Дали имат връзка

• 106 607
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 15
Замисляла ли си се да кажеш на съпругът и? Срещни се с него.

Можеш и с нея да се срещнеш насаме, така най-правилно ще разбереш, какво става.

Забравих, че една вечер (предполагам е съществен момент за това ще го разкажа) от площадката натоварили и моите деца и нейното и до 22 часа обикаляли със семейната ни кола по най-романтичните места в града дори в най-високата му част, където се виждат светлините на града вечер.
Разбрах го дни по-късно.
От децата си Sad
Знам, че ти е тежко, но според мен е връзка без секс. Ако бяха любовници щяха да се крият много умело и нямаше да вземат никога децата за свидетели. И тя и той. Според мен бабата се прави на готЕна и си чеши егото с 30-се годишен. Не вярвам да смее да се съблече пред него, ами то ще и цъфнат бръчките и ще побегне човекът. Кой знае, каква е сбръчкана под дрехите. И му разказва сигурно някакви тъпи вицове да му спечели вниманието.

# 16
  • София
Ти на 40 сбръчкана ли беше?
Баба ли беше?

А, за съвета да поговори с мъжа ѝ, думи нямам.
Сеир ти се гледа, явно.

# 17
Ти на 40 сбръчкана ли беше?
Баба ли беше?

А, за съвета да поговори с мъжа ѝ, думи нямам.
Сеир ти се гледа, явно.
Така си е.

Те вече са замесили децата в простотиите си. Хората ги виждат заедно и коментират, че даже водят доноси. Те явно не се крият особено. Няма да ги стресне особено това кой на кого ще каже.

По-вероятно е, ако мъжа на възрастната пеперудка е някой малко по-нетърпящ простотии да вземе да я зареже и тогава тя ще увисне спокойно без никакви ограничения на врата на мъжа на авторката. И току виж след премахването на тази пречка решат да се вземат официално.

# 18
според мен ако имат връзка то тя не е само секс, а направо са си влюбени ...
съжалявам, че ти го казвам, но много голям процент от извънбрачните връзки са започнали точно на работното място с предтекст "приятелство" . Това ти го казвам от личен опит.

# 19
Кажи на мъжа й, той ще й свие сърмите и твоичкият ще дойде да ти хленчи.

# 20
  • София
Имам приятел от работата, вече 15 години. Бяхме свободни, когато се запознахме, споделяли сме си много интимни неща. После сме ходили с гаджетата на море, по сватбите си, по погачите на децата. Този човек никога и за секунда не сьм го гледала с други очи, освен като другарче, той сьщо. Та при все цялата ни близост и добри отношения, откак се появиха децата, се чуваме в годината по няколко пьти, а за виждане - още по-рядко. По Вайбьр и Скайп не си пишем, освен по празници.
Та разказах всичко това, за да кажа, че хич не ми прилича на приятелство, ами баш на врьзка. Аз с най-близките си приятелки не си пиша всеки ден, особено вечер, хем сме жени.

# 21
Знам...
Това, че замесиха децата беше най-неприемливо за мен.
Секс за една вечер може би бих простила, знам ли, но отношения с години..едва ли!
Не познавам добре мъжа и, но изглежда уравновесен и някак дистанциран мъж.
Дъщеря ми е жизнерадостно хлапе, но синът ми е като малък професор.
Говори ми за дългите им погледи. За срещите им. Болно ми е, понеже имаме доста общи спомени особено около децата.
Мисля, че съм на кръстипът и искам да изясня нещата за себе си.
Всеки има право да е щастлив.
Ако моят мъж и баща на децата ми бленува чужда жена, не знам защо още е с мен.

# 22
  • Варненска клюкарка

Знам, че ти е тежко, но според мен е връзка без секс. Ако бяха любовници щяха да се крият много умело и нямаше да вземат никога децата за свидетели. И тя и той. Според мен бабата се прави на готЕна и си чеши егото с 30-се годишен. Не вярвам да смее да се съблече пред него, ами то ще и цъфнат бръчките и ще побегне човекът. Кой знае, каква е сбръчкана под дрехите. И му разказва сигурно някакви тъпи вицове да му спечели вниманието.

Ти на колко години си? Разсъжденията ти са като на 15 годишна, която мисли 40 годишните за 100 годишни баби hahaha  А и явно не си виждала запазена 40 годишна. Може да изглежда по-добре от много по-млади жени Peace А и самата авторка казва че жената си я бива, пък се предполага че авторката  е около възрастта на мъжа си.
Ако мъжът е влюбен нито ще го спре някоя бръчка, нито разлика във възрастта! По описаните неща, според мен си личи че този мъж е привлечен от въпросната жена. Има нещо, но и двамата се усещат до къде могат да стигнат предвид това че най-вероятно мислят за семействата си, почти не се крият защото са увлечени и могат да продължават по този начин с години.

# 23
Момичета, на 30 съм!
Би било лесно и логично да кажа : "Ех, тая дърта вещица", но познавам страхотни жени на 40!
Моята..как да я нарека, да речем съперница с ръка на сърцето не за изхвърляне.
Аз съм бивша балерина, доста харесвана , все още млада и смея да твърдя изглеждам все още добре.
Но не бих нарекла другата-бабичка.

# 24
  • София
Даяна, той не иска да е с нея, иска си врьзката и отношенията. Такива врьзки карат харата да показват най-добрите си страни, но не му е зор да си я вземе, барабар с двете й деца.
Не знам какво да те посьветвам, защото зависи какьв човек си, какви са ти вьзможностите да се издьржаш сама с децата и изобщо дали си склонна да го тьрпиш.

# 25
  • Бургас
Имат връзка, отдавна, щом и "доброжелатели"са го забелязали чак. Моя приятелка така последна научи от "приятели", в стремежа да не "види" очевАдното, неглижира доста неща, но рано или късно...всичко лъсва, сори...
Твърдеше, че всички ме настройват срещу него, че ми гледат сеира, а аз се връзвам понеже съм наивница и не слушам близките си, а клюкарите.
Той отрече и е много, много убедителен.
Понякога мисля, че е просто манипулатор, понякога-че може би е прав и всичко е в главата ми.
Същият път извървя и тя, толкова умел манипулатор беше приятеля й, че в един момент мислех, че и вкъщи да ги заварят пак ще "излезе сух от водата". Най-смешното /и тъжно същевременно/ беше, че дори успя да я убеди, че кара до работа въпросната особа сутрин /работеха заедно/, за да запуши хорските усти и покаже, че не му пукало за "клюкарите" и всъщност нищо нямало Laughing

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 22:30 от rosi81

# 26
Даяна, той не иска да е с нея, иска си врьзката и отношенията. Такива врьзки карат харата да показват най-добрите си страни, но не му е зор да си я вземе, барабар с двете й деца.
Не знам какво да те посьветвам, защото зависи какьв човек си, какви са ти вьзможностите да се издьржаш сама с децата и изобщо дали си склонна да го тьрпиш.
Милинка, мога да се издържам сама. Имам добра работа и съм независима.
Просто търся истината, за да взема финално решение.
Знам, че тук пишат много интелигентни жени и нещата са по-ясни извън ситуацията (аз съм в нея).
За това искам и ваши мнения.

# 27
Не се крият защото наистина са увлечени и наистина не им пука . Смятай колко са влюбени щом търсят начин да се видят след като са по цял ден на работа заедно и намират повод дори в излизането на децата им навън за да се срещнат те самите. В коремите им хвърчат пеперуди и сигурно и във въздуха се усеща как ги тресе хормона .  ooooh! Защо обаче се измъчват и измъчват семействата си така не знам . Сигурно няма да спрат да се виждат, а дори и да го направят какво те топли теб това ? ooooh! ooooh! И да кажеш на мъжа и болката която имаш в сърцето няма да мине . Проследи го  наеми дедективи да ти направят снимки ако ти мислиш че няма да можеш да се справиш и ще разбереш истината.

# 28
Същият път извървя и тя, толкова умел манипулатор беше приятеля й, че в един момент мислех, че и вкъщи да ги заварят пак ще "излезе сух от водата". Най-смешното /и тъжно същевременно/ беше, че дори успя да я убеди, че кара до работа въпросната особа сутрин /работеха заедно/, за да запуши хорските усти и покаже, че не му пукало за "клюкарите" и всъщност нищо нямало Laughing
Пропуснах да спомена, че въпросната жена има много свободно поведение. Коментира свободно как иска да е на мястото на актрисата от "50 shades of Grey", във фейсбук. Флиртува виртуално с доста мъже. Това, което забелязах напоследък е, че не сме приятелки, но следи моя профил. Пуска ехиден коментар на всяка моя снимка или корица.

# 29
Не се крият защото наистина са увлечени и наистина не им пука . Смятай колко са влюбени щом търсят начин да се видят след като са по цял ден на работа заедно и намират повод дори в излизането на децата им навън за да се срещнат те самите. В коремите им хвърчат пеперуди и сигурно и във въздуха се усеща как ги тресе хормона .  ooooh! Защо обаче се измъчват и измъчват семействата си така не знам . Сигурно няма да спрат да се виждат, а дори и да го направят какво те топли теб това ? ooooh! ooooh! И да кажеш на мъжа и болката която имаш в сърцето няма да мине . Проследи го  наеми дедективи да ти направят снимки ако ти мислиш че няма да можеш да се справиш и ще разбереш истината.
ЗЛОДЕИДА, не работят от 1 година заедно...бивши колеги са. Още по-показателно може би.Продължиха отношения след като той напусна, дори ходи на фирмения им банкет, след като беше напуснал.

Общи условия

Активация на акаунт