"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 75 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
тука е Сю, джанъм.
Замайваме се с тия филми. Колкото турски сериала гледам едновременно...

# 346
Ооо, имаме си фраг, супер! Ох, ох,  Сю, голяма грешка, дано нейния Батман влезе навреме и да спре тая лудост... 😥 Не мога да я разбера, хем вижда какви ужсии върши бабаджъм, хем се опитва да го оправдае. А бебето наистина ще е чудо, Джес никога няма да спре да я обича, независимо от всичко, каквото и да се случи!!! Когато дойде тази сцена,  не знам дали Джес ще влезе през вратата, но аз ще вляза в монитора от напрежение!! 💗💗💗

# 347
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 21.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 348
  • гр. Върбица обл. Шумен
Аууу, този трейлър ме докара до прединфарктно състояние, бе хора...  smile3514Може ли тази Сюхан да направи подобна невероятна глупост! newsm12 Как мислите, дали ще успее Джесур да спре манипулацията?

# 349
Пу, ама ,да не смея да кажа нещо, и то май ще стане,говоря за аборта.
ПУ-ПУ-ПУ........ smile3505
КАКВО БЕШЕ ТО-КАПАТ ЧЕНЕ Joy Joy Joy

Ама, и Еджето, като СЦ, на КРА, ПАК ЩЕ УБИЯТ -ДТЕ! #2gunfire #2gunfire

Ах, Сю, не нзказавй Джес,заради -баща си.
Недей.

# 350
Синан, благодаря за трейлъра.  Hug

Ето го и във видеоклип:

http://www.videoclip.bg/watch/681904_drzki-i-krasivi-21-epizod-1-treilr-bg-sub

https://www.facebook.com/380195852002337/videos/1400943533260892/

Лили,  Hug

# 351
Синан Hug
Ринка Hug
Лили Hug

Е, ама Сю, започва сериозно да ме дразни Embarassed

# 352
  • гр. Върбица обл. Шумен
Синан Hug
Ринка Hug
Лили Hug

Е, ама Сю, започва сериозно да ме дразни Embarassed

И мен ме дразни. Какви са тези простотии...Нейната работа - "Ще си забия пирон в главата, за да счупя машинката на фризьора". В нейния случай - "Ще си убия детето, за да направя мръсно на Джесур и баща си".

# 353
Момичета ,
Успокойте топката...
бебето ще се спаси ,но продуцентите са били в затруднение ...как и откъде да   изнамерят такова красиво чудо на природата -трябва да е с руса коса и зелени/сини/  очи или пък с черна коса със сини /зелени очи ..
Има алтернатива  да са две бебенца ...русокосо и чернокосо .. Laughing Laughing
Сега като се замисля ,нямам право да я упрекна Сю......за нейното решение ... Тя просто вече се умори да бъде между наковалнята и чука и точно при тези ситуации,тя  си мисли ,че и детето ще се озове  на първата  линия на фронта. 

# 354
Момичета ,
Успокойте топката...
бебето ще се спаси ,но продуцентите са били в затруднение ...как и откъде да   изнамерят такова красиво чудо на природата -трябва да е с руса коса и зелени/сини/  очи или пък с черна коса със сини /зелени очи ..
Има алтернатива  да са две бебенца ...русокосо и чернокосо .. Laughing Laughing
Сега като се замисля ,нямам право да я упрекна Сю......за нейното решение ... Тя просто вече се умори да бъде между наковалнята и чука и точно при тези ситуации,тя  си мисли ,че и детето ще се озове  на първата  линия на фронта.  

-----------------------------------------
А,Мая,Мая Hug
знаеш,колко много те обичам,ама не съм съгласна с теб.
Разбрах,че за бебока се майтапиш, за дани успокоиш, но за аборта, не мога да се съглася.
Сю,сама реши да се ожени,никой не и сложи вилата на врата, нито ,някой зорлен я заведе до олтара.
Тя монго добре знаеше, с каква мисия дойде Джес в Корлуда, Джес никога не е криел, какво ще направи.
Той дори и каза,че само нея не я беше предвидил.
Така, че когато човек, сам падне , не може на никого да се сърди.
Става, изтупва си коленете и продължава.
Аз ,също съм майка, както и почето тук, никога не бих си убила детето,нито заради мъж, нито заради баща си.
Друг е въпроса, че новата СЦ, изтрепа рибата с нейните простотии.
Май с право я освободиха от дизито на Енгин.

# 355
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ако Сю премахне бебето, ще се изхаби невероятен генетичен материал. Лудост, не глупост е да се попречи на тази симбиоза...

Това

или   
това?

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 22:38 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 356
 Hug Hug  Hug

Добър вечер,дръзки и красиви!

На всички минали и споделили в темата  Hug Hug Hug

Лили,Ринка,Асианита,Алекс,за поредния преведен епизод

Лили,Ринка,Синан,за превода на новия трей!

Трея е направо инфарктен!Но ми се струва,че това ще е едно от най-големите препятствия пред Сю и Джес.Ситуация предизвикана от тях самите-от тяхни решения и действия.И аз като вас мисля,че бебчо ще бъде спасен и запазен благодарение намесата на Джесур.И ми се струва,че оттук нататък всичко лошо ,което ще им се случва ще е благодаренние на Ръза и Хюлия.И ще имаме много по-тежки и черни моменти благодарение на болния мозък и психичното състояние на Ръза.

