"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Тахсин сега разбра от Михрибан ,че Джахиде е излъгала за бебето!

# 211
Ръза се представи като приятел на Туран от затвора, показвал му бил снимката и и разказвал за нея, същата била. Какво стана с него, наистина, забравихме го в тюрмата ли?  Grinning

Айде пак мачкоти сина си Тахсин бей!  #Cussing out

Ааах  Cry

# 212
Ега си унижението... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 213
Привет, мили момичета! Hug Hug
Съжалявам, че закъснях Embarassed Embarassed Embarassed

Приятно гледане и безпроблемен нет! Peace Peace

Тахсин е много жесток баща.. Много сурови думи каза на Корхан..Горкичкият                                                                                                        

# 214
Злати,  Hug и не пропусна да унижи Корхан.  ooooh!
Свет, Лили,  Hug Hug

Сюхан гледа към Аржентина. Надали има връзка с тангото.

# 215

Джес реши, че Бюлент веднага се е възползвал  Joy Joy

А Тахсин е уволнил много хора от фабриката ли?

# 216
# 217
аман, от Джахиде
прекаляват веееееееееееееееееееееее

# 218

Джахиде остана и без ключове.

# 219

Grinning Grinning Grinning

Ех, че щеше да е хубаво да е истина  Heart Eyes Heart Eyes

Ееее, за малко!  Grinning

# 220
Тахсин има две деца и вдете са нещастни заради него...............

# 221
С:Искам да се отдалеча оттук за известно време.
Ш:От Джесур искаш да се отдалечиш?
С:От Джесур, от баща ми, от всички , от всичко..
Ш:И мен ще ме оставиш, нас ще ни оставиш. Какво стана? Да не си болна?
С:Причерня ми пред очите..От сутринта нищо не съм яла, явно заради това..

ръза не си спомнял от когат не е изпитвал удоволствие от нещо. Цели 30 години, не било лесно.
Д:Отсега нататък ще изпитваш.
Р:Нека първо да приключим с онази работа.
Д:Ще приключим.

Ширин кара насила Сюхан да яде..

Съобщение от Бюлент: Трябва да ти разкажа нещо, свързано с Корхан.

видях сега хаштага: дотук беше.

Тахсин казал да уволнят половината от работниците им, но явно съм пропуснала защо.  Искат си обезщетенията работниците.
Д:Приятели, какво става тук?
Р:Какво да стане? Оставихте ни без работа, без хляб.. Уволнихте всички ни.
Д:И кой направи това?
Р:Г-н Тахсин.

Джесур отиде при Тахсин, но то йотишъл в банката. Джесур се обади на Михрибан, за да я пита дали знае, че половината работници са уволнени.. Тахсин заедно с Бюлент е направил това.
Д:Не, не, г-жо Михрибан, не може така. Ние не можем така да играме с хляба на тези хора, после ние ще носим тежестта от стореното..

Михрибан каза, че вече не й останали сили да се борли срещу безсърдечния Тахсин, особено вече, когато то йпритежава контролния пакет от акции..

Сюхан научи от Бюлент, че Тахсин се е  карал на Корхан пред хората. Бюлент й даде някакви обяснения защо е помагал на Джахиде

Д:Трябва да говорим.
С:Няма за какво да говорим, Джесур..
Д:Сюхан, ти занеш ли какво се случва?
С:Това е проблем на нашето семейство, теб не те засяга.
Д:Семеен проблем, така ли? Знаеш ли, че баща ти е уволнил половината от работниците и то с помощта на онзи бюлент.

Т:Сюхан, какво става?
С:Ти винаги така ли ще правиш? Винаги ли ще караш хората да те мразят? Как можа да причиниш това на Корхан? Та той е твой син.
Т:Да беше достоен да бъде мой сни.
С:И как щеше да бъде достоен за теб, като кара да бият хората ,да ги отвличат, да ги убият. Де да не беше толкова трудно да ти бъда дъщеря, де да не беше толкова трудно да те обичам..Вече си тръгвам, и вече няма да виждаш лицето ми.

Джесур каза на работниците, че съединението прави силата, че заедно могат да се съпротивляват на Тахсин.

Д:Казвам се Джесур Алемдароглу.Знаете къде живея. Ако някой иска да воюва с този Тахсин Корлудаа, да дойде да ме намери.

Ръза се радва, че всичко върви по план.. Джесур подготвял сладки изненади за Тахсин.

Тахсин иска от Салих да намери просяка, иска да го накаже. Салих каза ,че просяка изчезнал, но Тахсин иска да го намери.

С:Какво се смееш, лан?
Р:/Ако този мъж разбере, че си го предал, направо ще прекара мозъчен кръвоизлив.
С:не знам какво ще прекара, но мен ще му убие. Спомняш ли си какво ми каза преди три месеца.

