"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 071
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Лили.жива и здрава да си, БЛАГОДАРЯ за превода
лека вечер , момичета

# 271
Изобщо не ми харесва посоката ,в която тръгна сериала.....Жалко ....голямо  оплескване ,меко казано .
Вярно ,че всеки актьор трябва да си заработи парите ,но за сметка на сценария ....неееее box box box

# 272
Лили Hug,благодаря за превода! newsm51

Ринка HugЛу Hug,за стоп-кадрите! newsm51 newsm51

На всички за коментарите! Hug Hug Hug Hug Hug

# 273
Ама, чакайте малко.
Всички знаем,какво каза Джес когато дойде в Корлуда, че ще си върне всичко.
Защо сега го критикувате.
Човека си има цел.

# 274
# 275
Ама, чакайте малко.
Всички знаем,какво каза Джес когато дойде в Корлуда, че ще си върне всичко.
Защо сега го критикувате.
Човека си има цел.

Очаквам да предостави акции на жителите на Корлудаа, искаше открит достъп на хората във фирмата !

# 276
На всички

за компанията.

# 277
Момичета, беше ми приятно да съм с вас и този четвъртък Peace Peace

Благодаря ви за всичко споделено и коментирано bouquet bouquet bouquet

Да ви оставя мави еркека, попадна ми сега по лентата в туитър Peace Peace

Желая ви лека и спокойна нощ Hug Hug Hug

# 278
Защо измама?  newsm78
Споразумение!  Grinning Grinning  hahaha

Лили, благодаря за превода  Hug Hug Hug

Момичета, за компанията  Hug Hug Hug

Лека нощ  Hug Hug Hug

# 279
  • Сливен
   Лили, благодаря за превода!
  Ринка,  Heart Eyes,Лу  Heart Eyesза топлите снимките- стоп кадри!

Тази реакция ме уби! Едновременно и радост и много тъга! Велика е Туба! Peace

Момичета, Hug благодаря на всички за тази вечер!

Лека нощ! Peace

# 280
  • гр. Върбица обл. Шумен
Доста странно подходиха сценаристите. Някакси елементаризираха сюжета - залитнаха в посока "отмъщение", която измести любовта. Не харесах този Джесур на шефския стол. Няма скоро да узнае за бебето. Дано не пострада Ширин, че жертвата ще е голяма и напълно ненужна. А тези нови женски персонажи, които ще се включат в сериала, какви ли образи ще прсъздадат...
Благодаря от сърце за превода и коментарите!

# 281
Много сюрпризи имаше тази вечер.
Интересно накъде ли ще тръгнат оттук насетне героите.
Ще бъде жалко ако Ръза е големият победител още дълго време.

Лили, благодаря за превода!   newsm51
Момичета, благодаря за коментарите и кадрите.  newsm51
Благодаря на всички ви че бяхме заедно!  newsm51

# 282
Лили,за превода онлайн тази вечер  newsm51 newsm51 newsm51

Ринка,за онагледяването със стоп кадрите  newsm51 newsm51 newsm51

Момичета, Hug Hug Hugблагодаря ви ,че бяхме заедно и тази вечер!!!

Джес обеща да не наранява Сю,но вече е невъзможно,направи го и то като използва психически сринатия Корхан,за да унищожи баща и.

Ръза започва да ми идва в повече с това,че се  подсмихва на всички.Едва ли не грандиозен план за унищожение на Тахсин,в който замеси всички без да се усетят.

# 283
Среднощен привет Дръзки Красавици  wavey

Тези дни (както между впрочем в края на всеки месец Mr. Green) ми е доста нанагорно от тръстиката + отчети... ooooh! Ето и тази вечер пропуснах началото на епизода. Sad Но да е жив и здрав нета и тюбето + превода на Лили  bouquet  всичко си е тамам newsm53

Ринка Hug мерси за стоп-кадрите
Благодаря на всички, които са се отбили насам и са коментирали епизода  bouquet

И аз да напиша нещичко за него  Sunglasses

Епизода мога да кажа, че си върви по предначертания план на дизито - отмъщението на Джес към Тахсин, който за съжаление  заприличва на опонента си. Може би идеята на СЦ е и тази - Джес  да стигне  до нивото на Тахсин, когато ще се опомни (надявам се) и тогава да започне да се завръща забавния и обичащ Джесур Peace Но това няма да стане просто ей така  yes Сигурно ще премине през доста изпитания, докато това се случи bowuu
Побиха ме тръпки при срещата на Хюлия с Ръза Sick Мисля си дали с нея психопата Ръза няма да изживее любовта, от която е бил лишен до момента, за което сподели на Ширин? newsm78 Защото и двамата са си лика-прилика Peace
Надали на Ширин ще й се размине това, че му видя тайната - розовата папак със снимките на Сю Peace Самия факт, че е сложил снимките на Сюхан в розова папка - мъж на около 50 години ни показва, че има психически проблем Peace Съмнявам се, че Ширин ще има възможност да каже на някого за папката  yes
Сю отиде обнадеждена при Джес да му каже за бебето, но помръкна като му видя физиономията му  и като чу какво й каза ooooh!

Изглежда, че Джес ще научи за бебето доста по-натам - Ширин няма да може да му каже, Сю- няма да иска да му каже.

Да ви се отчета с няколко гифчета от тазвечершния епизод Flutter

Сю и Джес в дом Корлуда

Сю научи, че е  бременна preggo

Ширин научи, че ще става леля Heart Eyes

С това комбинирано гифче на Сю ви пожелавам Лека нощ!  Sleeping

# 284
Добро утро! Ще се оправят нещата, ама няма да е скоро. Ако е два сезона с по двучасови серии, посоката знаете ли колко пъти ще се сменя? Само не искам бебе да губи като КПА. Искам двете с Ширин да родят, както те са израснали в чифлика като сестри, така и децата им.
Ако Ръза посегне на Ширин, а Джес разбере и ѝ помогне, може би тогава той ще прозре за него що за откачалка е.

Общи условия

Активация на акаунт