"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 050
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Тахсин е най-големия престъпник #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 242
А, доктора е от КРА

# 243
Р:човек, каквото и да става, все пак обича сестра си.
А:защо дойде? Какво ще искаш пак?
Р:Пак? Че аз досега какво съм искал от теб?
А:Ръза, наистина не съм в състояние да играя игри.
Р:Аз до този ден само едно нещо поисках от теб.Да бъдеш свободна.
А:Ти поиска да предам Тахсин.
Р:Да, да го предадеш, за да бъдеш свободна.
А:Аз извърших онова нещо.
Р:Да, но разказавш много непълно нещата..Ти не живееш, Адалет. Ти просто си роб на онзи мъж. Също като мен. От 30 години иаз не живея. Какво искате от мен,Адалет?
А:И все още питаш?
Р:аз трябва да ви мразя, но ти никога не си искала да ме видиш, искаше да умра.

Май Корхан е писал прощални писма.

Сюхан, красива моя ссетро, където и да отидем, никога не забравяй, ти винаги ще си моя ссетра. Знам, че ще ми се ядосаш, може би ще ме мразиш, но после ще разбереш колко трудно е да си Корхан, да бъдеш смачкан, мразен, да бъде детето, което не обичат, да бъдеш винаги непълен, да се чувстваш малоценен..Освен теб, никой друг не ме обича. дори и жена ми ме съжалява, а татко като едно буболечка иска да ме смаже.. Вече не издържам, Сюхан, и сега ще направя онова, което винаги исках да направя, откакто майка ми умря.. Отивам при майка ми..Моля те, прости ми, сестро! Много, ама много те моля, прости ми, сестро! Много те обичам!

С:Ще се самоубие! Лельо, обади се в полицията, може да е в къщата в Нишанташъ.. Трябва да го намерим..

С:Какво правиш? Дръпни колата си, бързам.
Д:Какво ти има? Не изглеждаш добре.
С:Корхан може да си е направил нещо. Трябва да го намеря.
Д:хайде, да вървим.
С:Не, аз сама ще отида.
Д:не, знаеш, че няма да те пусна така.

Тахсин каза, че и като малък правел такива номера Корхан, за да се смили баща му над него и за да му прости..Но вече не му минавали такива номера на Тахсин.

Баси безсърдечното копеле! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

С:Корхан, отвори си очите, моля те! Стани на крака, кажи нещо.. Корхан, баток!

Бюлент дойде да каже на Джахиде за Корхан..

Б:Оставил писмо на Сюхан.
Д:какво писмо?
Б:нещо като прощално писмо.
Д:Какво значи това?

Р:Дори и веднъж не погали главата на сина си.. Но този, който сее вятър, после буря жъне.. Но мъката по детето е нещо такова..

К:нито едно от тези неща нямаше значение, защото ти беше мой баща. Я, татко, ти беше изоставено дете, ти защо не ме обичаше, татко.

Д:Добре ли си? Цялата трепериш.
С:непрекъснатож е пред очите ми..
Д:Виж, не изглеждаш добре, да ти взема ли нещо за хапване
С:не, просто искам да знам, че всичко е наред.

Докторът каза, че са му промили стомаха, нямало сериозни последствия, но след като мине всичко, трябвало да вземе помощ от психиатър. И да не го оставяли сам.
С:никога вече няма да го оставим сам..никога.
(
Всички се радват, че Корхан е добре..Джахиде имала право повече от всички да види Корхан.

С:Ти каква работа имаш тук?
Б:Ние искхаме да разберем как е Корхан просто.
С:Добре е.
Д:Никой не може да застава между мен и мъжа ми.ние се обичаме един друг, заедно ще се грижим за детето си.
Д:Ей, какво правиш?
С:това беше, за да се опомниш, за да се събудиш от този сън. Вие никога вече няма да имате заедно бъдеще.Няма да позволя повече да го нараняваш.

Р:Г-н Тахсин, Корхан бил добре сюхан се обади
Т:Хубаво..Постигна целта си, уплаши всички много добре.
Р:Мислех, че бихте искали да знаете за това.

# 244
Да разбирам ли ,че тати чакаше Корхан да умре?! newsm78

# 245
Толкова ми е  излишен Ръза ,както и прокурора ,който май в този  епизод  е в "командировка" ли ?!?!?
СЦ-тите  направиха Ръза вся и всьо ........

# 246
Да разбирам ли ,че тати чакаше Корхан да умре?! newsm78

Трудно е да го разбере човек. Очите му като че ли бяха насълзени, но веднага хвърли писмото в огъня.

Лили, много тъжно писмо е оставил на Сю.  Cry Cry

# 247
42 Потребители и 73 Гости преглежда(т) тази тема.

# 248
Ръза е кукловода на постановката,но май се кани на Сю,дали си вярва,че като облича дрехите на Джес ще се превъплати в него и така ще се домогне до Сю.Ръза е психично болен-гони го шизофрения май.Май те имат толкова пъклени и прецизни планове.Да видим кой първи ще го усети.Мисля си,че никой-просто ще засегне Салих и той ще го разкрие.

# 249
Хаха, хубаво стана с това решение Корхан да "върне визитата" на Джес  Joy Joy

Така му бръкна най- дълбоко на баща си  Mr. Green hahaha hahaha

Абе, Джес бърза като седмак... от вратата... на компютъра  Laughing Laughing с Корхан

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 22:54 от Анонимен

# 250
Хайдеее Сю каза на Ширин! Laughing

# 251
# 252
джесур и корхан играят заедно май

# 253
Постановка с режисьор Джес в изпълнение на Корхан  Laughing Laughing

Да видим Тахсин какво ще издаде...  Laughing

джесур и корхан играят заедно май
Laughing Laughing

# 254
И сега Сю като разбере как Джес използва Корхи ще му рече -до тук беше.Като не може да използва нея се възползва от брат и!Трудно ще му прости това!

Общи условия

Активация на акаунт