Той иска да се разделим

• 17 037
  • 153
  •   1
Отговори
# 90
Издръжката е мъжка работа ако са семейство. А те са просто гаджета, които са се поопознали по-добре след като тя е отишла при него и нещата просто не са потръгнали. Нищо странно, ненормално, неестествено и т.н.

# 91
Така, така, учете ги така мъжете, пък после се чудете от къде ви е дошло.  ooooh!

# 92
  • Тра-ла-ла
Авторката си е зарязала бригадата, изхарчила си е спестяванията, които в България щяха да й стигнат за доста време или поне да си поживее айляшки за по-кратко. Зарязва обучението и го започва от нулата в нова държава, което й отваря нови разходи. И твърдите, че м*хльото не й е задължен?! И е нормално да постави авторката в положение, в което ако тя не си намери работата - пак трябва да зареже всичко, да се върне в България и пак да започне от нулата?! ooooh!

# 93
  • София
Изумявам от разсъжденията, че на мъжа му било тежко да издържа няколко месеца момиче. Направо се потрисам.
Моля ви се, не говорете така на момичето, точно издръжката си е мъжка работа, него ако това му тежи, кое няма да му тежи?  ooooh!

Времената не позволяват един човек да издържа двама почти никъде по света, още по-малко ако е на 25 години и в Англия, все едно от какъв пол е. Та затова...  Wink

# 94
Пичът просто е повлиян от новите тенденции на запад. При тях мъжът и жената са равни във всички отношения. В повечето случаи и в големината на топките си. Man-child синдромът е силно застъпен и се насърчава от разни крайни феминистки течения, които искат мъжете да пикаят клекнали в държавни сгради в Швеция. Grinning

Моят съвет е да не се занимаваш повече с този льольо, защото е бил наясно, че си направила саможертва за него и се разбери сама със себе си какво ще правиш. Върни се в България и си хвани някой като мен, който си е изкарал магистратурата и има пари за харчене.

# 95
Авторката си е зарязала бригадата, изхарчила си е спестяванията, които в България щяха да й стигнат за доста време или поне да си поживее айляшки за по-кратко. Зарязва обучението и го започва от нулата в нова държава, което й отваря нови разходи. И твърдите, че м*хльото не й е задължен?! И е нормално да постави авторката в положение, в което ако тя не си намери работата - пак трябва да зареже всичко, да се върне в България и пак да започне от нулата?! ooooh!
Това означава, че не явно може да се справи сама в Англия и тази държава не е за нея. Трябва да си потърси място, където да може да се справя.
Тя прекалено дълго е стояла без работа. Но явно не е и търсила както трябва.

# 96

Това означава, че не явно може да се справи сама в Англия и тази държава не е за нея. Трябва да си потърси място, където да може да се справя.
Тя прекалено дълго е стояла без работа. Но явно не е и търсила както трябва.

Права си, че тя трябва възмножно най-бързо за собственото и добро.

Това не променя факта, че той е от хората, с които можеш да си докато всичко е наред, но при проблеми дават назад. Тя най-вероятно ще започне да има собствени доходи, а той най-вероятно ще си остане лабилен ревльо.
Жалко, че сега авторката ще плаче и страда, но в дългосрочен план по-добре да не е с човек, който се разколеба от първата пречка.

# 97
  • София
Пичът просто е повлиян от новите тенденции на запад. При тях мъжът и жената са равни във всички отношения. В повечето случаи и в големината на топките си. Man-child синдромът е силно застъпен и се насърчава от разни крайни феминистки течения, които искат мъжете да пикаят клекнали в държавни сгради в Швеция. Grinning

И без феминистки течения най-често е напълно невъзможно един човек да издържа двама. А и добрата новина на общото печелене на пари е, че за разлика от мъжествения Ганьо, който плаща сметката, тези мъже си гледат децата и домакинството наравно с жената. (Не, не кърмят  Wink Mr. Green)

Но наистина, не защитавам емоционално лабилния младеж гадже на авторката. На него проблемите с финансите са му най-малката драма. Просто не става за връзка с жена, която не е любител на драмата.

# 98
А кой плаща за обучението и там? Братовчедка ми учи в Англия и таксите са повече от солени. Не вярвам да е стипендиянтка...

# 99
Чак след ако сте се оженили може една жена да разчита на съпругът си, защото закона я на нейна страна.
Е, хайде сега. В съседната тема пишеш как баща ти ви е изгонил на улицата и профукал семейния апартамент с някаква си, а тук (и не само) обясняваш как подписа те застрахова.

# 100
  • София
А кой плаща за обучението и там? Братовчедка ми учи в Англия и таксите са повече от солени. Не вярвам да е стипендиянтка...
Според мен изобщо не учи, но ако наистина учи може да има заем, който ще изплаща след като завърши.

# 101
  • София
Така, така, учете ги така мъжете, пък после се чудете от къде ви е дошло.  ooooh!

Мъжете се учат така от жените, когато бързат да заживеят на семейни начала, вместо като съквартиранти.
Разбира се, че като се разделят емоционално, ще разделят и финансите до степен "който не работи, не трябва да яде".
Гадно, но е така.

Не знам родителите как са реагирали на незрялото решение да зареже всичко и да хукне при момчето, но и с възрастта ѝ хич не ми се връзват нещата- тя писа че е на 20 newsm78

# 102
Според мен изобщо не учи, но ако наистина учи може да има заем, който ще изплаща след като завърши.
Възможно е да има заем, но като знам колко трудно се влиза там в университет. Още повече, че никой университет там, не би признал полвинчатата и бакалавърска степен, която даже не е завършила в Бг.
Тоест ако изобщо учи там, би следвало да е започнала от нула!

# 103
  • София
Възможно е да има заем, но като знам колко трудно се влиза там в университет. Още повече, че никой университет там, не би признал полвинчатата и бакалавърска степен, която даже не е завършила в Бг.
Тоест ако изобщо учи там, би следвало да е започнала от нула!
Така е, има и други неща, които не се връзват в историята, но да кажем, че това няма значение по случая.
Иначе е ясно, че ако учеше може да се изнесе на общежитие или квартира, щеше да има колеги, контакти с тях, нямаше да я толкова сама. По-вероятно е зарязала всичко и то в България, а в Щатите е била само на бригада, и се е изнесла при гаджето в Англия. Хората, които са се скъсали от учене, за да влязат в американски университет, наистина няма да зарежат всичко, наистина няма и да ги оставят, защото или висят някъде със заеми самите те или родителите им, изобщо...Но казуса с гаджето може да е реален, него коментираме и така...

# 104
  • Тра-ла-ла
Бояна, авторката е учила в България в ЮЗУ, а не в Щатите. Кара в Англия бакалавърска степен. Прекъснала е в ЮЗУ. Разбирам го като да е започнала отначало образователната степен в чужбина, а не да се е првхвърляла с признати изпити.
absurT, майката на авторката не е между живите.

Общи условия

Активация на акаунт