Магията на изтока - тема 49

• 44 053
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • MJF
 Laughing направо си търся награда за което. И дори не ме заболя като я "пуснах". Обаче имам пропуски важни за там-линкове, субтитри и пр. Нали не свалям , не прикрепям субт. и прочие от този род и съм в тоз аспект кръъъгла нула  Blush. Не знам дали ще ме тъпрят така  Whistling.
В Miracle Man има 2 героини , който ме  Laughing автоматично като се появят на екрана- бабата на главния герой и хазяйката му , двете се заместват една друга един вид. Ама големи сладурани са. Бая време свиквах иначе с главните герои. Явно съм свикнала да са по-идеални а тук са съвсем натурални. Така по-близо до реалността и го оценявам на творческия екип. Макар че ми е ясно че са търсили и контраста. Както и да е важното е че сюжета буди емоции и мисли.

# 736
  • София
Изгледах един японски сериал - We Married as Job - хареса ми като цяло, но съм в потрес - 35 годишен мъж не беше се влюбвал, не беше целувал момиче, а само работа и работа. Наемайки обаче едно безработно момиче да му почиства апартамента и да му готви, това малко по малко се променя. Актьора в главната роля не съм го гледала до сега, но се справи добре с ролята си на самотен 35 год. мъж.Главната ми беше много симпатична. Много приятни персонажи имаше. Засегнаха и темата за любовта между по-голяма жена и по-млад мъж. В ролята на тази жена е една много приятна актриса, на която наистина не можеш да и дадеш 50 години, а актьора съм го гледала и в корейски сериали, от там ми е познат, симпятяга. Сериала е забавен , краят - щастлив.

Още 2-3 японски сериала съм си намерила.

# 737
  • MJF
freedoms и аз го гледах и ми хареса . Подробностите вече ми се губят но ми е останала като спомен главната героиня, голям шемет бе и съм ѝ фен така да се каже. Търсеше си и си отстояваше личното щастие.

# 738
  • София
Шош, то ако зависеше от него, нищо нямаше да му се случи и щеше да си остане такъв самотник, но тя бе много борбена и наистина си отстояваше своето. Двамата имаха ден за прегръдка - вторник. Общо взето това у нас не е така. Особено при младите. Но техните порядки и характери явно са на светлинни години от нас.

# 739
  • MJF
 Blush аз знаете, че съм по по-унифицираните трактовки та такъв образ като въпросния главен герой се среща на много места та и у нас. Възможни причини много. Човека бе асоциален, асексуален но в някаква степен и то напълно в норма, при смяна на средата се провокира и проени в някаква степен. Както се казва особеностите му бяха количествени а не качествени. Имаше доста полжителни черти като човек. ГГ правилно се ориентира  Laughing. За това ѝ се и радвах.

# 740
  • София
Да, да, той беше добър, отговорен, работлив и с доста побутване от страна на главната малко по малко се попромени.

# 741
  • BG

Шош, престрашила си се да пуснеш тема в Спирита Simple Smile.
Да, забелязах и аз и веднага и сложих един плюс Laughing откакто махнаха минусите т.е. стана само положителна,  вече я използвам сиситема им.
шоши, супер е темата, въобще не се притеснявай за линкoве, мод. ще сложат Peace
Тoзи японскiя, който freedoms е спoменала даже и аз съм го гледала, многo ми хaрeса и наскоро писах тук за него.

# 742
  • MJF
Аххха, значи с нощен гост го гледах We Married as Job. Преди не бях 100% сигурна. Мда   Hug.

Мани, мани, отворих работа в спирита и някоя мила душа е довършила след мен   Blush. Ама оживях де/преживях туй нещо нова тема. Свалям ви шапка. Мързела в мен преработи направо  Wink Laughing

# 743
Хайде заповядайте в юбилейната 50-та НОВА ТЕМА  Party Time.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 23:28 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт