"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 336
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за преведения епизод,

Честит празник на всички празнуващи

# 661
За информацией к актёрскому составу сериала "Смелый и Красивая" присоединится маленький актёр, который сыграет ребёнка Сюхан и Джесура

Боби Hugтова в спойлера е за майка ти.
Скрит текст:

# 662
  • гр. Върбица обл. Шумен
Явно очакванията ни за синеоко или зеленооко детенце няма да се сбъднат. Ама това с кафявите очи е много сладко. Странно е, но от снимките на Звезди намирам, че доста прилича и на Сюхан, и на Джесур. По-горе се спомена, че имало "дълга" актьорска кариера. smile3504 Мисля също, че в серила ще има скок във времето от около 2-3 години, което вероятно означава раздяла на ГГ. Или Сюхан ще изчезне, а Ръза ще се вихри в отмъщението си. Джесур, освен че ще се бори за собственото си оцеляване и това на обкръжението си, може и да завърти любов с новата героиня. smile3518

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 19:31 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 663
Явно очакванията ни за синеоко или зеленооко детенце няма да се сбъднат. Ама това с кафявите очи е много сладко. Странно е, но от снимките на Звезди намирам, че доста прилича и на Сюхан, и на Джесур. По-горе се спомена, че имало "дълга" актьорска кариера. smile3504 Мисля също, че в серила ще има скок във времето от около 2-3 години, което вероятно означава раздяла на ГГ. Или Сюхан ще изчезне, а Ръза ще се вихри в отмъщението си. Джесур, освен че ще се бори за собственото си оцеляване и това на обкръжението си, може и да завърти любов с новата героиня. smile3518
--------------------------
Кузманова Hug
внучето е одрало ,кожата на деди Тахсин Joy Joy Joy

# 664
  • гр. Върбица обл. Шумен
--------------------------
Кузманова Hug
внучето е одрало ,кожата на деди Тахсин Joy Joy Joy

Може и така да се каже... Макар, че има повече коса от дядката и нослето му не прилича на клюн на граблива птица. Да пази Господ! newsm17 Искам да видя едно от твоите супер колажчета с Таксинчо и "нероден Петко". newsm03

# 665
Здравейте! wavey wavey wavey

Изгледах серията с превод, хареса ми, защото разбрах неяснотите при онлайн гледането. С руски превод не гледам.
Непрекъснато мисля защо Сюхан така ожесточено се нагнетява отрицателно към Джес. Въпреки, че го обича го отрича и затова си има явно причина, която само тя си разбира. Исках да разбера коя е тази
причина.  Започнах да връщам спомена за първите серии и затова как почна тяхната история. Според мен Сюхан най-много противодейства на това, че е подвластна на желанията на Джес или по-точно, че Джес определя техните отношения. Той беше водещият при случайното им запознанство, той беше този, който и каза и индиректно внуши, че ще се оженят, той беше този, който първи й каза "обичам те". Свикнала в нейният свят тя да бъде водещата в действията си и да контролира  ситуациите, сега това й се изплъзва. Въпреки, че бе  "подмятана" от баща си и много манипулирана, тя избра него, пред любовта си, защото в чифлика нещата, нищо че се променят, както казва самата тя, все пак са в доста отношения по старому - Тахсин е там с властта си, определящ бъдещето на всички. Да, Тахсин е баща й и тя го обича по повика на кръвта, а Джесур е нещо друго, той е съпругът й, който Сюхан иска да е различен от баща й.  В момента тя ги слага под един знаменател, което й пречи прекомерно много да отвори сърцето си за любовта. До този момент тя не отвори сърцето си изцяло за Джес, въпреки, че ние виждаме, че тя е влюбена, но никога не му каза "обичам те"/поне аз не помня/. Опита се да каже на самият Джес очакванията си, че любовта им ще го накара да се откаже от отмъщението, но не би. Тъй като тя не можа да постигне този отказ от отмъщение от страна на Джес , обърна поведението си с агресия към него и отрицание. Дори каза на Корхан, когато той я попита какво ще бъде оттук насетне, тя му отговори, че единият от тях двамата, или тя или Джесур  не трябва да бъдат в Корлуда. Това ми се струва, че е един вид подсказка. Ще видим кой ще напусне. В създалата се ситуация с бебе на път, за което бащата не знае, почвам да си мисля, че тя ще изчезне от Корлуда.

Много ми хареса проглеждането на Корхан и в отношението си към Джес и с това към Джахиде.
Жалко, че Сюхан не се вслуша в думите на брат си, който в прав текст й каза за поведението на Джес по повод фирмата и, че самият Корхан е помогнал на Джес не заради него, а заради самият себе си.

Хареса ми и това как Тахсин наказа Джахиде да гледа детето, което се роди по нейно предложение. Джесур се върна към естественото си амплоа в Корлуда и показа завидна справедливост, както и своите честни намерения да върне всички акции на Сюхан и Корхан, но наверно след определено време, в което пък сигурно ще имат  други действия. Ще видим какво са се разбрали Корхан и Джес или по-точно какво е решил Джес и кога.
Изпитах удоволствие от играта на Джес с Ръза.
Очаквам Ширин да не издържи на тези тайни и да не бъде повече "торба за тайни", както самата тя се определи.Зависи какви ходове ще има оттук насетне Ръза и как ще използва баща й.

# 666
Кузманова Hug
я, дай малко повече инфо, какво да съдържа, колажа. newsm78
Ама, аз не съм ,чак такъв майстор, ама дай инфо и ще видя,какво мога да наптавя по въпроса.
-------------------------------
Според мен,Сю ще напусне Корлуда.
Тя го каза, че докато един от тях не напусне Корлуда, нма ,как да стане да -не се виждат и срещат.
Говоря за Сю и Джес.

# 667
  • гр. Върбица обл. Шумен
Кузманова Hug
я, дай малко повече инфо, какво да съдържа, колажа. newsm78
Ама, аз не съм ,чак такъв майстор, ама дай инфо и ще видя,какво мога да наптавя по въпроса.
-------------------------------
Според мен,Сю ще напусне Корлуда.
Тя го каза, че докато един от тях не напусне Корлуда, нма ,как да стане да -не се виждат и срещат.
Говоря за Сю и Джес.

Звезди, хич ме няма по тези неща. Имах предвид да поставиш няколко изразителни снимки на Таксин  и вероятния син на Джес и Сю в различни мимически пози - усмихнати, сърдити, смешни, забавни. Само лицата в близък план, да се получи нещо като обща снимка. Нещо такова...Смятам, че ще е забавно. Ама не бързай.

Сетих се по повод на публикация, която трябва да направя със снимки на мои ученици от една изява - концерт. Разрешават само 4 снимки, но ако е колаж, може да са и повече. Затова ще се наложи да моля някой по-обигран в тези неща колега. Твоите колажи ми харесват, защото не са просто сбор от снимки, а някак художествени - преливат се, имат свързващи елементи и т.н. Изглеждат като картини. Както казах, не разбирам от тези неща и не ги умея.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 23:05 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 668

Ръза не е на снимката на сериала. Защо ли? Или не включен като главен герой?

# 669

Това е промо снимката на дизито. Тогава Ръза не е бил предвиждан галиба.  Thinking

# 670

-------------------------------------------
Ами, ако не се лъжа, Иит е гост -актьор в сериала, а това е промо снимка.
Аз не виждам и Хюлия newsm78
и родителите на Ширин, и Ръфат

# 671
Гост - актьорите не са ли временни? Означава ли, че ще се отървем от него? Не, че за друг такъв гост няма да се закачим де... Ширин и Кемал са там.

# 672
Привет! Честит празник на всички именници, макар и късно! bouquet Доколкото разбирам, скоро в сериала ще се включи малко дете в ролята на син на Джесур и Сюхан. Честно казано, не ми се искаше нито бременност, нито дете по никое време. Още един заложник в борбата между Джесур и Тахсин. Rolling Eyes Не разбирам феновете, искащи деца от герои в развод, за да има повод да ги съберат отново.

# 673
 Hug Hug Hug

Честит празник на всички празнуващи днес!!!На именниците много здраве и късмет!!!

Празник цветен се задава
с дъх на ароматна слава.
Всички хора с имената
на цветята по земята.
Да сте живи, здрави, силни!
Много нежни, много стилни.
Имайте в душите радост,
нека има в тях и младост.
Обич чиста ви желая...
Слънце и мечти накрая.
Всъщност ХОРА си бъдете!
Ей това от мен помнете

На прекрасните ни преводачки Лили,Алекс,Асианита Ринка,днес много цветя с благодарност за огромния труд и постоянството да ни доставят радост!!!

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 00:01 от Keskinowa

# 674
Добро утро в първия ден на новата предпразнична седмица!  Hug
Благодаря за споделените мнения и новини!  Hug Hug
Дано с трейлъра днес хвърлят малко светлинка както да очакваме - скок във времето и пораснало детенце или продължение в настоящето.

Феновете не спират да творят за най-добрите мама и татко.

Общи условия

Активация на акаунт