Р:Убий ме, и без това аз съм мъртъв от 30 години. ти също.. Аз и ти сме жертви на този мъж, ти си вярното му куче, той те държи в плен, когато ти поиска да си заминеш оттук с жена си и дъщеря си, той какво направи? Шантажира те. Ази ти обещавам свобода..Всеки роб мрази господаря си. Ако ми помогнеш, ще съсипем този мъж..Вече сме заедно в тази работа ,заедно ще видим как той се влачи по земята, как обикаля наоколо безпомощно, как бере душа.

С:Нали видях как беше притиснат в ъгъла, колко много страда, вече и да умра, няма да съжалявам.
Р:Ще видим, ще видим, малко остана.

Един от работниците дошъл да говори с Джесур Казвал се Ахмет.

Д:Ахмет ,седни.
А:Докато днес говореше там и аз бях във фабриката. Ти беше прав, този мъж не се знае утре на нас какво би ни направил.
Д:/Ахмет, ейваллах, но така само с теб и мен няма да стане тази работа. Трябва всички заедно да напуснете работа, но това изглежда трудно, защото те се страхуват от Таохсин К.
А:Колегите му уважават, вслушват се в думите ми, аз ще говоря с тях, мога да ги убедя, защото те наистина мразят този жесток мъж.

Джахиде отиде при Корхан да му покаже медицинските рапорти от три различни лекари.

К:Твоята бременност дори и мъничко не ме интересува. Да кажем, че си бременна, откъде ще знам, че то е мое дете.
Д:Корхан, как може шда говори штакова нещо? Между мен и Бюлент нямаше нищо. Аз обичам само теб.
К:Джахиде, достатъчно, не искам да те виждам, да те докосвам,тръгвай си оттук.
Д:Аз направих всичко заради теб, за да изглеждаш поне малко мъж в очите на баща си. Ако сега съм в това състояние, то за това си виновен ти.
К:Махай се оттук, веднага.
Д:Добре, тръгвам си, но ще докажа, че това бебе е твое. Взех четката ти за зъби. Ще направя ДНК-тест.
К:Джахиде! Ключовете..

К:Сюхан.
С:Толкова те търсех, защо не ми вдига штелефона?
К:Не съм в съттояние да говоря. Чу ли за станалото?
С:Да, скарах се с татко. Ти къде си? Искаш ли да дойда при теб?
К:Не, искам да остана сам.

Ширин каза, че Сюхан щяла да замине надалеч.

Р:Така ли? Тогава сигурно ще пътува със самолет.
ш:не, щяла да отиде пеша.
Р:Аз никога не съм се качвал на самолет.
Ш:Какво друго не си направил, Ръза?
Р:Никога не съм влизал в морето, не съм карал кола, не съм излизал извън Истанбул, не съм имал никога гадже.
Ш:Ай, братко, та ти нищо не си направил,я.
Р:Не съм ял авокадо, не съм ял фурма никога например.

Джесур каза, че излиза..

Д:Сюхан! Сюхан!
С:Ти как влезе вътре?
Д:Наистина ли ще заминеш? Къде?
С:В Европа може би..Може би още по-далеч.
Д:Колкото и далеч да отидеш, няма да можеш да избягаш от мен, знаеш това, нали? Аз винаги ще бъда тук. Може би нямам право да го казвам това, но не си отивай..Ще ми липсваш..

Тъкмо щях да пиша дали тази Сюхан не сънува, оказа се ,че сънувала.

Ш:Сюхан, добре ли си, миличка? Сама ли си?
С:Да.
Ш:Но защо е такъв гласът ти?
С:Ами бях заспала..Сега ми се зави свят .
Ш:Момиче, трябваше да вървиш на лекар..Това виене на свят, това да ти се повръща.. Сюхан, да не би..
С:Откъде ти хрумват такива неща? Няма такова нещо, просто съм много уморена.
Ш:А Джесур дойде ли при теб?
С:не, защо да идва..Ти не можеш да приемеш, но ни есе разделихме.
Ш:А ти прие ли това?
С:Хайде, ще затварям, ще си лягам.
Ш:Дборе, но утре като излезе от доктора, ми се обади, че иначе ще умра от притеснение..

# 222

Ш:Момиче, трябваше да вървиш на лекар..Това виене на свят, това да ти се повръща.. Сюхан, да не би..

Лили  Hug Hug Heart Eyes

Ширин и тя мисли за киндер сюрприз  Joy Joy

Като гледам, докторесата и тя се хили на "честито"  Joy Joy

# 223
Бюлент и тахсин кроят нещо..ще ходят при каймакамина да му искат нещо явно..

Тахсин насила вземал акциите от хората, като ги шантажирал.. Братът на този мъж се издънил нещо и ако той не мълчи, брат му щял да изгори.
Д:Обаче ако мълчиш, пък ще изгорите всички..

Е, много са лоши, я..Тъкмо да разберем дали е бременна или не Сюхан, реклами ни пускат.. Хитреци! Laughing Laughing Laughing

# 224

Е, много са лоши, я..Тъкмо да разберем дали е бременна или не Сюхан, реклами ни пускат.. Хитреци! Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing  Сюхан на Ширин се прави на засегната, не можело било, такова нещо, ама сутринта преди изрев в АГ кабинета  Grinning

Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт