"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 049
  • 738
  •   1
Отговори
# 165

Момичета, благодаря ви за поздравленията. Едва сега влязох в темата, а и в темите по принцип.

Много нови и интересни събития и мнения за тях -  докато ги изчета! Има и несъгласия със сценаристите, но както се е споделило вече, да не забравяме, че гледаме сериал и то турски сериал. Нашият сериал е доста добър и интересен за гледане. Поне по мое мнение.

Да ви е лека нощта и до 20 часа на поредната киновечер! Която се очертава да е много интересна.

# 166
Здравейте!  Hug Приятен ден!  Hug
Благодаря ви за всичко, споделено в темата!  Hug Hug Hug
Синан, за трейлърите!  Hug Злати, за снимките!  Hug
Дива, Звезди, Канти, за гифчетата!  Hug Hug Hug
Не съм чела коментарите ви по епизода и трейлърите, днес ще го направя!  Peace

Резюмето в превод на Лили:  Hug

и трейлърите във видеоклип:

http://www.videoclip.bg/watch/680348_drzki-i-krasivi-20-epizod-1-treilr-bg-sub

http://www.videoclip.bg/watch/680349_drzki-i-krasivi-20-epizod-2-treilr-bg-sub

Криси, имала си празник! Поздравления със закъснение.  Hug

Нов колаж на Фунда:

# 167
Добро утро! Hug Hug Hug

Ринка HugЛили Hug,благодаря за преведените резюме и фрагмани! newsm51 newsm51

Канти Hug,за новите гифчета! newsm51

нов клип-TubaBüyüküstün / Sühan

https://youtu.be/dUxmuh0X9bU

Желая ви приятен пролетен ден! bouquet

# 168
Здравейте  Hug Hug

Благодаря за споделеното  Hug Hug  Heart Eyes

Рина  Hug Heart Eyes
Лили  Hug Heart Eyes
Синан  Peace Peace

Кетхен,  Peace Hug логична е тази връзка Ръза-Салих, общо тийн, хулиганско минало, да видим как се е замесил Тасин бей в нея.  Rolling Eyes  Най- ми е мъчно за Ширин,  Sad  дали Ръза като я спипа няма да повдигне завеската за баща и, за да я държи със затворена уста?  newsm78

Хубав ден  Grinning Peace

# 169
Добро утро Hug

Ринка HugДобре завърнала се Peace
Да ,ви кажа мене пък ми е влязла една муха в главата newsm78
Дали е възможно,Ръза и Салих да са братя.
Защо,Салих ще му  помага да е на свобода newsm78
Дефакто ние нищо не знаем за техните родители  newsm78
----------------------------------------------------------
На всички, за постовете

# 170
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро Hug
рано изгледах серията и се заредих с приятни емоции от играта на Туба и Къванч Heart Eyes
Много са добри, много.....
С огромно удоволствие ги гледам как си партнират, това е едно абсолютно равностойно партньорство, не веднъж съм го казвала. Още, като разбрах,че такава двойка ще бъде екранни влюбени ГГ бях сигурна в успеха им.

Тъжно завърши серията, разводът е факт, но те двамата се гледаха така, сякаш бяха готови във всеки един момент да забравят кои са и да се отдадат на "танца" Heart Eyes - на любовта си.
Бебе ще има, няма начин, при толкава красиви ласки, които ни показваха миналите серии.. Peace

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 10:29 от Hushpuppy

# 171
  • София
Е, не може Ръза и Салих да са братя, тогава Адалет ще е сестра и на Салих. Биха могли да са някакви роднини, общо взето в малките селища повечето са братовчеди примерно. ( Както каза  Иван Костов - в България всички са братовчеди, а в София съученици.)
А Тахсин се е замесил когато  е заграбвал земите на местните - Салих е един от тях, нали го имаше  в някоя от ретроспекциите? Не помня в кой епизод беше.  А Тахсин не е местен, той е дошъл в Корлудаа след казармата, където е научил от Хасан, че иска да си купи там земя след като продаде имота в Истанбул, защото там ще се строи мост над Златния рог и земите ще се изкупуват скъпо и т.н.  Малко не ми стана ясно защо Тахсин е бил в сиропиталище, след като е имал живи родители. Нали заведе Адалет там, разбра, че майка му е починала, баща му беше стар, заведението калпаво и т.н.  (Хич не обичам такива недоизяснени ситуации. Трябва ли да изгледаш 20-30 епизода по 2-3 часа, за да разбереш аджеба как се е стигнало да някоя ситуация, която би изяснила много неща)

# 172

Здравейте, сладурки!

Ринче, много ти благодаря за пожеланието придружено от прекрасния, пролетен букет!

Звезди, неизчерпаем извор си на идеи за колажчетата. Гледам ги с истинска възхита и удоволствие.

Хъшче,

Цитат
С огромно удоволствие ги гледам как си партнират, това е едно абсолютно равностойно партньорство, не веднъж съм го казвала. Още, като разбрах,че такава двойка ще бъде екранни влюбени ГГ бях сигурна в успеха им.

Съгласна! Напълно споделям.

Ще ни очаква приятно гледане довечера на един, явно динамичен епизод.

# 173
  • гр. Върбица обл. Шумен

Здравейте, сладурки!

Ринче, много ти благодаря за пожеланието придружено от прекрасния, пролетен букет!

Звезди, неизчерпаем извор си на идеи за колажчетата. Гледам ги с истинска възхита и удоволствие.

Хъшче,

Цитат

Съгласна! Напълно споделям.

Ще ни очаква приятно гледане довечера на един, явно динамичен епизод.

Здрасти! Защо довечера?

# 174

Защото съм избързала да живея с един ден напред!  Grinning hahaha hahaha hahaha

Утре, разбира се!

# 175
  • гр. Върбица обл. Шумен

Защото съм избързала да живея с един ден напред!  Grinning hahaha hahaha hahaha

Утре, разбира се!

Реших, че са преместили сериала по някакви продуцентски причини.

# 176
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Сю и Джес се разведоха,ред е на Корхан и Джахиде! Peace Дано Ширин не пострада покрай нейното любопитство да провери стаята на Ръза! Peace

# 177
  • Once there was a Hushpuppy...
Да,да, пръстена е много як! Heart Eyes
Мерси Злати, че ни подсети Hug

Момичета  Hug

# 178
За пореден път се възхищавам на играта на Къванч и Туба, просто с невероятни. В емоциите, в действията, в говоренето с очи.. Ех. 💘💘💘 Просто ги Обожавам! Могат да убедят всеки, че са реална двойка, а не двама актьори, които наизустяват реплики. Всичко се разкрива с бързи темпове, притесняваме, че края наближава. Надявам се да има втори сезон пак да им се радвам на тези убавци още.😊😍😇
Ръза оплита всичко наред в вижте мрежи, а най-много ще затъне Джес, Ръза си го каза направо, че ще го използва като оръжие, ще го озлоби колкото може повече.. 😢😢 надявам се да не се промени спрямо Сю и да се бори докрай за нея въпреки всичко! Тяхната любов трябва и може да победи всичко и всички! Чакам с нетърпение всеки епизод! Поздрави на всички.
🍍🌹🍀🌸

# 179
А, сега да докладвам, за фризьорския салон.
Обещах, когато го отворят, да попитам, защо са избрали Каванч за реклама.
И, така днес бях на разходка, и стигнах, до салона.
Влязох вътре, поздравих, най-културно.
Там имаше 3 дами, които работеха в салона, в момента в който попитах, за Каванч, дойде шефката.
Попитах,я защо е избрала точно Каванч, за реклама.
Отговора беше, горедолу такъв.
,,Гледах го в един сериал, много ми хареса ,красив мъж е , и за това го избрах да е на рекламата.,,
Попитах, да не би да пише в някой форум, като мен.
Тя каза-не.
Разказах и за новия сериал на ,Кавач и че аз пиша там. Та ,затова питам.
Това е.
Изпълних си обещанието. Peace

Общи условия

Активация на акаунт