Магията на изтока - тема 49

• 44 054
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Изгледах първи епизод на Тунелът и ми допадна нищо, че беше за времето в 80-те. Очаквам да стане по-забавно като се прехвърли детективът в наши дни.
Тупи, Великолепието ти е великолепен newsm10.

П.П.
Скрит текст:
Няколко убийства извършени по един и същи начин, в един ограничен район, но не можело да бъде сериен убиец ooooh!. Пак изкараха корейската полиция пълни малоумници #2gunfire.
Скрит текст:
Много е интересно в днешно време, гледа като ударен компютри, мобилни, не е чувал за ДНК, не знае нищо за камерите, записва си всичко в тефтерче...Помисли,че полудява, като се обади джипиеса  Joy, чуди се от къде идва гласът.Но пък той разкри едно убийство, което има връзка с миналото, защото никой друг не направи връзката..Много ми е жал за него, колко пъти опитва да се върне при жена си и не може.Сега шеф му е онова момче, което повръщаше при вида на труп,но е вече възрастен.Интересно ми е, защо за три серии изобщо не се опита да разбере нищо за жена си.Дано след време се научи как да минава от едното време в другото.Сега чакам превода на 4-ти епизод.

# 46
И това ли е фантастика? Тъкмо коментирах в друга тема, че се прекалява със сюжетите с пътуване във времето  Laughing Но не съм гледала корейски от този тип - може и него да го сваля в определен момент  Simple Smile

# 47
  • София
И това ли е фантастика? Тъкмо коментирах в друга тема, че се прекалява със сюжетите с пътуване във времето  Laughing Но не съм гледала корейски от този тип - може и него да го сваля в определен момент  Simple Smile
Харесва ми, забавно е.И хубавото е ,че тук не се пренасят векове назад,с други дрехи, обичаи, порядки, а отиде в бъдещето и не много напред.Има поне един човек, ако не и няколко,които го помнят.

# 48
     2 в 1   много обичам сериали като Doctor Champ   и  Taekwondo Girl   .Предложи, моля,  нещо подобно.
   Иначе съм на текущите -Radiant Office   и  The Liar and His Lover . Hug

# 49
Ха, сега, де..... Thinking. Ако схващам правилно искаш нещо леко романтично и да е включена спортна тематика... newsm78. Давам няколко заглавия, за които се сещам, че спортът донякъде присъства. До колко ще ти допаднат обаче е друг въпрос Laughing. Дано и другите се включат, ако се сещат за някой подобен сериал.

Triple
Taereung National Village
9 End 2 Outs
Tumbling

По-старички са, но напоследък не се сещам да е имало нещо свързано със спорта.

# 50
# 51
   2 в 1  ,  благодаря bouquet       

# 52
  • The point of no return
Привет!  Grinning

beba73, препоръчвам ти Weightlifting Fairy Kim Bok Joo !

# 53
Паралелно със Скандала започнах да гледам и за Силната жена. До 4-та серия съм; до тук ми харесва - забавно е, тупаниците дето ги раздава малката са като от анимационен филм  Laughing  Шефът й е голям красавец, чак изглежда изкуствен - дали е от грима и ролята или просто си е такъв?  Blush
Криминалната мистерия също ми е интересна, но не разбирам какъв е смисълът да крият лицето на психопата, ако не е някой когото зрителите вече са виждали?  Може да е онзи - свидетелят на второто нападение, който се правеше на божа кравичка  Thinking

# 54
Roya, привет Simple Smile.  
Добро предложение Peace.

Петя, Шики просто си е хубавец. Беше симпатично хлапе и стана красив млад мъж.
Скрит текст:
На прав път си за психопата.

Шепот
Още с първите кадри ни хвърят в дълбокото. Завъртат една въртележка от безкрупулност, корупция, порочна съдебна система, чувство за недосегаемост и безнаказаност, фалшив брак, изневяра, предателство, отмъщение.... все едни такива сложни и объркани взаимоотношения. Чудесен каст.

Днес започва Queen of Mystery.

Edit:

Светлинно шоу и заря на официалното откриване на Lotte World Tower - фронтално и по-отблизо, но пък със звук. А сега да се повозим с асансьора нагоре и надолу.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 19:21 от 2в1

# 55
  • София
Аууу, грандиозно шоу! Hug Hug Hug

Тунел и Шепот много ми харесват, динамични, интересни, заплетени и със страхотни актьори Two Hearts txtloves Сега чакам новия, който започва днес.

И Великолепието на Тупи /къде си, гледаш ли Тунел?/

Голям смях пада с героите от  Strong Woman Do Bong Soon, главната ми е голяма сладурана, какви погледи хвърля само.

# 56

Изгледах първи епизод на Тунелът и ми допадна нищо, че беше за времето в 80-те. Очаквам да стане по-забавно като се прехвърли детективът в наши дни.
Тупи, Великолепието ти е великолепен newsm10.

П.П.
Скрит текст:
Няколко убийства извършени по един и същи начин, в един ограничен район, но не можело да бъде сериен убиец ooooh!. Пак изкараха корейската полиция пълни малоумници #2gunfire.
Скрит текст:
Много е интересно в днешно време, гледа като ударен компютри, мобилни, не е чувал за ДНК, не знае нищо за камерите, записва си всичко в тефтерче...Помисли,че полудява, като се обади джипиеса  Joy, чуди се от къде идва гласът.Но пък той разкри едно убийство, което има връзка с миналото, защото никой друг не направи връзката..Много ми е жал за него, колко пъти опитва да се върне при жена си и не може.Сега шеф му е онова момче, което повръщаше при вида на труп,но е вече възрастен.Интересно ми е, защо за три серии изобщо не се опита да разбере нищо за жена си.Дано след време се научи как да минава от едното време в другото.Сега чакам превода на 4-ти епизод.
От къде мога да  изтегля "Тунелът"?

# 57
  • София
Аз го гледам онлайн на руски, излъчени са само 4 серии засега.Не тегля и нямам представа откъде може да се тегли.
Я, трия линка,че излиза грешка.

Слагам линк на руски.

http://doramatv.ru/tunnel

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 01:04 от Тайна

# 58
Dianna_1, от много места можеш да го сваляш, но зависи на какъв език предпочиташ субтитрите. На бг предполагам го качват в мастерс и замунда, но за сега е преведен само първи епизод. В rutracker и avistaz трява да имаш регистрация. В smallencode са файлове и са свободни, а английските субтитри ще откриеш в subscene.

# 59
Благодаря и на двете!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт