Юлски бебета 2016 - тема 6

• 65 952
  • 662
  •   1
Отговори
# 435
Мерилин добре е малката, остана и малко червено петънце, но предполагам ще мине.
За отношенията и ние сме като куче и котка. Постоянно спорим, рядко сме на едно мнение и ми липсва това да съм жена, а не само майка. Внимание и мили думи получавам, когато иска секс. Тогава няма равен, целувки, прегръдки, масаж и т.н.  По поводи ми подарява цветя, не мога да се оплача, че не ми помага, прави го. Имам чувството, че вече не си говорим нормално, а само се дразним, но пък се обичаме и не можем един без друг... Незнам и аз как да го обясня. Липсва ми да сме двамата, няма на кой да оставим малката и да се отпуснем и да си спомним какви бяхме преди детето. Трябва ни от време на време да се почувстваме отново като двойка, не само като родители.

# 436
Да се разпиша и аз. По темата за мъжете.... ooooh! моя работи на две места, а уикенда се качва в планината, защото от една година гледа и пчели и общо взето НЕ ГО виждаме и повярвайте ми адски ми е трудно обаче се справям и чак ме е яд на мене си, че се справям, а не се глезя това не мога онова, та белким помага чат-пат. С книката и аз съм на този етап - даже сега ми изтича  Mr. Green а не съм карала, пусти страх, но каката ще е ученичка и нямам избор - кой да ми я кара на училище, баща й тръгва сутрин в 6, няма как ще се прежалвам и мисля няколко опреснителни часа да взема.
При мен чистене и каквото и да е за правене, ако каката не седи при него е абсурд, изляза ли от стаята реве истерично и не спира колкото и време да ме няма, пробвах да видя няма ли да се заиграе - ми не, реве, дере се и гледа към вратата. На всичкото отгоре детската стая му е омръзнала.Върнем ли се отнякъде и влизаме в детската и почва да реве  ooooh!
Само едно хубаво нещо от 2-3 седмици казах на нашите, че така не става само с идване и виждане и сега взимат децата за уикенда /обикновено 24 часа само/ но са ми предостатъчно и мъжо като го няма и такова спокойствие...
В петък ставаме на 1г, скромно вкъщи само най-близките ще каня, дори мисля да му направя сама тортата, отдава ми се уж  Mr. Green
Стига, че се отнесох с писаниците нещо, хубава седмица момичета

# 437
Krischana хубаво е, че можеш да разпуснеш и да оставиш децата при баба и дядо. На мен сега като се върна в България ми предстой да оставя Андреас за пръв път при баба и то говорим за 2-3 часа и ми е малко притеснено. Вече съм казвала, че съм леко травмирана от детството, защото майка и татко ме оставяха често при баба и сега за мен да оставя детето е страшничко, но и аз имам нужда да разпусна час- два на кафе без да тичам след бебе. Апък и постоянно слушам от свекървата как щяла да го "нахапе" като го види (от любов), с какво щяла да го храни, как хубаво отварял устичката като ядял... и разни подобни.

# 438
Момичета притеснена съм. Май имам кондиломи на срамните устни, никога не съм имала такова нещо и като чета в Интернет се травмирам. Ходих на гинеколог скоро, но той ме гледа само на ехограф, явно пак трябва да се ходи и за цитонамазка. Аз съм голяма паника, сега само ще го мисля.  Sad

# 439
Незнам какво е това, какви са ти симптомите, нали знаеш, че в интернет излизат все лоши работи. Най- добре отивай без час да те видят. Аз често страдам от херпес и е ужасно!

# 440
Днес следобяд в 3 и 30 имам час, дано да е нещо безобидно.
Едит: Реших да не ходя сега, май си въобразявам, че имам нещо. Имам някакъв сърбеж, но май е от косъмчетата. Ще изчакам малко, и без това преди месец ходих на гинеколог и всичко беше наред. Паника съм аз  Grinning

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 14:29 от desi7000

# 441
Здравейте мамита! Аз съвсем се отнесох. Гледам пак се обсъждат мъжете Simple Smile Ние с моя вече сме един ден добре, останалите шест от седмицата зле. Деси твоя пост прочетох и сега ще се върна назад да чета. Можеш да се погледнеш с огледалце. Те се виждат. Но и консултация с гинеколог не е излишна. И аз в момента усещам някакъв дискомфорт, но май онзи ден попрекалихме с гушкането /явно ни е бил добрият ден/. До сега отново лекции около два часа. Сигурно в мен е проблема. Оф стига по мой адрес. Направихте ли срещата? Най-важното е, че бебчо е добре пу, пу, пу. Надявам се и всички вие и бебоците да сте добре! Лека

# 442
При мен се оказа, ме ми липсват лактобацили или нещо подобно беше (установява се с влагалищен секрет) и доктора ми препоръча да ползвам интимен гел. Взех един на нивеа. Цитонамазката е ок. Постоянно съм с ежедневни превръзки заради течение, но не мога да повярвам, че един гел ще ме оправи. Така или иначе лекарства не мога да вземам, защото все още кърмя по 4 пъти през деня. Деси, отиди, за да си спокойна и за да не го мислиш, то така или иначе трябва да се ходи на гинеколог веднъж годишно или на половин година (зависи от възрастта на жената).
От няколко дни Ели се задържа права с крачета като се държи за табуретка или седалката на стол, най-сетне ползваме сандалите по предназначение, не само за декорация.
За мъжа не мога да кажа - сега като сме на 500 км един от друг ни е по-трудно да се скараме, хаха. Иначе проблем при нас е, че той като е при нас иска да си почине от работа, аз пък очаквам да ме отменя за децата и домакинството, за да си почина и ето ти пререкания. Но да е жив и здрав работи много и за сега съм спокойна.
Да ви се похваля - много се радвам, че Ели си разглежда сама книжки с твърди корици, разлиства ги и се занимава доста време сама.
Вече две седмици сме във Варна, а сме ходили само 4 пъти на плаж, само дъждове, писна ми вече, а и от влагата излизат от шубраците разни гадни буболечки, ще развия фобия вече с тези разнообразни насекоми, чак ми става мъчно за хлебарките в София, тях поне знам с какво да ги тровя и съм им хванала цаката, тук няма оправия ...

# 443
Благодаря за съветите момичета, погледнах се отдолу и не са кондиломи май. Имам някакви по-тъмни петънца като бенки, но не са бенки. Може и преди да съм имала, но не съм се заглеждала  Laughing Взех си смрадлика, да си правя малко промивки за сърбежа и ще изчакам малко да видя какво ще стане. И най-късно другия месец ще отида на преглед, че не ми направиха цитонамазка, а предната ми е от преди една година и да погледнат дали има нещо или си въобразявам.
Елена и аз съм така с моя мъж, очаквам като се прибере да ми помага, а той да си почива  Grinning Добре, че напоследък почти всяка вечер идва леля й(сестрата на мъжа ми) да ме отменя по-малко. Ама мъжа ми някой път няма избор, че малката умира за него, като го види и голяма радост и после не иска при мен, дърпа се  Grinning
Ние събота правихме питка на Гергана, че прави стъпчици вече, не е много стабилна, но четох, че се прави, за да мине прохождането "безаварийно" 😁

# 444
И аз преди около 2 месеца бях с намалени лактобацили. Цитото ми е ОК. Нищо не ми изписаха, а аз по принцип си ползвам интимен гел. Около 40 дена след раждането лактобацилите си бяха ОК, а на последната микробиология преди раждането отново бяха намалели.
desi7000, аз бих отишла на преглед за собствено успокоение Peace
Нашата маймунка не иска още да се пусне сама. "Ходи" си, ако я държим за ръце, но все още даже няма 11 месеца.
Иначе за около половин ден беше с температура. Дадохме 2 пъти Панадол и отмина. Вчера минахме и през педиатъра. Според него нищо й няма. Досега не е боледувала и беше нова ситуация за нас.

# 445
Загубих се и аз за малко, ама като всичко си е наред и сме по разходки навън по цял ден се радвам , че прекарвам колкото се може по-малко време на компютъра.

Бебчо проходи преди 2-3 седмици, и само вилнее напред назад Simple Smile
Прекрасен е , обожавам го, голяма маймуна е, не се спира за секунда.

НО също вчера се разбля за първи път и е много страшно, пазете се!
Някакъв вирус - повръщане, разтройство, и силна температура. Цяла нощ беше голяма мъка. И цял следобяд вчера увиснал в ръцете ми, без сили , не помръдва...никога не искам да виждам повече детенцето ми в това състояние Sad Днес е малко по-добре и уж няма температура от сутринта, дано нощта мине леко. 

А за мъжете ... и ние няма кога и как да се почувстваме отново като двойка, по-скоро сме добри съквартиранти. Даже при нас е съвсем трагично и плашещо положението, но няма да навлизам в подробности... точно както някой го е казал по-нагоре - просто спря да си дава зор да поддържа отношенията ни топли, да ме кара да се чувствам жена, красива, желана , оценявана, обичана жена... Сега съм просто домакиня, майка, никакъв интерес, разговорите ни са само - какво ще ядем , кой филм дават , да купя ли нещо от магазина.... Беше безработен почти 6 месеца и колкото и да ме дразнеше в началото, си свикнах да сме си 3-мата по цял ден...но скоро започва работа и ще сме си пак сами по цял ден с бебчо. 

Всеки с неговите си истории...но поне като чета мъъъъничко ми олеква, че не сме единственото объркано и не точно перфектно семейство...хахах Wink

# 446
Дени, пускахте ли изследвания?
Бързо да минава!

За мъжете - не мога да се оплача от ММ. Помага ми много - за готвенето се редуваме, за чистенето - основно той чисти. Иначе за 💏 , от време на време, си отчитаме. Имаме и желание, но време нямаме много.

# 447
Елена, още кърмиш Браво! За интимен гел аз ползвам Вагизан на Д-р Уолф и съм доволна. Доколкото знам е хубаво интимният гел да е на фармацевтична фирма, а не на козметична  Peace. Моя мъж също ми помага за чистене, готвене и т. н., но ме дразни с това, което е описала Елена. Явно повечето сме така. И нашият бебчо ходи отдавна, но не сам де. Хванат за нещо не се спира. Вече се цупи като му вземеш нещо. Много сладко Simple Smile Да са ни живи и здрави!

# 448
И аз още кърмя, нямаме заместено хранене. Направо незнам как ще се отбиваме, дано до есента, да разредим малко кърменията. Малко съм изтощена вече. Септември ни канят за кумове и се чудя как ще стане с малката, майка ми ще я гледа, но с това кърмене.Пък много ми се иска да станем, макар че мъжът ми нещо се опъва и само си търси причина да не станем и ме ядоса. Не съм излизала никъде от толкова отдавна, че не помня вече кога е било, от преди да родя със сигурност. Имам нужда от нещо такова. Сега ще си ходим към моя град за една седмица и се чудя дали да не остана малко повече аз с малката. С мъжа ми рядко се разделяме, да не кажа никога. Хем не искам да сме отделно, хем искам да постоя вкъщи, майка ми и баба ми да ме отменят малко, пък и да разпусна малко с приятели. И без това много спорим напоследък с мъжа ми, може да вземе да ме оцени малко като не се виждаме. Обмислям го.

# 449
  • Варна
Здравейте​ момичета!
Ние скоро си имаме рожденичка. На 01.07 и сега сме в подготвителна треска. Партито ще бъде в къщи на двора и ще сме около 30 човека. УЖАСт!!! Това са само роднини. Не сме правили събиране за раждането както и за кръщенето , така че се налага... Поръчахме 🍰 , роклите ни са готови почти (аз ги шия) , вчера напазарихме и от Джъмбо парти декорации и пластмасова посуда. Взехме чаши за вино , безалкохолни, чиниите са като стъклени ,а приборите като метални...после всичко бух в боклука!
Аз също не мога да се оплача от мъжа ми. Дори мисля, че ме обича повече от преди. Той е станал малко асоциален и иска да сме само тримата. Не му се излиза с приятели и все си търси извинения да излизаме семейно.
Постоянно ме тормози за секс! Ние започнахме опитите за второ,но аз просто нямам желание за секс , искам като си легна да гледам някой филм на спокойствие и да заспя.
При нас аз съм по-нервната и сприхава и ако се скараме аз съм предизвикала скандала,но добре че той не ми се връзва, че до сега да сме се развели.
Неда снощи направи 8 крачки сама,но по принцип не е много сигурна още.
Изчаквам с питката, въпреки че преди 2 седмици правих пробно и се получи супер.
Искаше ми се на РД-то да направим прощъпулник,но нещата рядко се случват​така както ги искаме.

Общи условия

Активация на акаунт