"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 8

• 74 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Може това с детето да е сън, блян, представа...

# 676

Напълно е възможно.  Peace
Инфото сигурно е публикувано с разрешението на продуцентите, така че не остава много време до четвъртък за да видим сън ли е или го има.  Peace

от сета

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 08:43 от rina-rina

# 677
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро  Hug
Балони, ново къще, може би нечии рожден ден...  Thinking - не ми прилича на сън Peace

# 678
Добро утро Hug

Кузманова Hug
дано поне малко, да съм те зарадвала. newsm78

Хубав ден, и успешна нова седмица Peace

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 11:23 от zvezdomira78

# 679
Здравейте на Велики понеделник! Hug Hug Hug

Ринка HugТигаса HugПъпи Hug

Дано пуснат днес фрагман,че само гадаем! Laughing

Арабските фенове искат  любимия си прокурор! Peace

Скрит текст:
Арабские фанаты требуют вернуть любимого прокурора в сериал 👊

ПП Звезди Hug

# 680
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро Hug

Кузманова Hug
дано поне малко, да съм те зарадвала. newsm78

Хубав ден, и успешна нова седмица Peace

Много даже ме зарадва, Звезди!
Как само си "простряла" снимката на Таксинчо, като прани гащи... newsm62
Харесва ми идеята за къща на цялото семейство. Липсва само Корхан...Ама той нали е в конфликт с баща си, няма как...Благодаря ти, доста се посмях.

Мисля си, че това детенце (което ще се включи в сериала) може да е синът на Хюлия или на Джахиде. Знаем ги СЦ, вечно ни провокират и объркват. Заради един блян, който трае само миг, едва ли ще ангажират нов герой и то дете...

# 681
Хъши,  Hug присъствието на Бюлент в тази къщичка ми е доста странно. Ако къщичката е свързана с бягство на Сю от Корлудаа.
Звезди,  Hug тати Тахсин не крие изненадата си при вестта на новия наследник.  Joy Joy Да не губи време и да вика дизайнери за създаване на закрит и открит детски кът в имението.  Joy Joy
Злати,  Hug и на мен ми се иска прокурора да се е скрил за да може да работи на спокойствие и да достигне до истината за края на Фюген. Тогава за Ръза ще настъпят тежки дни. Може и да се реши на отчаяни ходове за да нагнети още повече обстановката. 

# 682

Напълно е възможно.  Peace
Инфото сигурно е публикувано с разрешението на продуцентите, така че не остава много време до четвъртък за да видим сън ли е или го има.  Peace

от сета

Здравейте на всички и на Ринка! Изгледах серията с превод и вече не обвинявам Сюхан за поведението Й. Тя още в началото на серията, като се караха с Джес и слизаха по стълбите, му обясни следното. Каза му , че се е разделила с него не защото държи на баща си, а защото Джес се държи като него, като Тахсин. И от там идва голямото разочарование на Сюхан от Джес. Иначе обожавам Туба както в личен план, така и всички нейни героини, особено Аси и сега Сюхан. Тя никога не демонстрира натрапчиво личния си живот, нито проявява високомерие. Любимка ми е. И на вас , благодаря, че ви има и ми е приятно да ви чета.

# 683
Здравейте Дръзки и Красиви

Вчера по обясними причини Wink не можах да стигна до тук
Затова сега да благодаря на всички ви за прекрасните пожелания Heart Eyes

Звезди Благодаря ти за колажа!

Днес очакваме фрагман. Peace Не знам защо тези от АЯ така направиха - от четвъртък до понеделник - нищо, и после за 2 дни изливат всичко - 2 фрагмана, резюме и промо снимки от предстоящия епизод, след което ни оставят 1 ден да "смелим" цялата информация до четвъртък #Cussing out За мен това е едно претупване  и несериозно отношение към гледащите сериала Peace
И обикновено фрагманите ги пускат вечерта. ooooh!

Сега да видим това детенце, чиято снимка се появи дали ще е е на Сю и Джес или на някооя от другите двойки или ще е нечии сън Thinking Ама с тези снимки от сета... балони, къща в провинцията... може би Сю да се е отделила да живее извън Корлудаг.  Rolling Eyes

Напълно е възможно.  Peace
Инфото сигурно е публикувано с разрешението на продуцентите, така че не остава много време до четвъртък за да видим сън ли е или го има.  Peace

от сета

Здравейте на всички и на Ринка! Изгледах серията с превод и вече не обвинявам Сюхан за поведението Й. Тя още в началото на серията, като се караха с Джес и слизаха по стълбите, му обясни следното. Каза му , че се е разделила с него не защото държи на баща си, а защото Джес се държи като него, като Тахсин. И от там идва голямото разочарование на Сюхан от Джес. Иначе обожавам Туба както в личен план, така и всички нейни героини, особено Аси и сега Сюхан. Тя никога не демонстрира натрапчиво личния си живот, нито проявява високомерие. Любимка ми е. И на вас , благодаря, че ви има и ми е приятно да ви чета.

Диди +1  smile3521 И аз така усетих нещата Peace
Ринка Peace, Тигаса Peace

Дали ще видим отново нещо подобно с нашите сладури? Rolling Eyes

До довечера!  love001

# 684
Привет следобедно! food010 Hug

Звезди HugРинка HugКузманова HugДиди HugКанти Hug,отново красиви колажи,нови снимки и гифчета сте пуснали! newsm10

В очакване на фрагман... Thinking

нова с фен...

# 685
Диди, Канти, Злати,  Hug Hug Hug

Макар и необявени официално на сайта на MIPCOM
"изтече" инфо, че по време на изложението в Кан сериала е продаден в 37 страни.  Peace

от сета днес - Бейкоз

излезе още една "екстра" на къщичката - хамак в близката гора

# 686
Диди, Канти, Злати,  Hug Hug Hug

Макар и необявени официално на сайта на MIPCOM
"изтече" инфо, че по време на изложението в Кан сериала е продаден в 37 страни.  Peace

от сета днес - Бейкоз

излезе още една "екстра" на къщичката - хамак в близката гора

Здавейте,
Ринка ,
С твое позволение ,може ли да направя лека корекция ...
 продажбите от МИПком още не са обявени ,а само за Испания защото  е първия турски сериал ,който е закупен изцяло и ще се излъчва в прайма и  то от най-големия им канал.
Това инфо излезе от Ърмак Орнек /ширин /след запитване и тя каза ,че извън сделките в Мипком ,дизито се  излъчава  в 37страни

И малко клюки от кухнята ...
Цитат
Kıvanç set aralarında çerez atıştırıyormuş Tuba da sürekli meyve suyu içiyormuş  #CesurveGüzel #KıvançTatlıtuğ #TubaBüyüküstün
Kıvanç Tuba araları gayet iyiymiş sette hatta karavanda fazla vakit geçirmiyorlarmış bile makyaj dışında
Къванч все си търсел някакви горчиви бисквити , Туба  постоянно  пиела  плодов сок.
Отношенията им на  сета са били много добри  ,  свободното  си време не са прекарвали  в караваната освен за гримиране ,

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 17:17 от Maya@

# 687
Майя, рускините ме заблудиха с превода си.  Embarassed Embarassed
В туитър атаките за трейлър стават все повече.  Joy Joy
Дано не го дадат по нощите, че в последно време и така взеха да пускат трейлърите.

# 688
На "Кара севда" снощи трейлъра излезе някъде към 2 часа.

# 689
На "Кара севда" снощи трейлъра излезе някъде към 2 часа.

Да им се чуди човек на рекламната политика...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт