"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Знаех си, че няма да махне бебето, иначе всичко между тях свършваше, а са ни обещали голяма любов  Laughing
Ама много е жестока бе ... бащичко  ooooh!
От Тио  Hug Joy Joy Joy Joy

И Ръза си знаех, че ще подцени Джес  Laughing Е, изгони го от дома си, ама не знае какъв психопат има насреща  ooooh! Ще си отмъсти тази гадина, няма начин  #2gunfire
Майче  Hug не ми говори колко е готина ... идеше ми да я набия в тази серия, направо прекали  #Cussing out Ще ми мине, ама не днес  hahaha
Кузманова  Hug и аз му се чудя на търпението, честно! Толкова обиди, блъскане по него, а на тати бабаджъм  ooooh! И аз искам да се погърчи, ама едва ли ... Джес е железен  hahaha
Благодаря ви за компанията, гюзелки! Можем да спим спокойно  Laughing

# 572
Ринка Hug,благодаря за стоп-кадрите! bouquet

Благодаря на всички за коментарите! Hug Hug Hug

Успях на моменти да гледам епизода! Peace

И съм от позналите за Сю,че сама ще се откаже! Laughing Няма как да го допуснат това! Peace
Почерпете се! Wink
Скрит текст:

Джес разкри Ръза,но да видим какви ще ги свърши после!Само да не отвлече Сюхан! ooooh!

# 573
Здравейте! wavey wavey wavey

Трудно ми беше да гледам серията без помощ от превод, но и така горе-долу се разбра действието.
По едно време мислех да затворя лаптопа, защото ми дойде до гуша от Ръза. Слава Богу, че му спретнаха този номер, за да го отстранят. Най-после се върна оня Джес, който бяхме свикнали да побеждава , предполагайки
ходовете на врага. Ръза се закани и не се знае какво ще излезе от тази закана.
За Хюлия и Джахиде не ми се говори и мисли, ужасни същества. Пак завъртяха нещата така, че Ръза да има приближен човек в Корлуда, в случая Хюлия.
За Бюлент мисля, че всички познахме, че ще е къртицата на Тахсин във фирмата, от която го детронираха.
Браво на Сю за решението! Хареса ми и нейният отказ и неговата реакция. Така са замислили образите, че двамата обичащи се да се въртят на шиш на бавен огън.

# 574
Аз не съм от позналите...мислех ,че Джес ще я спре... Thinking

Кескиии Hug...пепел ти на клавиатурата ,мила... Naughty

Незнам какво да мисля за Сю...защо ,защо ,защо постъпва така newsm78...наистина се заинати като коза на мост...и тръгна с рогата напред...срещу Джес...но защо...недоумявам... Naughty #Crazy

Момичетааааа Hug...беше ми ЧОК приятно с вас...изчезвам...до утре... wavey

Лека...smile3524

# 575
  • Сливен
Майче, сега хванах за опашката реклама на филм с Мехмет Гюнсур. мила, кажи кой е филма. Praynig

Боби,
Скрит текст:
ти питаш Мая, но и аз ще ти отговоря. Това е сериала Fi, със Серенай саръкая и Мехмет Гюнсюр.
В темата на Серенай можеш да намериш сериите на руски. Лу беше споделила в същата тема линк за гледане.

Димана, Hug  много благодаря, мила! Много харесвам Мехмет Гюнсур. Ще гледам да му хвърля едно око, но лятото. Сега едва намирам време за ДК.

Да почерпя, познах за Сюханче и бебека.

# 576
И аз така ... Пис от тоя Ръза ....наложи се да отварям хладилника през нощите ...

# 577
ООоооо Джес бързо може да разбере за аборта на Сю-само да попита доктора и ще му кажат, че се е отказала,но за нуждите на сценария естествено няма да го направи.Как и се молеше като я срещна в  коридора-направо го съжалих!Не я разбирам Сюхан.Прояви разбиране към Джахиде и всеки за който се сетите ,само към Джес няма прошка.

# 578
Боби Hug,станахме две! Wink Знаем си Сю как ще действа! Laughing

# 579
  • Манчестър
Боби Hug,станахме две! Wink Знаем си Сю как ще действа! Laughing

Три Wink

# 580
Привет! Какво излезе? Много шум за нищо. В имението на Корлудаа ще се гледат три бебета.  Mr. Green
За какво са им бащи, като го има Тахсин? Mr. Green

# 581
  • гр. Върбица обл. Шумен

Семейството...

Това го взех от рускините.

# 582

Лека нощ.
Благодаря за компанията.

# 583
  • Сливен
                  Момичета,  Hugблагодаря за компанията тази вечер!

Ринка,  Hugза стоп кадрите!

Много сладки Сю и Джес. Нищо , че се караха, нещата ще поемат в друга посока вече. Нашето Буболече няма да може дълго да крие. Все пак коремчето ще расте . Wink

Сю ще бъде чудесна майка. Личи си , че Туба е гледала бебета. Как нежно пое бебока.

Злати, Hug Мимоза, Hug и останалите 20 познали- личи си , че гледаме турски сериали.

Лека нощ! Да почиваме сега, че скоро много бебета ще гледаме!
Joy Joy Joy Joy Joy

# 584
Като не каза на Джесур, че е запазила бебето, Сюхан си осигури няколко месеца време, през които може и в чужбина да замине. Иначе Джесур не би я оставил на мира. Ако има втори сезон, бебето ще се роди тогава, предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт