Той иска да се разделим

• 17 025
  • 153
  •   1
Отговори
# 30
Каквато и да е причината той да иска раздяла, момичето няма защо да си губи времето с него. Такива иди ми-дойди ми фасони да ги предава на някоя друга. Ще си зареже тя живота, да търчи при него, той не знаел какво иска. Ако скоро не си намериш работа там,  се прибирай в България и въобще не го мисли, не си заслужава, това не е свестен и сериозен мъж.

# 31
Каквато и да е причината той да иска раздяла, момичето няма защо да си губи времето с него. Такива иди ми-дойди ми фасони да ги предава на някоя друга. Ще си зареже тя живота, да търчи при него, той не знаел какво иска. Ако скоро не си намериш работа там,  се прибирай в България и въобще не го мисли, не си заслужава, това не е свестен и сериозен мъж.
+1
Като не става, не става, няма смисъл да се дразнят един друг.

# 32
Да,просто половин година преди да дойда,беше едно очакване,едни молби да не ходя в Америка,да се откажа,той щял да ме издържа (разбира се,отказах,положението в момента не е по мое желание). Прекъснах образованието и всичко,зарязах приятелите си,баща си (майка ми е починала) и дойдох за да градя нещо смислено.И накрая не знам какво да правя,полагам нечовешки усилия за да го разбера.

# 33
Ама на кого му трябва ревяш лабилен мъж. Грозна гледка.
Авторката да направи всичко възможно да си намери работа /или се прибирай в Б-я/ и оттук насетне да не се остава да бъде зависима. Видно е, че не може да се разчита на този. И че "любовта" му е от ден до пладне.
Как може да си прекъснеш образованието заради някакъв си мъж?  ooooh!

# 34
  • Варна
Добре де, аз не разбрах тая магистратура караш ли я или мислиш да я караш?

# 35
Вече уча тук.Преместих се изцяло,смених Югозападния университет с английски и дойдох за да сме заедно.Просто сега не зная какво се случва.

# 36
  • Варна
Не съм много наясно как се учи в Англия, но щом учиш значи и ти си запълваш времето, как така пишеш, че стоиш по цял ден и го чакаш да се прибере от работа? И като студентка колко пари е очаквал да носиш? И аз мисля като Не се сърди човече, че има нещо ново на хоризонта. А лашкането му в стил "много те обичам, ама не искам да сме заедно, ама чакай да опитаме, ама гушни ме" говорят за несигурност, хем му се иска, хем не му стиска. Не ти трябва този човек. Имаш потенциал за повече.

# 37
Не стоя по цял ден,просто когато се прибера от университета ,се прибирам към 3 ,а той към 6.
Просто в тези часове,трябва да си търся работа,да му сготвя,да оправя вкъщи и тн.
Да,именно затова поисках съвет - тъй като един път ''не се чувствам добре'',но след това ''ела да спиш в леглото,обичам те,гушни ме,няма да намеря никой като теб,прости ми''. Не знам дали това е моментно или просто трябва да приключа.
Тъжното е,че съм дете на разведени родители и никога не съм имала истинско семейство.И като дойдох тук наредихме снимки,взехме си бюра заедно и тн.И някакси не искам да повярвам,че може да свърши това.

# 38
  • София
Вече уча тук.Преместих се изцяло,смених Югозападния университет с английски и дойдох за да сме заедно.Просто сега не зная какво се случва.

Случва се това, че да сте гаджета е едно, а да сте на семейни начала- друго.
За което той не е готов, а ти и да си мислиш, че си готова, си много малка за да се заробиш.

Отделно от това, когато е давал зор да дойдеш, още се е чувствал самотен и без среда, а сега вече има и среда, и възможност да се поогледа, та ти му идваш като ограничител.

# 39
Ти си на 20 и животът е пред теб  Peace
Не се вкопчвай в разни мега тегави отношения - ще ти донесат само горчивина. Е, хубавото е, че може и да калят характера ти.
Каквото и да решиш - успех!

# 40
  • София

Отделно от това, когато е давал зор да дойдеш, още се е чувствал самотен и без среда, а сега вече има и среда, и възможност да се поогледа, та ти му идваш като ограничител.

Може и номерца да и върти. Има жени, които обожават да се борят за мъжа и мъже, които го знаят.

# 41
Не стоя по цял ден,просто когато се прибера от университета ,се прибирам към 3 ,а той към 6.
Просто в тези часове,трябва да си търся работа,да му сготвя,да оправя вкъщи и тн.
Да,именно затова поисках съвет - тъй като един път ''не се чувствам добре'',но след това ''ела да спиш в леглото,обичам те,гушни ме,няма да намеря никой като теб,прости ми''. Не знам дали това е моментно или просто трябва да приключа.
Тъжното е,че съм дете на разведени родители и никога не съм имала истинско семейство.И като дойдох тук наредихме снимки,взехме си бюра заедно и тн.И някакси не искам да повярвам,че може да свърши това.

Университета в който учиш няма ли общежития? Не съм наясно как седят тези неща в чужбина.

# 42
Има общежития,но все още нямам работа,а не искам да оставам тук при него.Не искам да живея с него без да сме заедно,тъй като трудно ще го преживея.Тъпото е,че нямам особено близки хора тук,повечето са студени,а той обича да си стои вкъщи повече и аз стоя с него.

# 43
Ами горе те посъветваха да използваш агенция. Направи го. А после отиваш в общежитието.
Няма ли в Англия трудова борса за студенти?

# 44
Аз не разбирам с какъв акъл, момиче на 20 год ще си остави живота и възможностите в САЩ и ще се втурне да живее в друга държава с някакъв, когото познава от 1 година?  newsm78 Нещо много си избързала, но е факт, че не иска да сте заедно и се чуди как по-меко да ти каже да си тръсиш квартира. Къде си в Англия? Ако не си студентка бягай към джобцентъра, от там поне предлагат помощ със СВ, курсове и 68 паунда на седмица джобсиикърс. Няма ли кол-център наоколо, в тях взимат всеки с добър английски?

Общи условия

Активация на акаунт