Нашите second hand находки- Тема 36

• 100 982
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Хахаха... Еличка, ти откога си толкова вМАНИЯчена?  Joy Пазаруваш със замах  Joy Аз вчера купих 10 парцалки за по 2 лева всяко, и днес още 10 за 1.50 лева всяко от Хуманата. По-голямата част е за майка ми де. Тя милата е нямала толкова дрехи през целия си живот, колкото й накупих през последните 2 месеца  hahaha

# 646
Готово.

ARIA*, ризата  в черно и бяло... Heart Eyes
За роклята нямаш проблем. Peace

# 647
  • Gotham City
Много благодаря  Hug

Ако го спечеля ще черпя, ама наистина страшно ми хареса, много, много, много, отдавна не съм си харесвала нещо чак толкова

# 648
И от мен имаш едно рамо. Имам чувството,че с всяка изминала седмица все по малко и по малко неща харесвам Confused Нещо по грознички ли стават или аз други вид неща очаквам,незнам.
А и забравих да кажа,днес в Манията видях една леля с чантата Виктория сикрет на Harleen,тази където я беше спечил мъж Joy

# 649
Не мога да намеря роклята на Guess, всичко разгледах и по размер я търсих....няма я. newsm78

# 650
Оо тя беше за сегашното теглене Hug Нищо,не е била за мен. Мерси все пак bouquet

# 651
  • Gotham City
И от мен имаш едно рамо. Имам чувството,че с всяка изминала седмица все по малко и по малко неща харесвам Confused Нещо по грознички ли стават или аз други вид неща очаквам,незнам.
А и забравих да кажа,днес в Манията видях една леля с чантата Виктория сикрет на Harleen,тази където я беше спечил мъж Joy
smile3532 smile3532

И леля и мъж, все с пайетена/паетена (как се пише това?!) чанта на VS не ги уважавам  hahaha

# 652
Хахаха... Еличка, ти откога си толкова вМАНИЯчена?  Joy Пазаруваш със замах  Joy Аз вчера купих 10 парцалки за по 2 лева всяко, и днес още 10 за 1.50 лева всяко от Хуманата. По-голямата част е за майка ми де. Тя милата е нямала толкова дрехи през целия си живот, колкото й накупих през последните 2 месеца  hahaha

Ох, вярно съм вманиачена Grinning Отидох един път в деня на зареждане сутринта и от там се почна, нямам спирка, обикалям като луда Grinning И милото ми дете как издържа не знам, мъкна я с мен по градския транспорт, но пък поне й е интересно Simple Smile
Но и ти не изоставаш, въпреки, че напоследък те няма много много Wink Преди редовно пишеше за находките си. Май си се поспряла малко Simple Smile

# 653
Поспрях, защото се НАЛОЖИ  #Cussing out Иначе душата ми плаче за едно качествено ровене  Mr. Green Занимавам се с ремонтни дейности и не остава много време за секънд хедовете Grinning Само това, което ви писах по-горе, покупките от Хумана от вчера и днес. Утре между другото, при тях всичко ще е на левче, а в понеделник - ново зареждане

# 654
Скрит текст:
Ударете едно рамо, че се Флюбих
http://maniastores.bg/uploads/photobox/1703290120098/1703290120098_001_01.jpg

Още едно рамо Simple Smile

# 655
Момичета, днес имам огромен късмет  Hug Много съм доволна. С детето пообиколихме малко Маниите вчера и днес Wink Ноо мъжът ми отново няма късмет Sad Благодаря Ви за кодовете и ще се реванширам при първа възможност!
А сега да Ви покажа с какво се сдобих Wink

Къси панталонки за детето, тези са дънкови:

Още едни къси панталонки за нея:

И едно потниче, което взех за вкъщи:

А за мен:
Къси дънкови панталонки с дантела:

Една риза, много хубаво розово. Преди две седмици си взех подобна от Кюстендил, която ми е страшно удобна:

Няколко топа:

И фаворита ми е тази рокля. Трябва да й намеря едно коланче само, защото иначе стои като нощница:

Страхотни находки,но зеления топ и рокличката са ми фаворити.Със здраве да си ги носите! Hug

# 656
Да се похваля и аз със моите находки от Мания Плевен(Извинявам се за качеството и че са намачкани) Whistling
- На Атмосфер,много мекичка и приятна
за малкия риза,но ни се оказа късичка Sad
Сива е на цвят на Rolling Stones & H&M има паднали няколко камъчета,но това не ме притеснява

Цветът е по-различен-на Зара е ,стой уникално
и тези са по-наситени ,слим и оформят уникално.
Много съм доволна от всичко ,а и излезе около 10 лв.  bouquet

# 657

Едно рамо и от мен. Стискам палци! Hug

# 658
Еличка,и на мен мъжа ми се заканва да ме изгони,заради тоя пазар Laughing Обикновено ги бутам в пералнята преди да види торбите,и като ме види облечена с нещо ново и непознато,вече даже и не пита Joy
И да ви кажа,от Манията на ВМА докопах две ризки.

И ако още има някои свободни позиции за Лова,помоля да удари рамо за тази

bouquet

Страхотни находки! Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 10:02 от lollypop14

# 659
  • София
Честити находки,момичета. Аз тези дни съм щурмувала Ремикс-а. Из онези дни имаха допълнително намаление -30% на черни дрехи,а днес на всички летни пак толкова. Поръчах си две рокли и една блузка,за мъжа ми 4 чифта къси панталони. Всичко излезе около 30лв.

Общи условия

Активация на акаунт