Дали имат връзка

• 106 824
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 810
вменяването на вина малък психо тормоз ли е ?

# 811
  • Sofia
Законът е категоричен- този, при когото остават децата, остава в жилището до навършването на пълнолетието им.
Ако мъжът ѝ е толкова нагъл, че да търси вина, ще има доказателствата черно на бяло.
Та, по всяка вероятност, просто ще се клекне по взаимно съгласие.

Както досега видяхме, мъжът ѝ не я тормози и не знам защо реши, че ще го прави в бъдеще? newsm78
Не я тормози, само насъсква любовницата му да го прави....
Законово е така, но има и друг момент - ако може да си позволи друго жилище, където да е спокойна, защо да се бута в това, заради което е вероятно да стават скандали или да я тормозят. Психиката е по-важна от четири стени.

# 812
  • София

Не я тормози, само насъсква любовницата му да го прави....
Законово е така, но има и друг момент - ако може да си позволи друго жилище, където да е спокойна, защо да се бута в това, заради което е вероятно да стават скандали или да я тормозят. Психиката е по-важна от четири стени.

Е, хайде да не почваме с фантазиите, че ползата е никаква! Peace

# 813
Какви фантазии ? Напълно възможно е.

# 814
  • Sofia
Е, хайде да не почваме с фантазиите, че ползата е никаква! Peace
Ами по-добре да е подготвена с варианти.
Мен са ме гонили от 50% мое жилище, какво ли щеше да е, ако беше 0% мое. Тогава ми се искаше да имам повече фантазия, за да се подготвя за това, което ме чака.  Simple Smile

# 815
Законът е категоричен- този, при когото остават децата, остава в жилището до навършването на
Това с жилището отдавна го минахме. И закона хич не е толкова категоричен има доста подробности, които трябва де се вземат предвид когато се правят планове кой къде ще живее.

# 816
Че и наем може да се наложи да му плаща, а има да търпи тормоз години наред.

# 817
След описанието на случката с майка му смятам, че не е лошо авторката все пак да наеме детектив. Хубаво е да има категорични доказателства срещу този манипулатор. Че не се знае как ще извърти той нещата.

# 818
  • София
Че и наем може да се наложи да му плаща, а има да търпи тормоз години наред.

Стига, де!
Разводът носи неприятности и проблеми, но се решават.
По твоята логика, дай да си стегне багажа и да излезе с децата, пък къде ще отиде, няма значение.
Нека остави боклука с кеф да си изживява ергенската тръпка.

# 819
След описанието на случката с майка му смятам, че не е лошо авторката все пак да наеме детектив. Хубаво е да има категорични доказателства срещу този манипулатор. Че не се знае как ще извърти той нещата.

Аха. И после да прати снимковия материал на майката директно. Да видим после как ще лъже и маже отново.

# 820
Човека и беше обяснил, че хората ме лъжат, оттам аз промивам главите на децата (да не бил луд, как си била представяла пред собствените си деца той, разумния човек да флиртува с чужди жени). Всички въртяли интриги, но аз съм била наивна и вярвам, та оттам ни идват проблемите.
Или е искрен, или е най-изпечения манипулатор на майката земя.

Когато говоря с него на моменти започвам да се съмнявам в това, което са видяли собствените ми очи и са чули ушите ми.
Второто, естествено. Почти няма мъж в подобна ситуация, който доблестно (въпреки постъпката си) да признае от раз, все си луда, все си въобразяваш + редовният номер на манипулаторите- да се обиди как така ти може да повярваш в хорските глупости и да се съмняваш в него. Та това е толкова обидно, вие семейство ли сте или не, трябва да има взаимно доверие, а липсата на такова от твоя страна го наранява тежко. Елементарна, но в повечето случаи успешна тактика да прехвърлиш топката в полето на другия, както и вината, че дори да има бонус- ти да трябва да се извиняваш. А другият бонус, който е началото на съсипване на психиката- второто, което съм болднала в кометара ти. Тръгваш по кофти трасе, недей да се поддаваш повече.

# 821

Стига, де!
Разводът носи неприятности и проблеми, но се решават.
По твоята логика, дай да си стегне багажа и да излезе с децата, пък къде ще отиде, няма значение.
Нека остави боклука с кеф да си изживява ергенската тръпка.
Ако няма къде да отиде или как да се финансира, много ясно, че ще си натиска парцалите. Но спокойствието има своята цена и ако има възможност, по-добре да я плати. Peace

# 822
  • София
Защо си мислиш, че при един развод, си гарантираш спокойствието щом излезеш от семейното жилище?
Да не говорим, че е минус в процеса за този, който го е направил, докато бракът не е бил разтрогнат.

# 823

Аха. И после да прати снимковия материал на майката директно. Да видим после как ще лъже и маже отново.

Ама защо е необходимо да се намесват други хора в отношенията между двама души, които би трябвало да са достатъчно разумни, за да си оправят сами проблемите?
Даяна много си ми симпатична и ти стискам палци нещата да се наредят при теб.
Малко повече смелост и безцеремонност няма да ти е излишна обаче  Wink
Просто не се оставяй двама идиота да те правят теб на идиот  Hug

# 824

Ама защо е необходимо да се намесват други хора в отношенията между двама души, които би трябвало да са достатъчно разумни, за да си оправят сами проблемите?
Даяна много си ми симпатична и ти стискам палци нещата да се наредят при теб.
Малко повече смелост и безцеремонност няма да ти е излишна обаче  Wink
Просто не се оставяй двама идиота да те правят теб на идиот  Hug

Защото вече са намесени. Явно не си прочела последните постове на авторката.
Свекървата е разбрала, защото детето е било свидетел на любовните срещи на "баща си". То ако това е баща.
Та малката се е изтървала пред бабата, авторката се е обяснявала, но мъжът отново хубавичко промил мозъка на майка си пак изкарал жена си луда.
Е, извинявай, но при така създалата се ситуация е редно да се докажа на тази жена какъв син е възпитала.

Общи условия

Активация на акаунт