Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 3

• 34 940
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Жанче, и аз много харесвам такъв тип поли и рокли  Heart Eyes А като цяло си мисля, че бременните извивки са много секси (е, може би изключвам последните 1-2 месеца, в които повечето жени много порастват  Grinning), а такъв тип поли и рокли ги подчертават много добре без да стягат. За сватбата си дори обмислям дали да не съм с някаква рокля, която да ми описва коремчето  Heart Eyes но ме спира това, че много в последния момент ще трябва да я купя и ще стане прекалено екстремно  Mr. Green

# 526
Това прекалено екстремното не си го причинявай точно преди сватбата, достатъчно прединфарктни ситуации ще имаш с организацията и докато дойде щастливата дата. Подготви си роклята по-отраничко  Laughing Hug

# 527
Да, да, така мисля да направя в крайна сметка  Mr. Green Ще избера елегантен, но по-свободен модел, да има място да расте на мама бебето  Two Hearts

# 528

Много обичам и поли от трико на ластик... Peace

Такива поли наистина са много удобни. Последно си взех три от H&M по 17 лв. и с по-широк топ успешно си прикривам преялото коремче. Laughing

# 529
  • София
Жана, до кога са намаленията, знаеш ли?

# 530
Отдавна приключиха намаленията, за съжаление. Аз някъде средата на февруари ги купих дънките. Рано беше, ама си викам айде, за тия пари, направо два чифта ще взема. И хубаво направих  Mr. Green
Все се надявам около май-юни пак да понамалят нещо, но не знам ще се случи ли. Laughing

# 531
Аз днес такъв пазар на блузи направих във втората употреба.. мисля, че се заредих за месеци напред. 10 блузи- 40 лева. Сред тях и ризи за работа, блузи за разходка. Абе, много доволно Wink

# 532
И аз си купих от втората употреба супер яка пола за лятото и дънки за бременни. Иначе блузи и тн за бременни не купувам, а просто друг модел, който от под мишниците става по разкроен и е XL размер. Така си купих страхотни неща от LC Waikiki, които съвсем спокойно ще мога и след това да си нося. Също и доста тениски пак два размера по-големи си взех.

# 533
Аз само едни дънки за бременни от втората си взех, ама имам бая останали от предната Б. Лятото се плаша какво да нося, щото имам чувство, че ще се търкалям и ще бъде голямо пръхтене в най-големите жеги..

# 534
Ейй, ще взема и аз да поразгледам вторите употреби, лошото е, че покрай работа и покрай вкъщи няма кой знае колко много, а не ми се обикаля особено, не е и препоръчително..
Иначе сутринта пак имах кафеникаво зацапване, доста малко, дано и с това да си остана, но не знам какво да правя, писна ми вече от притеснения, тъкмо се успокоя и пак на нова сметка!!  ooooh! Явно да ходя на работа не ми понася  Grinning Ще звъня на лекарката ми след малко да видим какво ще каже, дано да е пак изчистващо от отлепването!  Praynig

# 535
Мен пък почнаха по-малко да ме болят гърдите вече newsm78 В момента съм 13+4 дни, предполагам, че е нормално заради нормализирането на хормоните във втори триместър или? newsm78 Не помня как беше с 1та ми бременност Thinking

# 536
Лизи, аз забелязвам същото, много по-спокойни са ми гърдите, 14+2 съм. Най-вероятно е нормално.
Аз съм като нова откакто пия магнезия, нямам болки вече, направо се чувствам супер.
Кети, какво каза докторката ? Надявам се всичко да е наред  Hug

# 537
И аз се чувствам по- добре с Магнерот-а, но ми е криво, че спрях Утрогестан-а.
Аз нямам проблем с гърдата. Предвид, че съм с рак на гърдата, не усещам болки и тежест там. Но мисля другия месец да ида в онкото да кажа , че съм бременна и ако искат да ме изследват и прегледат нещо.. те си знаят. Очаквам буря в чаша вода като им кажа.. 

# 538
Нормално е това,и сестра ми спряха да я болят в 4 месец.
Мен още ме болят гърдите както преди,но сигурно скоро ще се успокоят.

# 539
  • София
И моите гърди почти спряха да ме болят.

Общи условия

Активация на акаунт