Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 3

• 34 940
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Очаквам буря в чаша вода като им кажа.. 
То дано всичко е наред с теб и с бебчето, пък бурята ще побучи малко и ще отмине  Grinning

# 541
Чакам да ми се обади, Жанче, днес не е на работа. Но пък за късмет днес имаме профилактични прегледи на работа, от които единия е преглед с ехограф на вътрешните органи и гърдите, та успях да си го видя бебочето, мърда си, сърчицето бие нормално, поуспокоих се с две думи!  Heart Eyes Иначе, да чукна на дърво, нямам нищо на превръзката, съвсем леки болки имам (не знам червата ли са или матката..), но си пих утрогестана и но-шпа и гледам много да не ставам от стола, надявам се всичко да си е наред!  Praynig Чудя се защо не ми изпишат и на мен Магнерот, по принцип магнезият е много полезен за организма, а с такива оплаквания като моите съвсем. Ако си го назнача сама, не знам в каква доза да е, но определено мисля да попитам лекарката си за него. Само дето до прегледа ми има много време...

# 542
Щом е далече прегледът, не може ли днес като се чуете да я попиташ ?
И моят преглед е чак на 21.04., как ще издържа до тогава, мъка ми е отсега, хем в понеделник бях на лекар.

# 543
Кети,всичко ще е наред с бебчето. Heart Eyes
Ако пиеш витамини за бременни,в тях би трябвало да има магнезий.
И на мен не са ми изписали,пия само Пренатал и Неофолик мета.

# 544
Стефи, пия витамини, отделно се и мажа с магнезиев гел, а уж магнезият най-добре се усвоявал чрез кожата, ама не знам какво количество ми е необходимо в момента  Rolling Eyes
Жанче, мисля да я питам наистина като се чуем, пък да видим какво ще каже.
Благодаря ви, момичета  Hug

П.П. Колата ни е на ремонт и сутрин идвам с такси, след работа вървя пеш през един парк, после хващам автобус, днес обаче се чудя така ли да направя пак или да се прибера с такси. От една страна ми се иска да вървя все пак, а и си вървя бавничко, не се напрягам, от друга ме притеснява събитието от сутринта и не знам какво да правя  newsm78

# 545
Аз заради болежките днес пообиколих малко, за да не мина през една павирана улица.. оф, никъде не ми се мърда. Ама как да се затворя до есента????

# 546
Кети,какъв е този магнезиев гел?По корема ли си мажеш с него или как се използва?

# 547
Обадих се на лекарката ми за бодежите.  Каза но Шпа 3 по 1. Ако се засилят да ида в АГ то за преглед на шийката.. те пък май намаляха.. ама и аз не мърдам от стола. Само до тоалетната и обратно.

# 548
И аз вчера имах много силни болки,даже мислех да ходя до някой спешен кабинет.Но пих 3 но шпа и минаха.Днес ме наболва многооо леко,но ако се засили пак отивам на преглед.Гърдите ми омекнаха и не са толкова болезнени като в началото,но се успокоих,че е нормално.Дано всичко да е наред при мен,защото последния ми преглед беше на 14.03 и чакам сега във вторник да ме види моят лекар.Стискайте палци: )))

# 549
Стефи, по корема се мажа, понякога и по кръста, общо взето където имам крампи. Чела съм, че се усвоява най-добре, ако се мажеш по корема и подмишниците, но както казах, прилагам го където моментно имам нужда.
Това е, с което се мажа в момента
Докато минавах прегледите на работа, май ми звъня моята лекарка и не успях да й се обадя  Crossing Arms После се свързах със специализантката й (много мила и внимателна, надявам се и след като й е специализантка и я е оставила понякога да консултира сама, да си разбира от работата), каза момичето да сметна дали не съвпада с дата на предполагаемия ми цикъл, за прибоцкването в корема ми каза да си пия но-шпа, а ако има нещо, не дай Боже, да й звъня да ме прегледа. Искрено се надявам да нямам нужда от преглед! Питах и за магнезий, каза, че много добре ще ми се отрази и да си купя магнезиев диаспорал, защо обаче досега не ми казаха да си купя, ами трябва да им напомням  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 15:04 от Кети*9

# 550
Благодаря ти,Кети. Hug
Ще взема да го пробвам и аз.

# 551
За нищо  Hug всичко, което не може да навреди, а може да помогне пробвам аз  Grinning

# 552
  • София
И аз мога да кажа за доброто влияние на Магнезиум Диаспорал.  Wink

Пия го от няколко седмици, тъй като ми се отключи явно стар притиснат нерв и ми изтръпва целия крак. И тъй като сега не може да ми се правят никакви снимки на гръбнака да се види от какво е та ходих на кинезотерапевт. Той ми го изписа, като каза че най-ефикасно е обаче магнезия да се маже.

Мислите ли че болките в кръста и гърба може да са от бременността предвид, че е още в 3 месец?

# 553
Аз пия Магнезий Диаспорал и след всеки прием ми се драйфа. Не ми понася хич и го пия с отвращение. Чакам да ми свършат последните сашета и да си купя нещо друго, но не знам какво - изборът е толкова голям, въпросът е кое колко магнезий съдържа. Кой пие Магнерич - да сподели впечатления? newsm78

# 554
С предната бременност пиех Магнерот някъде от средата нататък заради чувствителна матка. Нямам спомен да съм изпитвала неразположения от него. Сега и да не ми го изпишат, мисля да се примоля пак да го пия заради крампите на прасците през нощта, които се появяват като напредне бременността. Отврат бяха.

Общи условия

Активация на акаунт