Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 122 033
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Ню Йорк
Благодаря. Честно казано предпочитам физически магазин, за да мога да меря. По спомени по Пиротска едно време имаше много такива магазини, но не съм минавала от години. Съществуват ли още?  newsm78

Сирена +, намира се на Хан Аспарук близо до Витошка. Чудесни неща има.

# 376
Благодаря. Честно казано предпочитам физически магазин, за да мога да меря. По спомени по Пиротска едно време имаше много такива магазини, но не съм минавала от години. Съществуват ли още?  newsm78
На Екзарх Йосиф като тръгнеш от Халите в началото има един магазин (продавачката ще ти се сърди, ако не си купиш нищо), в края към женския пазар има друг с дрехи на Карина Русе, после като продължиш в ляво по Христо Ботев в имаше друг магазин. Не съм ги посещавала поне от половин година....

# 377
Здравейте! С напредването на есента  имам проблем-  40 дена чорапогащи вече не ми стават. Свити били при обработката. Купувах от сайт , скъпи, но и тях са ги спрели. Откъде си купувате чорапогащи? За 70 и повече дена, мисля  ,че е рано...

# 378
  • Бургас
ами то  den означава плътност, не размер, аз купувам от Метро - марката е GLAMOUR -  имат 4 и  5 размер, аз в момента съм с 70 den, но има и 20, и 40,  не са много плътни, цената също не е много висока и съм доволна

# 379
И аз да споделя. Не мога да си харесам  зимно късо яке. От сайтовете , от които пазарувам обикновено, нищо не ми 'хваща окото". Дайте предложения от нета, моля, че "у наше село" никакви магазини за истински жени няма. Simple Smile) Размер  52EU съм.

# 380
  • Sofia
Благодаря!

Якета аз си купувам от Декатлон. Качествени са, имат големи номера и са на смешни цени. Тази година си купих пухенка с естествен пух за 47 лв.  Shocked ХХL отговаря на 56-58 горе-долу.  Ей такава:
https://www.decathlon.bg/p/8369966_damsko-yake-za-prekhodi-x-lig … .html#/269-200-xs

Само ако видите, че няма наличност не се отчайвайте, а следете, защото презареждат всеки ден.

# 381
Абсолютно не отговаря на 56-58 размер XXL на якетата в Декатлон. Имам оранжево с качулка, нося 56 горни дрехи и якето ми е XXXL като е плътно по мен.
Скрит текст:

# 382
  • Sofia
Явно зависи от марката тогава. Аз имам две Quechua и двете са XXL и са ми свободни. А нося 56.

# 383
Mоето яке също е Quechua.

# 384
  • Русе/София
В размерната таблица на Декатлон си пише,че на 56 размер отговаря 3ХЛ, а на 58 -4ХЛ.За всички модели якета,в характеристиките за продукта пише,че се произвеждат в номерация от от XS до XXL.

# 385
LaughingLaughing
ами то  den означава плътност, не размер, аз купувам от Метро - марката е GLAMOUR -  имат 4 и  5 размер, аз в момента съм с 70 den, но има и 20, и 40,  не са много плътни, цената също не е много висока и съм доволна

Бях пропуснала да спомена, че номерът ми е 7. И да плътността е den!:laughing:LaughingLaughing

# 386
В размерната таблица на Декатлон си пише,че на 56 размер отговаря 3ХЛ, а на 58 -4ХЛ.За всички модели якета,в характеристиките за продукта пише,че се произвеждат в номерация от от XS до XXL.
Ако някой има предвид руското оразмеряване, то ние не сме по него. 3XL е 56-58 по EU

# 387
Благодаря за отговорите. За Декатлон не бях се сетила.  bouquet

# 388
  • Русе/София
Лили,моля те да измериш гръдната и ханша на якето.

# 389
Якето е право и гръдната,  и ханшът, са еднакви според мен. Заповядай!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт