"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Сливен
                  Добър ден, Дръзки и красиви! Hug

Започваме го по страхотен начин- с преведен епизод!
newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44

Боже, момичетата не са спали, заради нас! love001 love001 love001 love001 txtloves txtloves txtloves txtloves

От сърце благодаря на нашите работни Пчелички!
  Лили , АлексАсианита и Ринка
                  Златни ви ръце, Момичета! Да сте живи и здрави! Peace Peace Peace

Приятно гледане на всички!

# 316
Здравейте! wavey wavey wavey

Чудесна сутришна изненада имаме с поредния преведен епизод.

Благодаря на Л.А.Р.А

Лили, Алекс,Рина, Асианита, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 317
-------------------------------------

На екипа, превел поредния епизод.

# 318
  • В тъмната гора.

Туба е получила от известния италиански дизайнер Валентино предложение за съвместна работа и е отговорила с "Да".

Моят любим дизайнер, парфюмите и дрехите му са ненадминати. Най-добрият.
Много се радвам за Туба, ще бъде неотразима с неговите продукти.

# 319

Мили момичета!Прекрасни сте!

# 320
  • гр. Върбица обл. Шумен
Благодаря на всички за самоотвержения труд! Благодаря ви, че ни давате възможност да станем част от преживяванията на героите от любимия ни сериал! Адмирации за екипа, много сте експедитивни и точни!

# 321
Здравейте Момичета!
Хиляди благодарности на момичетата за превода !
Лили, Асианта, Рина и Алекс....Бъдете живи и здрави.
Нови от сета ..

Тахсин с шофьора на линейката.. Кой ли ще бъде там ..Ширин или Сюхан

Туба и Къванч .... Двойката мечта

От събота - Къванч в магазин за Биосторе  в Джаддебостан

Образът на Сюхан -най-Главния/значимия от женските героини на турските  ТВекрани  ..
13 степени -черти от характера й ,които я отличават от другите женски героини в турските сериали

https://onedio.com/haber/13-madde-ile-televizyon-ekranlarinin-en … n-korludag-764355
 За мен е истинско удоволствие гледането на Дръзки и красиви, Туба и Къванч са ми бонус..
Аз наистина се възхищавам на образа на Сюхан,така както ни го представя Туба.
Ролята й просто й лепна по мярка ...
само че  не ми хареса ,като във всяко дизи ,такава съвременна ,модерна жена ,да  не си следи цикъла /

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 15:28 от Maya@

# 322
Здравейте Дръзки Красавици

Прекрасна сутрешна изненада ни е поднесъл нашия неуморен преводачески екип
Лили, Алекс, Асианита, Ринка

БЛАГОДАРЯ ВИ за поредната доза радост, с която зарадвахте всички ни в този слънчев априлски ден!  Heart Eyes

Майче Hug ами ако ГГ-ни си следяха календарчеттата как щяхме да имаме изненадващи ситуации с бебоци Wink

Днес сме получили и прекрасна новиина касаеща Туба  Peace

Туба е получила от известния италиански дизайнер Валентино предложение за съвместна работа и е отговорила с "Да".

Моят любим дизайнер, парфюмите и дрехите му са ненадминати. Най-добрият.
Много се радвам за Туба, ще бъде неотразима с неговите продукти.
Мишел Hug благодаря ти, че я донесе тук. Туба заслужава да рекламира най-доброто thumbsup

Хубав неделен следобед!

# 323
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Мишел Hug Майя Hug,благодаря за новините! bouquet bouquet

Много се радвам  за Туба,че е поканена да работи с този известен дизайнер!Тя го заслужава! newsm10

За играта на Туба и Къванч просто са невероятни като Сю и Джес! За това отново благодаря на екипа,че ни прави съпричастни на играта им с преводите на епизодите!

нов клип от днес-Cesur & Sühan ❖ Hüsran

https://youtu.be/f1R_XwRpdFM

# 324
БЛАГОДАРЯ Ви момичета ! ! !

"" Извикайте  веднага  обратно хората , които изгониха  от фирмата .
От сега нататък няма да се надвишава работното време !
От сега нататък  г-н Корхан е упълномощеното ми лице и управлението на фирмата принадлежи на него .
     Разбрано ли е ? ""

Сюхан наистина не  я разбирам....Тати може и да е убиец или съучастник ,но няма да е наказан ,Джесур можи  и да е прав ,но трябва да спре !!!!
Отиде да каже на Джесур ,защото трябва да знае ,че ще имат дете или "Може би това бебе ще направи  онова ,което никой не  успя да направи .Ще спре Джесур!" и тъй като закъсня ..сега Джесур няма да знае...... newsm78

# 325
  • гр. Върбица обл. Шумен
Наистина Къванч и Туба са много добра екранна двойка. Първо, физически много си подхождат - визуално атрактивни са - красиви, високи, стройни, атлетични. Второ - много са артистични и пресъздават отлично образите си, влагат енергия и страст. И въпреки, че и двамата си имат "половинки" извън екрана, хората желаят да са  двойка и в живота. Аз мисля, че би било добре да се появят в някоя западна продукция. Защо не...

# 326
Цитат
Аз мисля, че би било добре да се появят в някоя западна продукция. Защо не...
Ами нали Киво в някаква американска продукция щял да влиза?

# 327
  • гр. Върбица обл. Шумен
Цитат
Аз мисля, че би било добре да се появят в някоя западна продукция. Защо не...
Ами нали Киво в някаква американска продукция щял да влиза?
Нямам такава информация, но бих се радвала да видя и Къванч, и Туба в американски филм, не сериал.   newsm10   

# 328
Сега, първо да ,кажа не знам ,колко е вярно инфото, но май сериалите ще ги спрат да Великден, не , защтото в Турция не празнуват Великденн,ами защото нещо май,заради Ердоган, за референдума им.
Не ми вярвайте много. newsm78
------------------------------
Сега да се иакажа по серията.
Тахсин е направо-чудовище, той няма сърце,а камък.
Мога спокойно да го определя ,с един техен филм -Дърво без корен.
Не знам, каква майка го е раждала, но е родила -злодей!
Сетих се за един пасаж, от романа на Стайнбек-На изток от Рая.
Та, там имаше едно изречение, което няма да забравя докато съм жива.
,,На някои ротилели се раждат-изчадия,,
Остана сам, като чукан, и пак се зъби.
Това се нарича просто проклетия.
Има ги такива хора в живота.
---------------------------------
Софи Hug
аз също не я разбирам Сю, точно и мен това ме изненада.
Барво на Джес, точно така се прави, с камъните на Тахсин, по неговата глава.
Браво и на аби, старите в пенсия, и път на младите.
Срах ме е за Ширин, и то много.
Х, и Д ,не мога да ги дишам.
А, Бюлент е такъв подлец, и нагаждач, нямам думи.
И, такива ги има в живота.
Ръза ме тревожи много, той направо е изперкал в затвора, и има нужда от психоаналитик.

Лека нощ smile3524

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 23:06 от zvezdomira78

# 329
Аз днес си превъртях и няколко стари епизода, за да се на радвам на веселите моменти на нашите гюзелчета, че последно време по намаляха... 😕
Последната сцена много й се изкефих, особено сега с бг суб, как Таксинчо остана с пръст в уста, а Джес с всичките му акции и си пийва спокойно кафето. Аферим сана! Та това го беше заявил още от началото, така че аз не се учудвам. Страхувам се само от това, че под натиска на Ръза ще стане още по озлобен и нахъсан, не дай боже сам да започне да прилича на врага си. До тук не смятам, че е направил нещо чак в неговия краен стил.
Голям кеф ми беше краха на схемата на Джахиде, иска ми се да се разкрие и долната и постъпка с Назлъ в първия еп. 😬
Корхан получи подкрепа от Джес, от която наистина се нуждаеше, защото както каза той не може цял живот да е под сянката на баща си, който не го има за 5 стотинки. Надявам се да не се пречупи и да се покажа по твърд и силен от всякога. Нека да изуми баща си, който го подценява цял живот.
Такси ще го за боли най много от предателството на Салих, за който аз сама бях много изумена. След дълъг живот като роб на Таксинчо, изведнъж да се обърне срещу него, явно досега винаги тайно го е мразен и му е бил нужен натиск от някой като Ръза за да предприеме нещо. Голяма невестулка ми е от самото начало. Най лошото е, че при техния гнусен съюз, ще използват гнева на Джес, за да им свърши мръсната работа, както каза Ръза, не иска да си цапа ръцете. Както написах по горе от това и се опасявам на много..
Бюлент какво се е залепил като дъвка за стария не знам, да беше заради Сюхан за да я спечели, но вече не е заради това. Много е мижав, така е и срещу майка си по тази линия на интереси.
Ръфат сякаш се поизгуби последно време, смятам, че той е добре да е отново винаги с Джес,ще му бъди добър ориентир както до сега.
Мисля, че има още много подробности от миналото, които вероятно тепърва ще ни показват. Историята с картините също остана леко на заден план, може би ще я засегнат отново.
Лека вечер на всички и Успешна нова седмица! ☕🌺🌞🎆🎥

Общи условия

Активация на акаунт