Нашите second hand находки- Тема 36

• 101 004
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
Да се разпиша с една Ремикс находка
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-jumpsuits-sezane-x-la-re … te-pr4712407.html
свалих си приложението, ползвах 10% отстъпка и си спестих доставката. Много ми хареса и не посмях да го изчакам до -60%. На живо е много по-хубав, тъмно син, а и ми пасна идеално. Много съм доволна.

# 616
  • Пловдив
Много е хубав гащеризона, с много здраве да си го носиш. Аз в понеделник от скука ходих до Зиг - Заг. Намазах един дънков гащеризон HM, бански, две тениски, туника тип хипарска за мене и една тениска за детето за 35 лв. общо.

гащеризона: https://www.google.bg/search?q=denim+overalls+HM&client=fire … rc=VzZJoRn7B2cBCM:

Другите не ги намерих из нета. Като изсъхнат ще ги изгладя и ще се похваля.

# 617
Поли, страхотен е гащеризонът  и си струва цената. На Лов за находки в реален магазин вероятно ще излезе и по-скъп. Peace

Ваня, и твоят е супер. Бих носила такъв, но да е от по-тъничка дънкова материя.

# 618
Благодаря, аз също мисля че си струва, понеже от толкова дълго време си търси и по редовните магазини и са двойно и тройно. Малко са ми странни крачолите, отвикнала съм да нося по-широки, но ако ги стесня може да му разваля фасона Simple Smile
Ваня, много е готин и твоя, винаги съм искала дънков.

# 619
На снимките даже тесни изглеждат крачолите. Е, не са като клин, но то няма и да е ОК, ако беше...

Много ми се носи и на мен гащеризон, но да е тип панталон, т.е. да има джобове.

# 620
Двата гащеризона са супер. С много усмивки да си ги носите  Hug

# 621
Момичета, можете ли да ми кажете дали в Мания Сухата река и Мания Хаджи Димитър зареждат хубави дрешки? Знам, че е индивидуално, защото всеки има различен вкус, но поне дали си заслужава да се разкарвам, че не са ми никак близо от вкъщи Wink
Чудя се в петък-събота дали да не се разходя до там, а и в бг мапс видях, че не са прекалено далече една от друга.

# 622
Не знам коя е в Хаджи Димитър,коя в Сухата река.Сливат ми се кварталите.Тази,която е до маг.''Фантастико'' не е зле.Купувала съм преди не ми е на път,не за друго.От там есента си взех страхотни планински обувки за 8лв.Последните два дни поставих личен рекорд.Взех си находката.Блузка  размер М,но е уголемена.Обадих се на роднина,описах,одобри  я и така отива подарък.После две тънки половерчета като за времето тези дни.От др.мания две тениски ''guess'' и ''banana republik'',пак три блузки с дълъг ръкав като за сега и чисто нова официална рокличка ''vila'' с етикети.Ползвах талони 30% отстъпка от в-к Кауфланд първия път.Вторият напълних три плика,най-лекият безплатно.Всички покупки за 26лв. PartyМного се кефя.

# 623
Silverstone, благодаря за информацията. Това е Манията в Хаджи Димитър, видях го в сайта им Wink Другата (в Сухата река) е в Била.
Очакваме снимки на находките Wink

# 624
Еличка няма за какво. Simple SmileЗначи по-натам ще посетя и този в Била.По-удобно ми е като местоположение и никога не съм била там,в манията.Аз тези дни ходих  до ВМА и  в Дружба.Месеци наред нищо не харесвах в халите.Сега като тръгнах по ''чуждите'' се сдобих и наваксах.За първи път съжелявам,че не мога да кача снимки.Никога не ми се е занимавало с това и не знам как става.Пък и до сега все бях с по някоя блузка нищо особено.Не,че сега съм са кой знае какво,но си ги харесвам.

# 625
Момичета, имам 3 свободни позиции за Лова за находки. Ако някоя от вас има нужда ще ударя едно рамо  Simple Smile

# 626
  • Плевен
Тази седмица не играя за нищо в Лова , пишете на ЛС ако искате да помогна за някой артикул  Peace

# 627
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Еличка няма за какво. Simple SmileЗначи по-натам ще посетя и този в Била.По-удобно ми е като местоположение и никога не съм била там,в манията.Аз тези дни ходих  до ВМА и  в Дружба.Месеци наред нищо не харесвах в халите.Сега като тръгнах по ''чуждите'' се сдобих и наваксах.За първи път съжелявам,че не мога да кача снимки.Никога не ми се е занимавало с това и не знам как става.Пък и до сега все бях с по някоя блузка нищо особено.Не,че сега съм са кой знае какво,но си ги харесвам.

опитай http://i-fotki.info/
натискаш browse избираш си снимка, натискаш дългия бутин за да я зареди

после само копираш тук целия трети линк, излиза малка картинка, а който иска си я увеличава да разгледа подробно Simple Smile

# 628

Silverstone, очакваме снимки Wink st. Dobri ти е обяснила как Wink
В халите ходих веднъж и повече няма да повторя определено  Confused Най-съм доволна от Маниите на Красно село, ВМА и тази на Сливница. В другите все още не съм ходила. В близките дни ще се разходя до тези, за които питах - в Хаджи Димитър и Сухата река. Дано имам късмет, ако пък не поне ще видя къде точно се намират Simple Smile

# 629
Момичета,днес имам 3 супер находки.
Потник,тип прегърни ме. Когато се облече,не седи така дълбоко деколтето.

Черна лятна рокля,много лека материя

И тениска с камъни,не съм хич по натруфените неща,но незнам защо така ми хареса и я грабнах

Взех и една блузка за щерката,но вече е в пералнята,за това не я снимах. Всичко това за 9 лева. От Хуманата и Манията на Света троица. Simple Smile През Мъпет маг на минах,защото нямах време.

Общи условия

Активация на акаунт