Магията на изтока - тема 49

• 44 057
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Шоши, и аз ти благодаря за предложението, ще го погледна сериала.

Снощи изгледах Duel - ама каква е тая безчуствена прокурорка, на която грам не и пука за отвлечените дечица, ужасна е, а и самата актриса ми е противна с тоя вирнат нос, голяма кучка е.  #2gunfire

Сега свалих и Circle, започвам пак от първа серия, че да го разбера.Каста е страхотен.

А Goblin  с това чаровно мъжко присъствие, а и с този прекрасен ост направо си заслужава гледането.

От мен петъчно един сладък трапчинко с ослепителна усмивка - Lee Sang-Yoon  Two Hearts Two Hearts

# 691
И аз към феновете на Хю Джакмън Kissing Heart.
Крис Хемсуърт го засякох на радара в Rush. Много му тичаше ролята на Джеймс Хънт.

Към петъчния спам да добавя още един русокос и синеок австралиец - Саймън Бейкър   4470.

Скрит текст:

Обаче да знаете, че това чосонските книжарницо-библиотеки са върхът yes. Какви книги имат самооооо...... smile3544. 50 нюанса за млади благородни дами, Потомци на слънцето, Моят любим от звездите, БОФ, Скандал в Сонгюнкуан, Укротяване на опърничавата .... нищо не знаете вие  Crossing Arms. Богатите госпожици и госпожи ходят редовно на кафе, пардон чай  Whistling, за да клюкарстват  lalalala. Освен това, за един пекинез с благородно потекло се грижат хиляди евнуси, а тоалетите му са в крак с модните тенденции  newsm65.
И всичко това се случва в My Sassy Girl Joy.

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 13:03 от 2в1

# 692
  • MJF
Eй туй е , пекинез да си там и тогава  Mr. Green. А аз си мислех куче да не съм там и сега  Wink.

# 693
  • София
Шош, с много мъка изгледах нощес 1-ва,2-ра и трета до средата, но хрома не ми дава да гледам, непрекъснато се срива и почвам отново до след минута две.Операта пък иска да инсталирам нещо,че не съм я ползвала от години, не показва видеа.

# 694
гост,направо си го запилях някъде  search
Два поредни сериала,два.Ако не ме бяха зарибили с Гоблина щяха да са три.Ама после.
Ама е много сладък - от типа съвсем спокойно мога да ти бъда съсед,ще ти правя сандвичи и ще се влюбиш в мен.Дам.... Heart Eyes

Обаче да знаете, че това чосонските книжарницо-библиотеки са върхът yes. Какви книги имат самооооо...... smile3544. 50 нюанса за млади благородни дами ....
Споко, в следващата книжарница ще има и "50 нюанса по-тъмно за млади благородни дами"  Rolling Eyes
Не отричам,че добре им се получават шегичките.

Тайна,пробвай с Мозила или Експлорър.Последната версии на Експлорър не е никак лоша.Вероятно Операта иска ъпгрейд или да качиш нова версия.

# 695
  • MJF
 Blush аз ползвам само Мозила от както съм се запознала с туй нещо "компютъра". Гледам във vk без проблем.
Значи напредна с Your Story. Аз тези дни ще го догледам.
Видях, че Naoto Takenaka е снимал на малкия екран това преди Age Harassment  и ми стана  Laughing. Героя му шеф направо има ъпгрейд  Mr. Green.

# 696
  • София
Сега свалям Мозила, Операта не иска да се обнови, и не иска и да свали  нов flashplayer.Ще видя с Мозилата ще стане ли нещо.

# 697
Днес започва Woman of Dignity. Не знам как ще е с тематиката, но двете главни дами заслужават да им се даде шанс. Ако не друго, поне знаем, че могат да играят.

За прокурорката в Дуелът.
Скрит текст:
Не, че е цвете за мирисане, но според мен постъпва логично, поне от първите две серии, които съм гледала. По въпроса с откупа беше абсолютно права, че няма никаква сигурност, че детето ще бъде върнато, ако се дадат парите. Естествено, че човешкото в нас иска тя да покаже състрадателност и да помогне на полицаят, но в реалността нещата не се получават толкова лесно. А след като заловиха заподозрения си имаше основанията да го обвини. При положение, че ДНК тестът и пръстовите отпечатъци съвпадаха, а освен това и свидетелските показания на полицая, че това е човекът, който го е нападнал, какво се очаква от нея. Да си затвори очите и да повярва на един обезумял от мъка и страх баща, че видиш ли имало още един съучастник, който бил двойник на задържания. На нейно място и аз щях да поставя под съмнение здравия разум на таткото.

# 698
  • София
Сега ще гледам новите две серии, чуствах,че ми се губи някой сериал, ама не се сещах кой.
Скрит текст:
Още не разбирам кой е клонинга и кой оригинала, но май се различават по характер.И не разбирам още защо се мразят толкова детектива и прокурорката,
 ама все някога ще разбера.

# 699
 smile3511
Героят на Сладкиша в Сечнорини ми се иска да го набия. smile3515
Такъв е тикверник #2gunfire

# 700
  • София
 Hug Hug Hug Страхотно изпълнение  newsm51 smile3501 newsm10

# 701
  • DE
Един от най-любимите ми остове - "Perhaps Love" Goong  Heart Eyes

Страхотни изпълнение има на дуетния фестивал.

# 702
  • София
Аз онази вечер, чак на 4-та серия, загрях коя е актрисата -прокурорка  в Дуел. С нея нямам нито един догледан филм, толкова ми е непоносима.Този ще догледам, само заради сюжета, за да разбера историята, въпреки,че тя ужасно ме дразни.И преди беше прекалила с операциите, сега вече толкова се е опънала, та седи ухилена и в най-сериозните моменти.

# 703
  • DE
И една прекрасна Ailee докато сме още на спомени от Гоблина  Heart Eyes

Отдавна не бях гледала азиатски музикални програми, набелязях си доста неща  Grinning

# 704
И една прекрасна Ailee докато сме още на спомени от Гоблина  Heart Eyes
Що?
Аз смятах да ви досаждам с него когато го гледам. Mr. Green
Имам още 2 еп. от Once Upon a Time in Saengchori и го почвам.

По резюме Circle ми прилича на Colony. Казвам го,защото се чъдих и сега ми просветна. Може и да нямат нищо общо. Blush

Общи условия

Активация на акаунт