Сега малко за последния преведен епизод.Страхотна игра на Туба!!!Още в четвъртък писах,че Сю ще накаже Джесур за това,че използва брат и, и изнуди баща и.И ето реши да направи аборт-от кого ли научи Джес за бебчо newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Тахсин затвърди образа на един безчувствен и безмилостен родител,и като безпощаден поръчител на убийствата на всеки ,който му препречи пътя.Все повече си мисля,че Корхан не е негов син.Дори не си направи труда да прочете предсмъртното му писмо.
Тепърва Хюлия ще излиза от контрол и ще е по-безпощадна и от Ръза в злините,които ще причини на семейството.
Джахиде обмисля стратегии,но вече е уплашена от Хюлия и няма да види спокойствие скоро.

Сега за Ръза.Все повече си мисля,че жената,за която мечтае е Сю и ще направи всичко,за да се доближи до нея.Нека не забравяме,че той не е изживял нищо от живота си през последните 30 години.Защо ли иска да бъде като Джес-и си мисля,че ще го използва в отмъщението си след което ще го елиминира-поне такъв му е планът според мен.Нооооо той си няма на представа какво го очаква когато посегне на Сюхан-тогава няма кой и как да спре Джесур.Тогава сбъсъкът ще е огромен и Ръза няма да е подготвен да отвърне на удара.Защо ли-защото не е изпитвал любов към жена и не знае на какво е способен влюбеният и обичащ мъж, какъвто е Джес.Колко пъти вече я спаси Джесур,та Ръза ли ще го спре!
Това,което ме впечатли беше срещата на Ръза и Адалет.В затвора той и каза-Кога съм искал нещо от теб -което ме навежда на мисълта,че може би Тахсин го е очернил пред сестра му и му е прехвърлил своите деяния с директора.Но това са си мои предположения.
Ужасявам се от психическата извратеност на Хюлия и Ръза.Само да не станем много по-кара от тяхните действия в сравнение с тахсиновите,на които толкова се възмущаваме!

Сюханче ли се грижи за бебето на Хюлия newsm78 newsm78 newsm78

Нямам търпение за епизода в четвъртък!!!

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 22:45 от Keskinowa

# 357
Не ме интересуват нито сценаристи нито продуценти ...
Аз искам бебето на Сюхан и Джесур....

и предпочитам  Сюхан да се откаже в последния момент...

# 358
Здравейте Дръзки и Красиви

Благодаря на всички споделили мнения, снимки, колажи и клипове в темата   newsm51

Вече имаме новия фрагман за 21 еп. -Лили  bouquet, Ринка  bouquet, Синан  bouquet  Hug мерси за превода му
И на мен решението за аборт на Сю не ми се връзва с образа на героинята. Но от безисходица човек се решава на стъпка, която не желае със сърцето си Peace Би ми се искало Сюхан сама в последния момент да се откаже от аборта, а не Джес да го предотврати.  yes Но ако аборта се случи от една страна Сю сама няма да си го прости. И от друга- не виждам любовта на   Сю и Джес да има бъдеще Peace
Но преди да сме изгледали епизода и още повече буквичките към него  не можем да кажем какво, кое и как  bowuu

Звезди  Hug вече си направила гифчета от трея. Няколко гифчета и от мен Peace

Съня на Сю от 20 еп Peace

ПП.
Цитат
Сюханче ли се грижи за бебето на Хюлия  newsm78 newsm78 newsm78

Кески Hug надали се грижи за него. По-скоро лежи до него и разсъждава за своето

ПП2 Майче Peace и аз го искам и се надявам СЦ да не го затрият Praynig

# 359
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте Дръзки и Красиви

Благодаря на всички споделили мнения, снимки, колажи и клипове в темата   newsm51

Вече имаме новия фрагман за 21 еп. -Лили  bouquet, Ринка  bouquet, Синан  bouquet  Hug мерси за превода му
И на мен решението за аборт на Сю не ми се връзва с образа на героинята. Но от безисходица човек се решава на стъпка, която не желае със сърцето си Peace Би ми се искало Сюхан сама в последния момент да се откаже от аборта, а не Джес да го предотврати.  yes Но ако аборта се случи от една страна Сю сама няма да си го прости. И от друга- не виждам любовта на   Сю и Джес да има бъдеще Peace
Но преди да сме изгледали епизода и още повече буквичките към него  не можем да кажем какво, кое и как  bowuu

Звезди  Hug вече си направила гифчета от трея. Няколко гифчета и от мен Peace

Съня на Сю от 20 еп Peace

ПП.
Цитат
Сюханче ли се грижи за бебето на Хюлия  newsm78 newsm78 newsm78

Кески Hug надали се грижи за него. По-скоро лежи до него и разсъждава за своето

ПП2 Майче Peace и аз го искам и се надявам СЦ да не го затрият Praynig

Струва ми се напълно нелогично да затрият бебето. Защо тогава въобще я забремениха. Не мога да открия мотивите. Сигурно искат героите да страдат, сякаш не им беше достатъчно...особено на Джесур - загуби баба, дядо, баща, майка, че сега и детето си... Тогава Сюхан с какво е по-различна от баща си. Още повече, тя му отнема най-скъпото. Губи се идеята кой е лош и кой добър...

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 23:40 от kuzmanova.ek@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт