Дали имат връзка

• 106 601
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 60
  • София

А отностно постовете и във фейс, тя рязко ги направи публични. През вечер се тагва в кръчми и заведения, а най-стряскащото, поне за мен е, че в доста от снимките е с различни мъже.

Дали наистина не играе "ва банк"?
Явно, мъжът ѝ нито влиза във фейса, нито се интересува къде и с кого ходи, та си мисля, че всичките кръчмарски снимки са предназначени за мъжа ти.
Да му покаже, че е силно вървежна и ако не иска да я загуби- да действа.

Аз ако съм, ще го викна да погледне снимките и ще го попитам, толкова ли са зле финансово, та се принуждава да припечелва по кръчмите с различни мъже , или просто си е 40 годишна к.рва, изживяваща се като 20 годишна златотърсачка? newsm78
Дори можеш да кажеш, че съжаляваш децата ѝ
И да го попиташ- "Представяш ли си, да те оставя в къщи с децата и да тръгна да се забавлявам с различни мъже, като знаеш и как умея да танцувам!?"

# 61

А отностно постовете и във фейс, тя рязко ги направи публични. През вечер се тагва в кръчми и заведения, а най-стряскащото, поне за мен е, че в доста от снимките е с различни мъже.

Дали наистина не играе "ва банк"?
Явно, мъжът ѝ нито влиза във фейса, нито се интересува къде и с кого ходи, та си мисля, че всичките кръчмарски снимки са предназначени за мъжа ти.
Не, няма как да са предназначени за мъжа и, той няма фейсбук а и на събирането, на което присъства беше казал, че всеки трябва да е свободен да си гледа живота, както му харесва.
Сметка не и държи.
С мъжа ми от миналия месец доста се дистанцирахме, откакто последно ми алармираха, че са ги видяли заедно. Той е в отбранителна позиция, обвинява ме че развалям семейството ни заради слухове и глупости.
Тъй като вече поведението му  последните месеци беше станало по-примерно и не чатеше вечер, не водеше децата по срещите им аз живеех с мисълта, че са приключили. Усещаше се невероятно затишие.
После разбрах, че са се срещали, видяли са ги в квартала.
Сега живея с мисълта, че вече са просто предпазливи. Търся истината къде са и на какъв етап са в отношенията в момента, тъй като му нямам грам доверие.
Снимките и във фейс варират от увиснала на врата на мъжа си с изплезен език, до седяща я скута на колега показваща знаци с пръсти, присъщи на деца на възрастта на дъщеря и.

# 62
После в един момент ти идва до гуша. Този човек е абсолютен мухльо. Хлътнал си по друга, ОК. Изневерил си, айде ОК, ама да се отнасяш така с майката на двете си деца - да ти гледа сеирите, да й навираш другата да й става приятелка, да позволяваш на оная да й пише подигравателни коментари в социалните мрежи, да водиш децата си да стават свидетели на тази грозна история...
И мен ме заболя, че децата са намесени във всичко.
Дори са ходили тя, той и синът ми на кино. Случайно се засекли с нея.
На децата аз съм промивала главичките, той човека нямал нищо общо, два-три пъти се засекъл с нея, а аз съм раздухала историята до гигантски размери.
Не, напротив. Мислех, че може би леко драматизирам. Мислех, че да, няма лошо в приятелството, че трябва да съм широко скроена.
Ето до къде се докарах със собствената ми толерантност.

# 63
Нямам време да изчета цялата тема. Със сигурност имат връзка, знам ги аз такива "приятелства".  Sunglasses Ти си прецени какво ще правиш. Аз се разведох точно заради една такава "духовна връзка" на бившия ми съпруг, пълни глупости са тия приказки с приятелството.

И с това че 40 годишна жена я изкарвате баба доста грешите  Mr. Green Аз на 40 се омъжих за втори път, хем за по-млад мъж, така че не отписвайте другата жена заради преклонната й възраст точно. Joy Още малко ще излезе, че тя е надничала от старческия дом и оттам е намерила млад татко по градинките...

# 64
Чакайте малко - жена на 40 не е баба - имам доста близки на тази възраст и честно да ви кажа са много поддържани /спортуват редовно, хранят се здравословно, ползват качествена козметика, имат високи доходи/ и често изглеждат по-добре от доста по-млади. Така че, малко ми се струват пресилени някои от коментарите, които прочетох тук.

Отделно, че разликата между 33 годишен мъж и 40 годишна жена хич не е голяма - много по-значима би била между него и 20 годишно момиче  Peace

Също така, въпросният съпруг съвсем доброволно и с желание общува с жената, не изглежда като да го прави под заплаха за живота си.

# 65
Да, бе, "случайно" се засекли... Мъжът ти явно е свикнал да те лъже и ти да му вярваш, та вече каквато и глупава лъжа да измисли трябва да я приемаш за чиста истина (в неговите очи). А ако посмееш да не повярваш и се усъмниш, значи си против семейството. Очевидни опити да те манипулира, надявам се да не му се връзваш. Щом толкова хора се опитват да ти отворят очите, значи всички знаят освен теб. Ето, че и въпросната вече се дразни, че не се усещаш, та ти подсказва с коментарчета във ФБ. Според мен тя иска мъжът ти да ви зареже, но той не смее (затова и гневните съобщения по вайбър). Иначе една "приятелка" ще влага ли такива емоции, пишейки на "приятел"?

# 66

И с това че 40 годишна жена я изкарвате баба доста грешите  Mr. Green Аз на 40 се омъжих за втори път, хем за по-млад мъж, така че не отписвайте другата жена заради преклонната й възраст точно. Joy Още малко ще излезе, че тя е надничала от старческия дом и оттам е намерила млад татко по градинките...
Именно.
Много от жените, на които аз лично се възхищавам чисто визуално и като поведение са около 40-те.
 За да съм максимално обективна аз самата поясних, че не е за изхвърляне. Не е типичната жена-вамп, по която съм мислела в най-лошите си фантазии, че ще си падне мъжът ми. Дребна е и леко закръглена, доста късо подстсригана, но има хармонични черти и не бих казала, че изглежда възрастна, или грозна.
Изглежда като поддържана и запазена за възрастта си жена.

Но според мен не го е привлякла с външен вид, по-скоро с нещата, които му е говорила, знам ли и аз Sad

# 67
daqna86, може би ще ти олекне, когато разбереш, че няма никакво значение каква е другата жена и коя е  Peace Факта, че има друга жена и че мъжът ти има желание да си прекарва времето с нея, а не с теб е важното. Дори постоянно да беше с приятели мъже, пак нямаше да хвърчиш в облаците, но с жена е съвсем кофти. Тя е без значение - важното е отношението на мъжа ти към теб. Ти си помисли, дай си сметка - обича ли те мъжа ти, уважава ли те, съобразява ли се?? Важното не е какво се случва с мъжа ти и другата жена, важната си ти и какво се случва с теб!!!

# 68
Който иска доказателства наема дискретно частен дедектив.
Ще има снимки, график на безработния мъж каквото там решите ...
Да, струва хиледарка, но ако някой иска да е сигурен не е висока цената.

# 69
Е точно тук мисля, че хилядарката ще е хвърлена напразно  Peace

# 70
Може и да си права.

Реално и аз мисля, че връзката е поприключила. Срещата се "като приятели", а тя се опитва да го предизвика.

# 71
Щом се срещат, не е приключила и мога да заложа каквото искаш, че е така. Който семеен мъж приключи връзка, която му застрашава брака, прекратява наистина всякакви контакти и се крие в трета глуха.

# 72
  • На земята, която е всъщност звезда.
Естествено, че имат връзка, но ти вече си го разбрала.

Освен "каката", която дава крила на мъжа ти да се откъсва от сивото, монотонно ежедневие и да си помпа самочувствието, имаш друг голям проблем. Мъжът ти или е комплексиран от това, че е безработен, или е хитър и манипулативен и така му е удобно, за да изживява любовния си Ренесанс и да не поема никакви други отговорности. Трудно ми е да преценя кое от двете, но по втория проблем, бих те посъветвала следното: натисни мъжа си да си намери работа и да започне да издържа семейството. Нека мисълта му бъде заета основно с това. Естествено, не му го натяквай денонощно, но твърдо говори с него по този въпрос, напомняй му го тактично, но периодично, и се интересувай какво става. Също така, докато е безработен, го натоварвай с повече домакинска работа /готвене, чистене/ и грижа за децата /уроци например/, а ти си вземай почивни дни, в които да ходиш при майка си/приятелки/разходки/кино. С него също излизайте по- често на разходки/ресторант/кино/ексурзии, дори еднодневни, ако имате финансова възможност, разбира се. Изобщо насочи мисълта и енергията му в друга посока. Най- важното е, мъжът ти да поеме отговорността за семейството си, защото за момента ти си мъжът в него, а той играе игричките на жена, която навлиза в кризата на 40-те и гледа да не изпусне последния влак на купона!   

# 73
Не разбрах нещо много съществено в цялата история... Какви са отношенията между вашите близнаци и нейните деца? Какво е отношението на децата към "леличката"? От разказа човек остава с убеждението, че повечето свалки, излизания и постоянни срещи между двамата са ставали в присъствието на децата. Това така ли е?

# 74
Е точно тук мисля, че хилядарката ще е хвърлена напразно  Peace
И аз така мисля. Според мен са имали или нещо инцидентно , или са ПРЕД секс.
Ако е първото , съвсем възможно е мъжът да се е дръпнал , но тази да му оказва емоционален шантаж и затова да са се виждали  последния път. Ако е второто , май ще се размине.
Не е толкова страшно , вие вече и приписахте ,че го дразни във ФБ Joy
Обикновена флиртаджийка е това , а не-любовница на мъжа на авторката.
Според мен , де.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт