Дали имат връзка

• 106 816
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 825
  • Сф
Цитат
Законът е категоричен- този, при когото остават децата, остава в жилището до навършването на пълнолетието им.
Ако мъжът ѝ е толкова нагъл, че да търси вина, ще има доказателствата черно на бяло.
Та, по всяка вероятност, просто ще се клекне по взаимно съгласие.

Кой как ще клекне ок, много те моля не заблуждавай хората.Развода урежда сем.отношения, а не подялбата на жилището.

# 826
Прочетох, но последното нещо, което бих искала, ако съм на мястото на авторката, ще е да доказвам нещо на някого.
Даяна да гледа да се справи със ситуацията и да излезе от нея възможно с най-малки щети, ще е най-доброто, което може да направи в този момент.
А да плаща данък обществено мнение изобщо не ѝ е дневен ред.
Майка му си му е майка и нито ѝ е работа да се намесва, нито пък е раедно Даяна да я замесва.
Личното ми мнение е, че те двамата като семейство трябва да постъпят разумно и да си спестят всякакви циркове.
Тя засега успява, но той е яко в джаза и няма да ѝ леко занапред да се разбере с този човек.
Дано поне мъжът се осъзнае, че всичките тези идиотизми ще навредят на децата в крайна сметка.
Иначе авторката ще го преболедува - това е ясно  Peace

# 827
Прочетох, но последното нещо, което бих искала, ако съм на мястото на авторката, ще е да доказвам нещо на някого.
Даяна да гледа да се справи със ситуацията и да излезе от нея възможно с най-малки щети, ще е най-доброто, което може да направи в този момент.
Майка му си му е майка и нито ѝ е работа да се намесва, нито пък е раедно Даяна да я замесва.
Личното ми мнение е, че те двамата като семейство трябва да постъпят разумно и да си спестят всякакви циркове.
Тя засега успява, но той е яко в джаза и няма да ѝ леко занапред да се разбере с този човек.
Дано поне мъжът се осъзнае, че всичките тези идиотизми ще навредят на децата в крайна сметка.

Аз пък смятам, че истината трябва да се знае. Да няма после недоразумения и нелепи обвинения.

# 828
Всякакво обяснение на други хора в подобни ситуации е излишно. Така или иначе който на когото си е приятел, така си и остава. Пък и последна грижа е кой какво и как ще си помисли. Аз въобще не бих се тревожила за свекървата, учинайка или техните мнения. Всички сили трябва да са в насока как авторката да живее добре, да се напъне, да си помисли и да си го представи. И да си даде реална сметка ако бъдещия живот включва мъжа й, то  той ще може ли да се държи съгласно нейните очаквания или не.

Истината е различна за всеки  Peace Приятелите на бившия ми съпруг си му вярваха, че аз съм го изгонила без причина и даже му съчувстваха  Simple Smile Това е тяхната истина. Моята е друга. И т.н. Недоразумения и нелепи обвинения има дори в най-очеизвадно ясните ситуации.

# 829
  • Sofia
Защо си мислиш, че при един развод, си гарантираш спокойствието щом излезеш от семейното жилище?
Да не говорим, че е минус в процеса за този, който го е направил, докато бракът не е бил разтрогнат.
Минус е, ако си хванеш торбичката, зарежеш деца и всичко и отидеш някъде да си правиш кефа.

# 830
  • София
Цитат
Законът е категоричен- този, при когото остават децата, остава в жилището до навършването на пълнолетието им.
Ако мъжът ѝ е толкова нагъл, че да търси вина, ще има доказателствата черно на бяло.

Кой как ще клекне ок, много те моля не заблуждавай хората.Развода урежда сем.отношения, а не подялбата на жилището.

