Дали имат връзка

• 106 586
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 75
Е точно тук мисля, че хилядарката ще е хвърлена напразно  Peace
С тия хиляда лева може да отиде на почивка с децата си, в Гърция примерно и да си изкара добре.
А може и да отиде директно при бабата и да я попита какво става?
Според мен злобната бабичка ще си развърже езика.

А няма ли да е идея да вземеш децата и без да кажеш на мъжът ти да изчезнете за две седмици. Ей така, да му изстине сопола.
А съпругът ти от къде взима джобни, пари за бензин?
Отрежи му всички финанси, най-много да взема храна от хладилника.
Той има много свободно време и за това толкова лети по бабата.
Ако трябваше да бачка и беше изморен, едва ли щяха да у стигат силичките.

# 76
Пеперудке, да не би някоя по-голяма жена да е завъртяла и твоя мъж, че с такава злоба наричаш 40 годишна жена злобна бабичка  newsm78
Тогава бих те разбрала, донякъде, но иначе - не знам, не знам

# 77
Смятам, че трябва да го прати по живо по здраво при онази. С цялата благословия на света, ама без отворения й портфейл. Онази след 2 дена голямо ликуване ще открие, че си е хванала безработен женен мъж с 2 деца и някак не вярвам, че тази афера ще продължи дълго. Ако льольото има 1 мл сиво вещество ще се усети какво е направил и ще се върне по очи. Макар че... Толкова невероятно нагъл човек още не съм срещала та не се знае.

# 78
Моля, гледайте по-задълбочено на ситуацията  Simple Smile Първо, този мъж няма да е все безработен. Второ, "злобната баба"  Mr. Green щом така се развява из фейса, значи не пази имидж пред мъжа си, тоест напълно е възможно да е една независима жена и сама да си изкарва парите  Peace При евентуален развод таткото дължи едни смешни издръжки и става волна птичка. Така че всичко е възможно за съжаление.

# 79
  • София
Пеперудке, да не би някоя по-голяма жена да е завъртяла и твоя мъж, че с такава злоба наричаш 40 годишна жена злобна бабичка  newsm78

Тя, пеперудата води на " бабата" с някоя и друга година, ама сигурно е забравила, че ни е разяснила, как почти на 40 е родила........ Mr. Green

# 80
Според мен няма да напусне жена си, която работи и го издържа, а той има достатъчно свободно време да си развява Д-то по срещи с "приятелката". Все пак е напуснал работа по собствено желание. А, ако остави жена си, ще му спрат кранчето и ще трябва да работи, защото не вярвам люб.."приятелката" да се навие да го издържа. Така си му е супер - хем съпруга, дето работи, хем свободно време и джобни за срещи с "приятелката".

# 81
Моля, гледайте по-задълбочено на ситуацията  Simple Smile Първо, този мъж няма да е все безработен. Второ, "злобната баба"  Mr. Green щом така се развява из фейса, значи не пази имидж пред мъжа си, тоест напълно е възможно да е една независима жена и сама да си изкарва парите  Peace При евентуален развод таткото дължи едни смешни издръжки и става волна птичка. Така че всичко е възможно за съжаление.

Много силно се съмнявам, че тази "независима жена" ще иска да издържа някой льольо и да му плаща издръжките. Тя се е уредила със съпруг, който има добра работа и носи пари, а същевременно не й държи сметка къде ходи и с кого се натиска. Много й трябва да го смени за някой романтично настроен кръшкач с деца и бивша жена, и без пукната стотинка. Мъжа на авторката нещо не го виждам да търси усилено работа. Той е "над нещата" явно.

За мен "другата" драпа толкова много да разведе авторката от чисто самолюбие. Явно е, че я тресат здрави комплекси (Ма моля ви се, постчета във фейса за 50 нюанса сиво от 40-годишна жена, снимки увиснала на разни вратове из дискотеките - това са прояви, които моя набор (92) намира за жалки, за нейния не знам).

Иска да покаже как е по-добра, как семейства разбива, каква фатална жена е.

Не е от изгаряща любов и трепети. Влюбена жена няма да обикаля баровете да търси с кого да се снима, за да я изревнуват. Това го правят комплексираните жени, които искат някой да им почетка егото и после вече не им е нужен.

Този просто е лесна жертва - с отрудена жена и малки деца. Лесно му е да кривне. Ако беше някой здраво стъпил на земята работяга, който си държи на семейството, хич нямаше да го търси, защото рискува да я отрежат и да й теглят една, а това не е така "фатално" и не подобава на "мега мацка", а по-скоро я смотава в трета глуха.

Аз се басирам, че ако се разделят авторката и мъжа й, тези двамата няма да ги бъде. Да, има и такива случаи на новооткрита голяма любов, но този не е от тях. Тук е помпане на его и изживяване на филмирани трепети въпреки дечурлигата и уморената съпруга.

# 82
Две години "приятелство" с друга жена, в ущърб и вреда на душевното спокойствие на собствената му такава,  оттам и за собствените му деца... Няма тайни работи. Личното си пространство, личния си живот човек пази най-яростно и прекрасно знае кое може да му навреди. Каквото и да говори някой, то действията му са най-показателни и разяснителни.
Доказателства!?! Жена му да търси и намира доказателства за собственото му поведение като мъж, съпруг, баща, човек на когото тя е дала доверието си!?!? В поставени от него условия, обстоятелства  за това ценно "приятелство", тя се чувства зле. Това е предостатъчно ясно, не за наборката - баба, а за собствените му ценности и стойност.

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 14:01 от luna

# 83
Близо си, моите родители се разведоха заради една такава баба. Знам го от разкази, защото съм била много малка и не помня. За това и се ядосах. Продал е апартамента, в който е живял с майка ми, който баба и дядо им купили. Оставил майка ми на улицата. Бабата му изпапала парите за около година и хайде довиждане.

# 84
Е, в днешно време никой не счита 40 годишните за баби  Peace Ако родителите ти се бяха развели заради 20 годишна, пак ли възрастта щеше да е проблем? До човек си е, не е до възраст.

# 85
Естествено,че не мислим,че 40 годишната любовница е бабичка.Става въпрос ,че авторката е 30 годишна балерина и е родила близнаци на въпросния Ромео,има достатъчно доходи да се издържа сама,включително и Ромео в момента.И пак,нашият човек е намерил причина да се захване с жена с 10 години по-възрастна от жена му.Какво да направи авторката по-вече,освен че две години е приемала почти безропотно легендите за "точната жена".Няма да излезе на глава с този човек.И най-малкото,което му дължи е един хубав сочен скандал,да знае поне Ромео защо  пие антидепресанти.

# 86
А бе я му намерете работа на този мъж, да го видим дали ще има време за такива ,,духовни,, връзки.... То скуката и свободното време - кво не прави,да не си му майка,че да го издържаш... Я го впрегни малко да бачка, какъв е този ,,айляк,,, то кой не иска така.... #Cussing out

# 87
Не разбрах нещо много съществено в цялата история... Какви са отношенията между вашите близнаци и нейните деца? Какво е отношението на децата към "леличката"? От разказа човек остава с убеждението, че повечето свалки, излизания и постоянни срещи между двамата са ставали в присъствието на децата. Това така ли е?
Веднага ще отговоря: Моите близнаци нямат никакви допирни точки с децата и.
Дъщеря и е тийнейджър и не са общували никога.
По-малкото и дете (6 годишно) е водено с тях и с моите близнаци, но между децата ми си има особена химия, играят предимно заедно и са в постоянен тандем, с детето и никога не са намирали общ език.
Дъщеря ми веднъж (миналата пролет) се върна разплакана, че не желае повече да бъде водена на разходки с тази жена.
Тогава мъжът ми ме обвини, че настройвам детето против нашите "семейни" приятели и го "излагам".
Тогава точно срещите спряха в присъствието на децата. Седмица-две след това започнаха и разказите на очевидци.
Синът ми е бил по-обстоятелствен Sad не в полза на баща си ... Sad

# 88
Мисля, че ти вече знаеш за връзката! И понеже е много подло и нагло, не го приемаш и се молиш да те разубедим. Имат връзка - това е. Никой нормален човек не се изправя срещу семейството си заради някакво приятелство с колежка. А е явно, че нито ти, нито децата сте  щастливи от общуването с нея.

# 89
Абе не знам, на мен 2 години ми се струват ужасно много време да живея с призрака на друга жена в живота на мъжа ми. Аз издържай 6 месеца, които ми се сториха безкраен период, а мислех, че съм търпелива. Все повече като чета за такива случаи, виждам, че всъщност съм действала супер бързо. Не знам как (и защо) го издържате това...

Общи условия

Активация на акаунт