Дали имат връзка

• 106 844
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 795
Даяна, я покажи на майка му този скрийншот от поста на лудата, та да видим тогава как синът й ще обясни написаното щом се разбира, че става дума за теб ... Peace Ама го покажи пред него за да й е прясно на свеки  Whistling
Иначе е хубаво, че има някаква, макар и минимална промяна в него. Най-малкото явно се е усетил, че вече си по-сигурна в себе си и действията си!  Hug

# 796
  • София
Аз искам да се извиня, ако съм засегнала някого, но наистина има стотици жени, които от страх да не останат сами ли, от недостатъчно самоуважение ли, и аз не знам, но буквално съсипват живота на децата си, предоставяйки им такъв семеен модел. А и мен ме потресе не толкова факта дали той има връзка или не, а останалото му държание. Започнал е работа, чудесно, дано не е като предишните. Разбира се, всеки си живее собствения живот и има право да го живее както намери за добре, просто когато е изложен в публичен форум и се дискутира нещо всеки има правото да си каже мнението.

# 797

Започна работа, държи се любезно, търси начини на сближаване и прави неща, които съм искала преди, но не е правил.

Това обяснява просташкото избухване. Мъжът се е променил и тази усеща, че губи позиции.
Ти продължавай да го *натискаш* и се пази от повлеканата. Отхвърлена лоша жена е опасна комбинация.

# 798
Не само поста да покаже, но и разговора от вайбъра или каквото беше там, забравих.

Иначе мъжът не се променил. Това, че е започнал работа не означава промяна. Просто му е спряно кранчето, затова ще не ще е започнал работа. Промяна щеше да е ако беше прекратил всякакви контакти с "лудата бабичка" и на поста трябваше да реагира по друг начин. Това щеше да говори за промяна.
Иначе майка му е обработена яко. Но все пак е хубаво да и се напомни, че ако нямаше връзка, детето нямаше да приказва такива неща.

Скрит текст:
Ох, момичета, така е, прави сте!

Не ми е лесно. Благодарна съм за всяко мнение в темата, чувствам, че не съм сама и усещам подкрепата ви!
Преди да я пусна бях почти убедена, че се филмирам, че съм параноична и все неща, които ми се вменяваха с толкова убедителен тон, че бях започнала да си вменявам сама на себе си вина, че развалям семейството си заради неоснователни догадки и мои фантазии.

Пример:

Много съм близка със семейството на мъжа ми. По-близка съм с  тях, отколкото той самия. Миналата седмица бях оставила дъщеря ми на грижите на бабата на моя “мъж” (който забележете отскоро работи) и малката се беше впуснала в дежавю-та за рандевутата на баща си в мое отсъствие, та когато я взимах, на бабата и трябваше по-голяма кърпа да избърше пяната от устата си.
Като привърженик на старата школа, бабата го беше хванала за яката още същата вечер, но 24 часа след това беше като излязла след прясна промивка на мозъка. Човека и беше обяснил, че хората ме лъжат, оттам аз промивам главите на децата (да не бил луд, как си била представяла пред собствените си деца той, разумния човек да флиртува с чужди жени). Всички въртяли интриги, но аз съм била наивна и вярвам, та оттам ни идват проблемите.
Или е искрен, или е най-изпечения манипулатор на майката земя.

Когато говоря с него на моменти започвам да се съмнявам в това, което са видяли собствените ми очи и са чули ушите ми.

Започна работа, държи се любезно, търси начини на сближаване и прави неща, които съм искала преди, но не е правил. При все, че му спрях кранчето.
Ако аз бях обвинена несправедливо вероятно огъня, който щеше да излиза от ноздрите ми щеше да опърли и пердетата вкъщи, а той не е от кротките така, че още нещо, което подхранва подозренията ми.
Последните седмици му ударих игнора и се дистанцирах, спя в отделна стая и кротко обмислям по-нататъшната си стратегия.

Не знам права ли съм или не, но знам, че всеки живее с последиците от собствените си действия.

Потресена бях от поведението на тази жена-напудрена и нагласена отвън, а ползваща език, присъщ на цветнокожите, които излъчват за всеобщ сеир в предавания като “Съдебен спор”. Факта, че е бил близък с подобен тип индивид с женски полови белези ме изумява.
Познавала ли съм го изобщо? В илюзия ли съм живяла?
Не се оправдавам, не твърдя, че поведението ми е адекватно, но тук мисля, че успях да сверя часовника си !
Luna,
 bouquet Hug

Това трябваше да му го кажеш на него. И да му кажеш, че си потресена за пореден път как вместо след очевидните просташки и нелепи обиди той защитава нея и обвинява теб.

# 799
Ако твърдиш, че "си сверила часовника" защо още си в този балон с горещ въздух, който наричаш брак?

# 800
Вече съм убедена че е 100% манипулатор и дори започването му на работа е с цел . Сигурна съм и, че няма да се промени . Този мъж е много хитър. Умело ще те накара сама да искаш да остане при теб,  какъвто е ненормалник да не стане така, че ти да му се извиняваш . Щом манипулира майка си, така ще се държи и с жена си. Мисля и че в момента цели да прикрие действията си и да измести фокуса върху теб.  Малко по малко така ще извърти нещата, че ще започнеш несъзнателно да му се доказваш . Ще ти вмени вината за неговата постъпка, но без да я признае .Ще те обърка още повече, ще се чувстваш малка, жалка, несигурна в нищо най-вече в собствения си разсъдък . Даяна, пази си от този човек.

# 801
Защото да стегнеш на мъжа си багажа не е решение, което да вземеш докато си пиеш кафето сутрин. Още повече като имаш деца. Rolling Eyes

Даяна, и аз си мисля, че трябва да кажеш на мъжа си какво смяташ за конкретната персона и държанието й. независимо дали имат връзка, дали са приятели или колеги. Смятам, че тази жена трябва да стои далеч от децата ти и той да е наясно с това!

# 802
изобщо да не се занимава с нея...
Как пък няма да се унижа да кажа на мъжа си какво мисля за любовницата му. Директно какво мисли за него да му каже, в очите и да го застреля с увереността си . Тогава ще го стресне. Не че ще се промени. Той няма да се промени никога. Просто ще види, че срещу себе си има силна жена, която няма да позволи да я смачкат.
 Тогава съвсем нормално ще дойде периода му на отдръпване от войната . Временно ще е обаче, скоро ще започне пак да я тъпче без тя дори да се усети .

# 803
Дори и да се разделят, каква е гаранцията, че той няма да започне пак да се вижда с другата, че и с децата?
Току виж него го светне как отношението на онази може да повлияе на възпитанието на децата... Знам, знам... изгубена кауза. Ама иначе да не се стигне до "Ама тя е толкова свястна жена! Ти какво не й харесваш?"
Комуникацията за мен не е унижение. Обсъждането на сериозен проблем - също. Thinking

# 804
Казала съм му становището си и то не помръдва и на милиметър.

Миналата година, между другото, когато започнаха да ми светят червените лампи и след виждането на съобщенията в телефона му (за който споменах в първия си пост), бях повишила тон  и в гневът си и му бях заявила, че ще и кажа какво точно мисля за нея, а той отвърна, че ако посмея да разваля отношенията му със "семейните ни приятели" заради паранои, повече нямало да ме погледне.

След сблъсъка ми във вайбър го подсетих за случката и го попитах защо така рязко границата му на търпимост стана толкова висока, не само, че след като и казах какво мисля за отношенията им, той ме гледа, че и готви вкъщи.

Така, че и двамата знаят моето мнение за отношенията им.

А стоя, защото не мога да взема сега това решение, обмислям го за края на учебната година, не желая да стресирам децата в момента с изнасяне на багаж и други драми, трябва да обмисля дали да сменим училището (жилището е негово и няма как просто да го помоля да си събере багажа).
Мълчим, любезни сме, децата са максимално обгрижени, тъй като те са мой висш приоритет, а пропастта между нас ще си покаже кога точно ще се случат нещата.

# 805
  • Вестерос
Даяна, това , коеот последно написа , какво ти е казал е поредното доказателство, че са имали някаква връзка. Не знам защо все още се съмняваш. А за решението ти мисля, че си решила добре.

И дори и да не е негово жилището-аз бих го изгонила, но това съм аз  Peace

# 806
То нали уж до навършване на пълнолетие на децата, при развод майката има  право да остане в жилището при развод?  newsm78 Не съм много наясно обаче.
Така че Даяна и това трябва да проучиш. Да се посъветваш с адвокат. Все пак децата са на по 8 години доколкото помня. До пълнолетие има още много време. Той трябва да се изнася.

# 807
Даяна, добре си обмислила нещата.  Hug
Реално те в жилището май могат да останат, но май никъде не е казано, че съпругът (тогава вече бивш) трябва да се изнесе... Confused

# 808
  • Sofia
Аз не мисля, че трябва да остава в това жилище, дори да има възможност. То ще е просто още един повод да я тормози мъжът й. Особено ще се озлоби, че жилището е негово, а не може да живее в него.

Даяна, тъй като е ясно, че ти ще направиш крачката, не се оставяй да ти вмени вина, че ТИ разваляш семейството. Това не е така, но винаги се използва от този, който е "зарязан", ако ще и да е правил най-големите мизерии.

# 809
  • София
Законът е категоричен- този, при когото остават децата, остава в жилището до навършването на пълнолетието им.
Ако мъжът ѝ е толкова нагъл, че да търси вина, ще има доказателствата черно на бяло.
Та, по всяка вероятност, просто ще се клекне по взаимно съгласие.

Както досега видяхме, мъжът ѝ не я тормози и не знам защо реши, че ще го прави в бъдеще? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт