свекървата и свекъра иначе така ми мрънкаха да слагам сол във водата, хем бях забранила и те като ме няма и се наложи те да го къпят, доволно си слагаха. После едни скандали и чудо... И в началото си позволяваше свекървата без да знам да слага сол във водата, малеее като разбрах и като я грабнах.. Тия неща са ми толкова странни. Не знам как може да ги вярват. Че и ми викаше "Нека нека, прави каквото искаш ама след време като мирише и ти ще си виновна задето не си го солила!". Ама как ли пък не! Мен никога не са ме подлагали на такива процедури и нямам такива проблеми. Ей направо да ги разстреляш
Откачих! Егати гаврата с едно 8 месечно бебе! Тя да не е кученце 🐶
Малката беше кисела тези дни и снощи имаше малка температура и днес пак. По едно време реших пак да проверя за зъби и най накрая гледам показало се но не е излязло , но се вижда и почти усеща . Първият зъб е на път
Слава богу вече се храни човечето и самичка отваря уста без да я карам
Аз попарите не ги пасирам така си ги яде и кус кус със сирене също обича много , вече яде и копривена супа както и лапад с ориз , също много и хареса. На следващата консултация за 9м. док. каза че ще ни праща на кухня. Реших да я пробвам , хареса ми менюто на една Детска Кухня .
"10 баби хилаво бебе " Народна мисъл.
Препоръчани теми