Къде видя да говоря за подялба на жилището? newsm78

# 831
Скрит текст:
Аз пък смятам, че истината трябва да се знае. Да няма после недоразумения и нелепи обвинения.

Истината така или иначе излиза наяве рано или късно.
И в тази ситуация има две истини - тази на Даяна и тази на съпругът ѝ.
Не много богатият ми житейски опит ме е научил, че в определени ситуации по-добрият вариант е да се запази мълчание и да се подходи с достойно поведение.
Достойно поведение за мен при тези обстоятелства е да не се замесват други хора, да не се търси страна, да не се държи задължително да се докаже кой морално е крив и кой е прав /ако няма правно основание да се доказва/. То това винаги излиза наяве и  няма нужда от доказателства.
И струва ми се, че и Даяна е такъв натюрел, та подобни истории да се доказва на свекървата си, мисля, че само биха я натоварили и никаква полза не би имала от това.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 19:39 от Алиска

# 832
Колкото и да е свястна свекървата, накрая ще си застане на страната на Мунчо, защото той е нейно дете. Така че и аз не виждам смисъл да се търси някакъв вид възмездие посредством свекървата.

# 833

Истината така или иначе излиза наяве рано или късно.
И в тази ситуация има две истини - тази на Даяна и тази на съпругът ѝ.
Не много богатият ми житейски опит ме е научил, че в определени ситуации по-добрият вариант е да се запази мълчание и да се подходи с достойно поведение.
Достойно поведение за мен при тези обстоятелства е да не се замесват други хора, да не се търси страна, да не се държи задължително да се докаже кой морално е крив и кой е прав /ако няма правно основание да се доказва/. То това винаги излиза наяве и  няма нужда от доказателства.
И струва ми се, че и Даяна е такъв натюрел, та подобни истории да се доказва на свекървата си, мисля, че само биха я натоварили и никаква полза не би имала от това.

А аз точно заради личния си опит смятам, че истината не трябва да се премълчава. Ама да разказвам ще стане дълго и широко.
Иначе съм съгласна, че други хора не трябва да се намесват. Но е факт, че вече са замесени.
И в случая ако свекървата си остане заблудена, утре може това да излезе през носа на авторката.

# 834
  • Сф
Абсурд, аз съм разведена с род. права, но тъй като жилището е сио в решението пише, че бнд може да ползва и живее в половината. Адвокат ми беше ...на шефката на СГС.Тъй че...всичко може в бг.Мен тогава хич не ми беше до жилището.
Когато си готов да губиш, трябва да си с мисълта, че губиш , жертви винаги има.Когато осъзнае това авторката и спре да и пука, ще постигне повече в личен план със сигурност! Peace

# 835
  • София
Права си, но ако свекървата започне да говори на децата против майка им?
Защото, няма да се учудя, ако манипулаторът се затръшка и ореве орталъка, как той целия в бяло, а тя........

# 836
Мила Даяна,първия ми съпруг имаше 3 години връзка с една баба.Казваше ми че съм луда,псохопатка,отричаше и тнт.Бяхме общи "приятели"с бабата а тя жена на работодателя му.След развода заживя с нея.Сега и тя и той си изневеряват отново.Такова решение се взима много трудно,знам.Моето дете тогава беше 1 клас в началото на уч година.Според мен имат връзка,има начини да се убедиш дори и да ги хванеш .Важно е след това.Да,можеш да преглътнеш и да простиш но после?Веднъж сгрешил ти ще живееш ли добре с него?Оправи си живота докато не е минало много време.Щади си нервите.Успех.

# 837
Момичета,

Не ми пука за жилището.
Ще се върна при майка ми, която е вдовица (баща ми е покойник от 10 години).

И аз съм майка, за децата си и живота си бих дала-позицията на свекърва ми мисля, че ще е предизвестена.
Не бих я осъдила.
Никой не желая да замесвам, чак кумовете ни разбраха сагата , че и страна избраха хората, и те чули "интригантски слухове".

А за истината-истината е единственото, което желая. Дано сте прави, че излиза наяве.
За "мъжа ми"-дано жертвата си е струвала!

# 838

А за истината-истината е единственото, което желая. Дано сте прави, че излиза наяве.
За "мъжа ми"-дано жертвата си е струвала!

Постъпи така, че накрая да си кажеш - аз си останах човек, въпреки цялата помия, която се изля върху мен.
Сигурна съм, че накрая ще си щастлива  Hug
Няма начин да няма начин!
Мисля, че ти ще се разделиш с него и според мен това би било най-правилно решение.
Той е спрял да те уважава и тук вече няма значение имал ли е нещо с каката или не.

# 839
  • Вестерос
Цитат

Не е вярно, ако е единствено и е семейното жилище урежда И него!

Общи условия

Активация на акаунт