Дали имат връзка

• 106 694
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 735
  • София

А да седне да се обяснява във фейса да стане и тя за смях ли?
Аз не бих отговорила. Онази търси сблъсък. Нужно ли е Даяна да й удовлетвори желанието моментално? Да й се връзва? Такива хора най-много ги боли от пълното пренебрежение и игнор.
Аз не бих наливала масло в огъня. Тази очевидно е мега нестабилна. Ти представяш ли си какви биохимични изменения има в мозъка си 40-годишна жена, която се държи така?

Виж, бягането от всякаква реакция, не е решение.
Какво като се прави, че не я плюят, а дъжд я вали?

Ми, да им освободи едната стая, да почне работа на още едно място, че да им остави време да разискват семейните ѝ отношения?

Не мога да разбера такова овчедушие и не бих позволила да ме съжаляват приятели и познати.

# 736
По принцип познати да повдигат темата означава на 100%, че нещата са много напреднали.

При мен за развитие около 6 месеца на връзката на бившия ми съпруг почти никой не беше разбрал и се налагаше на всеки да обяснявам защо се разделям. Тоест хората обикновено разбират със закъснение.

# 737
Здравейте, мили момичета,

Скрит текст:
Отдавна не бях писала, но искам да споделя последния развой на събитията около мен.
Моята съперница ми писа лично във вайбър, че очевидно между нас има някакви недоразумения и искала да ги изясним. Някакъв човек бил ходил на местоработата и разпитвал за нея и мъжа ми и тя подозирала, че е пратен от мен.
Според мен това беше блъф понеже мъжа ми не работи отдавна там, с мъжа и са в отворена връзка и не се интересува а и тя постоянно пише закачливо с мъже. Стилът и на писане беше досущ като на мъжа ми, отделно на два пъти се издаде че знае много лични неща за мен, за които знаем само аз и мъжа ми.
Отговорих и студено и по-скоро делово, че имам прекалено много служебно ангажименти, че не ми е до чатове, след което тя постна невероятно унизителен пост публично във фейсбук как била обвинена от “една дама” че имала връзка с мъжа и, да си го затворела у тях с черна лента на очите и да се преместим всички в манастир да не общува той с други жени.
Поста завършваше с това как трябва да ми се съберяла благотворителна сума за да си купя дрехи, ходела съм като циганка, облечена от битака, последва описание на облеклото ми, а аз работя в сферата на финансите и ходя с бизнес облекло, никога не съм си позволявала лукса да изляза зле облечена ..и поста завърши как да се завра в дупка с бутилка алкохол за да оплача нещастното си съществуване откак съм се “пръкнала на бял свят”..
Просто беше ужасно, при все какво знаех за срещите им не бях си позволила една обида.
Беше пропито от злоба, грозно и вулгарно..
Скрит текст:
Направих скрийн шот и пратих на мъжа ми, той каза че сигурно аз съм я предизвикала, но най-много наблегнах да ми обясни откъде тази жена знае толкова лични неща за мен. Той каза, че тя налучква..
Но знам, че е споделил...!
Въпроса е до каква степен са било близки за да и споделя толкова.
Много ме обиди всичко това и живея с горчивината от случката..не исках да развалям семейството заради някакви догадки и мои усещания и предположения, но мисля, че все пак са стигнали доста далеч!
Тази жена изобщо не е за подценяване. Удря на най-болното, при положение , че авторката работи , за да издържа екстравагантния си мъж.
Хванала се е за неща , от които боли. И не , не е злобна. Безсилие да те достигне  е това.
Въпросът е на какво ниво се намира съпругът ти, спрямо теб. Защото към тази пошлост, на 40 годишната , би трябвало да има и съответен афинитет. ТМ одобрява ли такова арогантно , демонстративно и примитивно отношение , като поведение от жена. По принцип. То е ясно , че ти не си от този тип.

# 738
Скрит текст:

А да седне да се обяснява във фейса да стане и тя за смях ли?
Аз не бих отговорила. Онази търси сблъсък. Нужно ли е Даяна да й удовлетвори желанието моментално? Да й се връзва? Такива хора най-много ги боли от пълното пренебрежение и игнор.
Аз не бих наливала масло в огъня. Тази очевидно е мега нестабилна. Ти представяш ли си какви биохимични изменения има в мозъка си 40-годишна жена, която се държи така?
Виж, бягането от всякаква реакция, не е решение.
Какво като се прави, че не я плюят, а дъжд я вали?
Скрит текст:
Ми, да им освободи едната стая, да почне работа на още едно място, че да им остави време да разискват семейните ѝ отношения?

Не мога да разбера такова овчедушие и не бих позволила да ме съжаляват приятели и познати.

Добре де, absurT, какво предлагаш да направи? Thinking

Даяна, ситуацията, в която те е поставил мъжа ти, е отвратителна! Не разбирам как въобще го гледаш тоя човек все още.
Дали ще го напускаш, или ще работите върху брака си, си е твоя работа. Ние няма да живеем с последствията. Но имаш деца, които не бива да израстват в текущата ситуация. Според мен най-разумно е да седнеш с мъжа си да говорите, че независимо какво си мисли той за ситуацията, ти не се чувстваш ОК в нея. Да решава дали ще застава на твоя страна, или на нейна при бъдещи конфликти. Защото най-вероятно такива ще има. Гледай първо своя интерес и този на децата си. Тази луда жена трябва да е далеч от тях!

# 739
  • На земята, която е всъщност звезда.
В случая каката се опитва чрез пасивна агресия да предизвика ответна реакция. След като авторката я е отрязала,  тя се е вбесила /"тя за нещо повече ли се има от мен, та отказва да разговаря"/ и с публичното присмиване иска да я принуди все пак да й отговори, т.е. да се наложи и да контролира играта.    

А докато се развиват този театър, мъжът ти търси ли си работа?

# 740
Скрит текст:
Здравейте, мили момичета,

Скрит текст:
Отдавна не бях писала, но искам да споделя последния развой на събитията около мен.
Моята съперница ми писа лично във вайбър, че очевидно между нас има някакви недоразумения и искала да ги изясним. Някакъв човек бил ходил на местоработата и разпитвал за нея и мъжа ми и тя подозирала, че е пратен от мен.
Според мен това беше блъф понеже мъжа ми не работи отдавна там, с мъжа и са в отворена връзка и не се интересува а и тя постоянно пише закачливо с мъже. Стилът и на писане беше досущ като на мъжа ми, отделно на два пъти се издаде че знае много лични неща за мен, за които знаем само аз и мъжа ми.
Отговорих и студено и по-скоро делово, че имам прекалено много служебно ангажименти, че не ми е до чатове, след което тя постна невероятно унизителен пост публично във фейсбук как била обвинена от “една дама” че имала връзка с мъжа и, да си го затворела у тях с черна лента на очите и да се преместим всички в манастир да не общува той с други жени.
Поста завършваше с това как трябва да ми се съберяла благотворителна сума за да си купя дрехи, ходела съм като циганка, облечена от битака, последва описание на облеклото ми, а аз работя в сферата на финансите и ходя с бизнес облекло, никога не съм си позволявала лукса да изляза зле облечена ..и поста завърши как да се завра в дупка с бутилка алкохол за да оплача нещастното си съществуване откак съм се “пръкнала на бял свят”..
Просто беше ужасно, при все какво знаех за срещите им не бях си позволила една обида.
Беше пропито от злоба, грозно и вулгарно..
Скрит текст:
Направих скрийн шот и пратих на мъжа ми, той каза че сигурно аз съм я предизвикала, но най-много наблегнах да ми обясни откъде тази жена знае толкова лични неща за мен. Той каза, че тя налучква..
Но знам, че е споделил...!
Въпроса е до каква степен са било близки за да и споделя толкова.
Много ме обиди всичко това и живея с горчивината от случката..не исках да развалям семейството заради някакви догадки и мои усещания и предположения, но мисля, че все пак са стигнали доста далеч!
Тази жена изобщо не е за подценяване. Удря на най-болното, при положение , че авторката работи , за да издържа екстравагантния си мъж.
Хванала се е за неща , от които боли. И не , не е злобна. Безсилие да те достигне  е това.
Въпросът е на какво ниво се намира съпругът ти, спрямо теб. Защото към тази пошлост, на 40 годишната , би трябвало да има и съответен афинитет. ТМ одобрява ли такова арогантно , демонстративно и примитивно отношение , като поведение от жена. По принцип. То е ясно , че ти не си от този тип.

Тя е писала...мъжът й отговорил, че Даяна явно я е предизвикала, за да я оплюе така "съперницата".
Но, защо Даяна да я боли от написаното?От какво?
Хората, които ги познават и биха прочели, едва ли биха се впечатлили, все пак знаят кой какъв е, какво работи, как се обилча и т.н.
А хората, които не ги познават, а само си четат за сеир, е все едно какво мислят за "стрина Пена от Долно Нанагорнище".Нали?
Та, и в двата случая на Даяна би трябвало да й е "през оная работа" какви ги плещи някаква изтерясала, слабоумна тетка.

# 741
Добре, де, имам чувството, че вместо реално да действаш, ти си се превърнала в самоизмъчващ се наблюдател, вкл. по отношение на всяко действие и дума на съпреницата Само така мога да си обясня, че си разбрала за написаното от нея практически веднага, а не си я блокирала още.

Това с обаждането по вайбър ми напомня за един друг отчаян ход - на влюбената като принцеса продавачка от кварталния магазин, дето беше звъннала на половинката на носещия рози със зъби, уж за да и се извини за прелюбодеянието. (Виж заключената тема за любовницита)

И, накрая, за разведряване на атмосферата, колкото и да не ти е смешно - не давай пари за детектив, за да не станеш като героя от този виц:

Мъж заподозрял жена си в изневяра и наел частен детектив. След неделя детективът му докладва: - Жена ти се срещна с мъж в едно кафене, после се качиха на една кола и от прашиха извън града до една вила. Влязоха в хола, пиха вино, вечеряха леко, отидоха в спалнята, съблякоха се, легнаха и изгасиха лампата, повече нищо не видях. - Ех, пак тази проклета неизвестност!

# 742
Момичета,
За да ви отговоря, не, не реагирах!
Искаше ми се, изгарях да и кажа някои неща но публично, пред приятелите ми, роднините щеше да бъде обидно за мен и за децата ми да хлътна толкова ниско.
Не знам дали бях права.
Правилно си постъпила. Както казаха по горе тази те предизвиква да слезеш на нейното ниво. Изобщо не изглеждаш тъпа и безсилна, изглеждаш дистанцирана и разумна. Човек който си вее душевността из сурат тефтеря фейсбук е достоен само за присмех и подигравки.
Аз съм жена на възрастта на това нещо ( казвам нещо, защото жена определено не е ) и мога да кажа, че поведението и е абсурдно, най-малко зарди годините и предполагаемият опит който би трябвало да има в този етап от живота си.

# 743
Авторке, я спри издръжката на мъжа си под претекст, че си се жегнала от думите на другата и от днес нататък смяташ да даваш всеки излишен лев за дрехи, грим и прическа. Казваш му, че щом няма доходи ще яде по-ограничено, ще ползва електроуредите по-рядко и т.н. за да не ти се налага да плащаш толкова големи сметки и да имаш повече пари, с които да си "на ниво" Flutter Ако не му харесва го прати при лелята да го храни и къпе Peace

# 744
Ох, толкова ми е мъчно като чета авторката. Разумна, интелигентна жена, а двама льольовци се опитват да я подлудят.
Авторке, на фона на всичко, което си описала действително няма нужда от частен детектив, за да се разбере, че те имат връзка. Онази никаквица няма и да я коментирам. Но мъжът ти не може и не бива да те прави на парцал и вече е крайно, ама наистина крайно време да му го покажеш. Казваш, че не искаш да си разваляш семейството, но то от това накъде повече. Той унесен в мислите си по нея, ти вторачена и огорчена от ситуацията, можете ли да дадете в момента на децата си това, което заслужават? Също, този мъж вероятно няма вече чувства и уважение към теб, както са го казали и останалите, иначе не би вършил всичко, което върши и не би реагирал по такъв откровено идиотски начин на последното развитие. Не знам какво бъдеще ви чака, ако не вкарате влака в релсите овреме. Това последното го казвам, защото виждам, че не си склонна да се разделиш. Аз бих.

# 745
Даяна, ти мъж нямаш,няма нормален мъж който да не защити жена си при такива думи... А той един вид защитава любовницата си. Нямаш нужда от детектив, разкарай този мишок където само ти трови живота.. Много са озлобени и двамата към теб - много... Това не е любов,не е семейство,мисли за децата , такъв пример ли искаш да имат в живота - като баща им...!??!?!!?

# 746
Даяна, не мога да повярвам , че все още се съмняваш в техните отношения и че ти се иска да не са имали нищо . Хиляда знака получи, че тези са любовници . Какво чакаш още ? Мислиш, че ще се раздели с нея ли ? И да го направи къде е гаранцията, че няма утре да намери друга ? Характера му като е такъв така ще си отиде този човек. Вземай си живота в ръце, днес си на 30 , утре ще си на 40 ... цял живот ли ще живееш нещастно ?

# 747
И аз не знам какво още трябва да направи другата - да тръгне с фанелка с надпис: "Спя с мъжа ти" или какво беше там... Crazy

# 748
Даяна, чии е апартамента, в който живеете? Твой или на мъжа ти?

Колкото и да ти се струва невероятно в момента, ти си в най-изгодна позиция от тримата и можеш да се възползваш от това стига да искаш. Имаш финансова възможност, едва на 30 си, имаш си деца и кариера, и приятели, и социален кръг. Можеш да излезеш от тази история в много добро положение и да си заживееш съвсем нормално и щастливо, а най-вероятно в един момент да срещнеш и друг човек, с когото да бъдеш оценена. Защо не се възползваш от момента? Ситуацията е назряла.

В случая каката се опитва чрез пасивна агресия да предизвика ответна реакция. След като авторката я е отрязала,  тя се е вбесила /"тя за нещо повече ли се има от мен, та отказва да разговаря"/ и с публичното присмиване иска да я принуди все пак да й отговори, т.е. да се наложи и да контролира играта.   

А докато се развиват този театър, мъжът ти търси ли си работа?
Това не е пасивна агресия. Доста активна си е даже.

# 749
Даяна, отново говоря от личен опит - и това ми се е случвало! Отново ти казвам - затова се и включих в темата изобщо - поведението на мъжа ти крещи, че не те уважава и обича вече! Тази злоба и на двамата е продиктувана от комплексите им от теб - тя е "куха лейка", той е комплексиран недорасъл, злобеят, защото си това, което си, защото си на по-високо ниво от тях...и това никога няма да се промени, защото те са си те, а ти си си ти! Злобата им ще расте с времето, рано или късно ще започнеш да я усещаш с цялото си тяло - ще се разболееш, ще започнеш да полудяваш. Не си го причинявай!

Кажи на мъжа си, че това му отношение към нещата те обижда, и не си длъжна да го търпиш, и започни да го игнорираш! Правилно си реагирала, че не си се подала на провокациите на жената - недей! Тя само това чака, да паднеш на нейното ниво, където тя може да води битките. На твоето ниво никой от тях не може да ти стъпи и на малкия пръст, остани си там, остани с достойнство...Знам, че мислиш, че в момента това достойнство не ти помага, но повярвай ми, след време именно факта, че не си се поддала на провокацията, ще ти помогне да се измъкнеш, защото по някакъв странен начин, ще си горда със себе си!

Спри да мислиш дали имат или нямат връзка - и да нямат, факт е, че са "съюзени" срещу теб! Помисли си, кое е единственото нещо, което не би могла да му простиш! За себе си мислех, че това би било изневярата и предателството, но се оказа това, че насъска любовницата си срещу мен, и тя започна да ме тормози! Действията на твоя мъж говорят, че той прави същото! Не си го причинявай! Или се разделяй, или си изгради щит около себе си, за да не се разболееш от стрес и нерви, защото има такава опасност. :stop

Общи условия

Активация на акаунт