Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 3

• 34 934
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • Varna
Аз съм казала на нашите и на най-близките ми приятелки, то ако има да се случва нещо ще се случи. Мисля позитивно и продължавам напред.  Аз съм в 12с+2 и вече определено си ми личи.

# 646
На мен вече ми личи, но пък аз не искам и да го крия. 14,5 седмица съм, втора бременност и все повече ще личи, особено като минем сега на по-леки пролетни дрешки. Според мен всяка от нас усеща на кого иска да каже и на кого не. Аз така действам, като си говоря с колега, приятел и ако вътрешното чувство ви говори, казвам, че очакваме бебе живот и здраве. Не си мислете лоши неща, момичета, споделяйте радостта си, за да се увеличи Wink

# 647
Аз се прибрах във Варна за празниците и да ви кажа който не ме е видял, той не е разбрал! Аз все си казвам " е тези хора как не се притеснявят да задават тякева въпроси, ами ако само съм понапълняла?". Но явно си ми личи вече доста Simple Smile Лизи аз съм точно като теб: 14+2 от днес, от 2-3 дни сутрин не повръщам и гаденето намаля, само следобед се проявява. Но нищо не е! Все се чудя дали не е от витамините, че ги пия по обяд.
На работа всички знаят вече, а шефовете дори още от 9 гс, но с моете командировки нямаше как да мълча. За щастие фирмата ни е добра, началниците човечни и зосега безкрайно разбрани.

# 648
Добро утро  Hug
Аз от днес съм в 15 г.с., хремава, със зверски запушен нос от два дни и оттам тотална липса на сън.  Tired
Запекът много ме тормози и вчера като се замислих се усетих, че мъката ми започна паралелно с пиенето на магнезия. При вас има ли нещо такова като ефект от него ?
Явно и на мен ми личи вече, вчера водих племенничката ми в парка и една жена толкова втренчено и нахално ме гледаше в корема, че на мен ми стана неудобно. Бях и с малко по-тясна блуза като се замисля, няма да повторя тази грешка повече.

# 649
Жани,магнезият има разхлабващ ефект но на теб може да ти действа различно.
А аз тази сутрин имах обратния проблем.Цяла вечер ми куркаха червата,а вчера почти само сухо съм яла.Странна работа.

# 650
Ох, аз вече не знам какво да правя с този запек и газове  ooooh! Днес отново се събудих към 5 и нямаше заспиване, а по едно време пак започнаха зверските болки както в понеделник преди да отида до wc. Мисля да си купя пробиотик, знам, че помага, поне от газовете да ме спаси, пак ще съм много доволна! Коремът ми е огромен и съм сигурна, че не е от бременността, ужасно се чувствам!
Хомеопата ми много ми помогна за крака, буквално за един ден болката изчезна, но за съжаление все още не може да ме нацели със спането (по-скоро липсата му) и нередовното ходене до wc. Надявам се скоро и с това да се справим!  Praynig

# 651
Стефи, благодаря  Hug
На разхлабващ ефект страшно бих се зарадвала, ама на, все трябва да ми е гадно на мен  Laughing
Ще питам д-ра другата седмица да видим какво ще каже и той, дано ми измисли решение, че така ако я карам още отсега, не знам в 6-7 месец какво чудо ще е.
Кети, от няколко дни пия синбиотик на Лактофлор, по 1 на ден. Никаква файда няма при мен, но ме е страх да пия по повече, че и без това си го самоизписах, да не направя някоя беля.

# 652
  • София
Добро утро момичета,

мен ми е интересно да ви питам дали носите вече червено конче на ръката?

На мен ми беше подарена такава гривничка от близка приятелка, носих я от събота тъй като влязох в 12 г.с.,, но днес като пристигнах на работа установих, че е паднала някъде. Та сега се чудя дали да си връзвам нова.

# 653
Аз червено конче си нося по дефолт  Laughing но сега си сложих и синьо око Laughing

# 654
Аз по принцип не съм никак суеверна, но още щом разбрах, че съм бременна започнах да нося червено конче, ей така, за всеки случай  Embarassed.

Да ви се оплача и аз  Sad от два дни съм с много зачервено и болезнено гърло, а снощи вдигнах и 38 градуса температура, която успях да смъкна само с компреси. Посъветвах се с док и започнах да смуча стрепсилс, но нещо не помага особено Sad сега гледам да наблягам повече на лукчетата и чайче от шипка (а как мразя чайове  Sick) Пазете се много, че в това лъжливо време ...

# 655
Аз от няколко години имам на лявата ръка червено конче със синьо око, бяхме до Смолян с ММ и там ходих да ми лее куршум една много приятна жена, та тя тогава ми го върза и не съм го сваляла въобще. Замислям се понякога, че тя беше мохамеданка, а аз не съм, но това едва ли е проблем. За мен лично не е.

# 656
Аз нямам червено конче,никога не съм носила.

# 657
  • София
Не изтрещявайте с тия суеверия. Свекърва ми каза да не седя със скръстени крака, че детето ще е кривокрако. Как ли пък не  #Cussing out

# 658
Червеното конче е направо като значка, че жената е бременна или се надява да забременее. Особено ако досега не е носила. Така че ако искате да пазите в тайна бременност, червеното конче не помага. Wink

Днес бях на БХС. В "Майчин дом" - София все още е безплатно. Peace

# 659
Жанче, имам приятелка, която работи в аптека, сега свика съвета от колежки и ми казаха, че пробиотик Биокулт е много добър за бременни. Днес в обедната почивка отивам да го купувам и го почвам, че не се трае това чудо. Поне няма да ми навреди, а и все си мисля, че ще ми помогне, но предполагам, че само с няколко дни прием няма да стане  Peace
За червеното конче аз не нося, отдавна спрях да нося всякакви такива неща. А като лежах за задържане в стаята ми имаше едно момиче българка, но приела исляма (но изключително ерудиран човек и не е от тези, на които мъжете им им управляват живота, даже напротив), тя по повод на оченцата и червените конци каза, че вместо да предпазват от "лоши" очи точно обратното - привличали ги върху себе си. Не защитавам нито едната, нито другата теза, просто го казвам, защото като всяко нещо и това има две страни. Ако някой вярва, че го предпазва, няма лошо да си го носи, ама малко ми е като това с неказването на никой, че си бременна  Whistling Никой не искам да засягам, споделям си мнението само  Hug

Общи условия

Активация на акаунт