Дали имат връзка

• 106 602
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 30
Същият път извървя и тя, толкова умел манипулатор беше приятеля й, че в един момент мислех, че и вкъщи да ги заварят пак ще "излезе сух от водата". Най-смешното /и тъжно същевременно/ беше, че дори успя да я убеди, че кара до работа въпросната особа сутрин /работеха заедно/, за да запуши хорските усти и покаже, че не му пукало за "клюкарите" и всъщност нищо нямало Laughing
Пропуснах да спомена, че въпросната жена има много свободно поведение. Коментира свободно как иска да е на мястото на актрисата от "50 shades of Grey", във фейсбук. Флиртува виртуално с доста мъже. Това, което забелязах напоследък е, че не сме приятелки, но следи моя профил. Пуска ехиден коментар на всяка моя снимка или корица.
Явно се е надявала мъжа ти да те зареже и се озлобява към теб. Блокирай я, за да не ти вижда профила и да не може да те спами. Ядосах се, честно. Тази жена е някакво много неприятно и нагло същество.

# 31
  • Бургас
Същият път извървя и тя, толкова умел манипулатор беше приятеля й, че в един момент мислех, че и вкъщи да ги заварят пак ще "излезе сух от водата". Най-смешното /и тъжно същевременно/ беше, че дори успя да я убеди, че кара до работа въпросната особа сутрин /работеха заедно/, за да запуши хорските усти и покаже, че не му пукало за "клюкарите" и всъщност нищо нямало Laughing
Пропуснах да спомена, че въпросната жена има много свободно поведение. Коментира свободно как иска да е на мястото на актрисата от "50 shades of Grey", във фейсбук. Флиртува виртуално с доста мъже. Това, което забелязах напоследък е, че не сме приятелки, но следи моя профил. Пуска ехиден коментар на всяка моя снимка или корица.
Sad  кураж и много сили...

# 32
Благодаря, момичета!
Друго е, когато след като таиш всичко в себе си, получиш разбиране!
 bouquet Hug

# 33
  • Вестерос
И аз се ядосах, рядко пиша по такива теми.  Hug Бих я блокирала също, що за наглост.

Иначе относно с мъжа ти ситуацията, аз лично ако можех бих пратила децата на гости при някоя баба за ден -два и бих говорила с него сериозно, спокойно да изложа всичко, за да се изясним. Просто да си признае. За мен цялото му поведение е съмнително, аз също бих помислила, че има връзка, ако бях на твое място. Още повече ме озадачи , че през двете години различни хора ти казват, че нещо става-това за мен е показателно също.  Rolling Eyes

# 34
  • София
Здравейте и от мен.И аз бих Ви посъветвала да я блокирате,и щом казвате че има свободно поведение като това,което сте цитирала явно не и пука дали мъжа и ще разбере за нейните забежки.Защо не му кажете,че искате да прекрати контактите с нея или да ги ограничи до някаква степен?Че не Ви е приятно цялото това нещо и не се чувствате добре.Попитайте го какви отношения са имали,ако бях на Ваше място колкото и грозно да звучи щях да проверя какво толкова са си писали.Все пак става дума за семейството ви,за отношенията ви и за целия ви брак.Пожелавам успех bouquet

# 35
Имат връзка.
Дали семеен мъж ще поддържа такива отношения с "просто приятелка"? Човек, на когото с жена му не му се ходи до площадката, но пък не пропуска възможност, когато там е "приятелката", с която между другото и си пишат ежедневно. Човек, който явно има тайни в телефона си,  щом го изтръгва така от ръцете на жена си, когато му пише "приятелката". Wink
Също така редовни срещи само с приятелката?!
Отделно не намерил общ език с мъжа й.. Хм.. Но пък с нея и децата ходят на романтични разходки до късна вечер?!
А твоите познати и приятели явно отдавна виждат какво става и им е дожаляло за теб, затова са те предупредили. Отвори си очите, моля те.  Praynig
Тия отношения не са приятелски.

# 36
Започни да излизаш и ти с тях всеки път.. Според мен мъжа ти е хлътнал по тази жена. Започни да излизаш с тях да видим как ще реагира той.

# 37
  • Варна
   Да, за съжаление, имат връзка. Деца, кучета, разходки - това са оправдания, за да прекарват времето си заедно. Това, че ви е запознал, също е често срещан похват.
   Крие си телефона? Отрича яростно? Обвинява теб, че вярваш на хората, а не на него? Изтрезнявал в колата до сутринта?
Все - познати, изтъркани и като по учебник, признаци...(пак, за съжаление).
   P.S.: Мадам Пеперуда, сравняваш несравними неща. Какво общо има, с тази история, твоят приятел от студентските години? С когото (разбира се) сте прекъснали връзка, срещайки, Любовите си ooooh!
   Че и, 40-годишна жена, директно я отписа като взела-дала! Недей подценява така по-възрастните любовници. Точно те, могат да са по-опасни съперници, от по-малко опитните 20-годишни кифли-еднодневки.
Поне не бъди толкова категорична за нещо, само защото не ти го побира главата.

# 38
Това, което забелязах напоследък е, че не сме приятелки, но следи моя профил. Пуска ехиден коментар на всяка моя снимка или корица.
Това направо ме разби. Не мога да разбера подобно поведение в една 40 год. жена. На тази възраст би трябвало да сме по-адекватни. Хубаво си е харесала млад мъж и се забавлява, ама защо го прави достояние на целия свят и го навира в очите на законната му жена. Много долнопробно. И него не мога да го разбера. Да се увлече по нещо стойностно ок. ама по жена с такива евтини номера  ooooh! Колкото и да е лачен един човек, парцал ли е по душа за нищо не става.

# 39
Естествено, че имат връзка  Peace
И тя не е само на физическо ниво - 2 години са това, все пак  Wink

"Червената лампичка" е светела през цялото време, но ти си отказвала да я видиш

# 40
  • София
Пише вьв ФБ с идеята да изнерви сьпругата. Явно тя е прежалила брака си, но мьжьт не гори от желание да се сьберат заедно и да гледа И нейните деца. И сега 40-годишната играе ва банк, без задрьжки и скрупули.

# 41
Гугъл 76 много добре го е казала- връзка има! не е на всяка цена сексуална. За мен дори е по-лошо това с емоционалното привличане и личните писаници във вайбър , разходките и "сприятеляването " на децата. Очевидно дамата на 40 плюс , е добре обиграна / щом и изглежда добре/ , и си вее фустите из форуми , ФБ и т.н. Всеки мъж би бил поласкан , дори и най-твърдият , ако красива жена показва специално отношениекъм него . Мъжът на авторката може и да не е усетил "капана" , затова и отрича. Той не лъже съпругата си , той не осъзнава , че е преминал границата. Не смятам , че нещата са чак толкова драматични.
Щом дамата е "игрива" , ще си намери друг обект. Авторката обаче трябва да е изключително нащрек !

# 42
И аз мисля, че имат връзка.
Но от тук нататък става трудното. Как да реагираш, искаш ли да запазиш семейството си, как да покажеш на мъжа си че подобно поведение няма да приемеш, как да я дистанцираш тази жена от живота ви.

Обидно и неприятно е мъжа ти да има връзка, но бъди хитра - след 2 години връзка те няма как да продължат така. Или ще разкрият, че са заедно и ще се съберат или връзката ще приключи, защото няма на къде да се развива. Ако си искаш семейството не позволявай точно сега да се изпокарате.

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 09:57 от the Дорис

# 43
Също така е добре да помислите ЗАЩО между вас се е появил трети. Причината никога не е само в единия.

# 44
Пише вьв ФБ с идеята да изнерви сьпругата. Явно тя е прежалила брака си, но мьжьт не гори от желание да се сьберат заедно и да гледа И нейните деца. И сега 40-годишната играе ва банк, без задрьжки и скрупули.
Майка ми изкоментира същото. Сагата стигна до нея, защото той държеше обща снимка с тази жена във фейсбук и майка ми я видя и попита коя е.
След последния път, когато ги видяха заедно (а това беше миналия месец, а аз мислех, че каквото е минало е отшумяло, но може би просто е било по-добре-скрито), той изтри снимката, понеже вече не издържах и се скарах с него.
Червените лампички бяха факт, но той ме убеждаваше, че всичко е в главата ми. Дори твърдеше, че трябва да станем приятелки с нея.
Дори след като свекърва ми беше взела неговата кола, за да използва винетката и беше намерила шишенце с антидепресанти в жабката.
Тази жена пие такива от години, по незнайни причини го беше снабдила и него. Ставаше раздразнителен от тях и ходеше да се разхождат почти всяка вечер, твърдеше, че преживява тежко, че остана без работа (напусна по собствено желание). Отделно ми натяква, че моята работа ме прави раздразнителна, а това е факт тъй като той не търси нова, а аз издържам сама четиричленно семейство, което започва да ми тежи.
А отностно постовете и във фейс, тя рязко ги направи публични. През вечер се тагва в кръчми и заведения, а най-стряскащото, поне за мен е, че в доста от снимките е с различни мъже.
Всъщност, мили момичета провокира ме да пусна темата не друго, а фактът, че наистина бях започнала да мисля, че се самонавивам, но сега, като се отпуши бента в мен и започнах да описвам различни ситуаци нещата все повече ми се изясняват.

Общи условия

Активация на акаунт