Пак смяна на времето... Аман!

• 19 137
  • 177
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Начи, тези, на които им влияе някакъв си час, искате да кажете, че, ако отидете на екскурзия в една Сърбия, ще сте уморени и подтиснати през цялото време? Че не мърдате на изток и на запад от България? Странно ...
Наговорили са се и лъжат гадовете!
Не казвам, че лъжат. Просто питам.

На мен смяната ми влияе зле, но не искам да кажа такова нещо, защото не знам как би ми отразило едно отиване в Сърбия.

# 46
принципно като отидеш на екскурзия ,не си на режим ставане в 7 примерно, има разлика

# 47
Оставете как се отразява на някого от нас... Каква е ползата от смяната? Това е по-важно.
Дано някой даде логично обяснение на смисъла. В днешно време, не при въвеждането.

Сутринта казаха - 0,60 лв. на човек е файдата. Да вземем да ги дадеми да спрат да ни тероризират.

Аз като ставам в 5:30 ч., сега в 4:30 ч. трябва да го правя  ooooh!

# 48
Моят мъж трудно свикваше докато мислеше за това. От няколко дни не му обръща внимание и нищо му няма  Laughing

принципно като отидеш на екскурзия ,не си на режим ставане в 7 примерно, има разлика
Зависи. Закуската на доста места е в ранни (за мен) часове, аз я пропускам, но доста хора стават, защото са си я платили в крайна сметка.

# 49
  • Варна
Аз като ставам в 5:30 ч., сега в 4:30 ч. трябва да го правя  ooooh!
Еее, погледни го от другата страна, и без това лятното време е през 7 от 12-те месеца. Сега ще ставаш в 5:30, а зимата в 6:30 Mr. Green Честно, не мога да вдяна как може месеци наред да се настройваш и да свикваш да ставаш в определен час. Не мога! Ден-два, ок. Ама месец? То по вашата логика ако си безработен и внезапно почнеш работа ще ти трябват месеци да свикнеш да ставаш? Ужас.

# 50
Моят мъж трудно свикваше докато мислеше за това. От няколко дни не му обръща внимание и нищо му няма  Laughing

Зависи. Закуската на доста места е в ранни (за мен) часове, аз я пропускам, но доста хора стават, защото са си я платили в крайна сметка.

Поне до 10 часа е вероятно

# 51
  • somewhere over the rainbow
Аз като ставам в 5:30 ч., сега в 4:30 ч. трябва да го правя  ooooh!
Еее, погледни го от другата страна, и без това лятното време е през 7 от 12-те месеца. Сега ще ставаш в 5:30, а зимата в 6:30 Mr. Green Честно, не мога да вдяна как може месеци наред да се настройваш и да свикваш да ставаш в определен час. Не мога! Ден-два, ок. Ама месец? То по вашата логика ако си безработен и внезапно почнеш работа ще ти трябват месеци да свикнеш да ставаш? Ужас.
Мхм. Има много и различни причини, поради които на човек може да му се наложи да си смени часовете на ставане, ядене и други ежедневни дейности. Освен официалната смяна на времето. Логиката ми се губи. Мисля си, че причината е чисто психологическа, защото не съм чела "Заведоха ме на Малдивите - чувствам се ужасно и спя по цял ден".

Едно е да ставаш за работа, друго е да ставаш за закуска на почивка Simple Smile

Дишайте дълбоко! Пролет е и животът е прекрасен! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 17:20 от N_A_N™

# 52
  • Монтана
Учениците какво да кажат като всеки месец си сменят смяната на учене.

Да е по темата на мен не ми влияе тъй като принципно съм ранобудна.

# 53
И на мен не ми влияе.  Simple Smile

# 54
От седмица не мога спя добре.Ставах към 4 ч. Определено съм готова по новото време да ставам, даже и не се бях сетила за промяната до днес докато не чух по радиото.

# 55
Влиае или не, не разбрах какви са ползите от това цвъкане на времето? Докато имахме развито селско стопанство някак имах обяснение, но сега?

# 56
  • Варна
Какво общо има пък селското стопанство? На кравите ли им пука колко е часът или на доматите?

# 57
Какво общо има пък селското стопанство? На кравите ли им пука колко е часът или на доматите?
Кърската работа е била една от причините за въвеждането на ЛЧВ. Даже май основната.

# 58
  • Варна
Мисля, че в градския живот има още по-голямо значение. Никакъв смисъл няма да е светло още в 4 часа сутринта, реално тогава болшинството от хората спят. Затова пък вечер са активни доста до късно, особено през лятото, така че всеки час дневна светлина в повече е от значение. През зимата също - по-добре повечето хора да стават, когато вече е що годе светло, отколкото 1 час от работното им време да е минало в тъмнина.

# 59
Мисля, че в градския живот има още по-голямо значение. Никакъв смисъл няма да е светло още в 4 часа сутринта, реално тогава болшинството от хората спят. Затова пък вечер са активни доста до късно, особено през лятото, така че всеки час дневна светлина в повече е от значение. През зимата също - по-добре повечето хора да стават, когато вече е що годе светло, отколкото 1 час от работното им време да е минало в тъмнина.
Така е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт