Магията на изтока - тема 49

• 44 061
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Шошулчо, благодаря! Ще взема да го изгледам,че напоследък нямам нищо за гледане.

Странния баща така се бях засилила и хоп, любимото  #Cussing out ми -   непреведени серии.

# 676
  • BG
Мерси, Петя, ще го видя този Видове.

# 677
И специално за Tuon, че останалите дами вече са ги слушали, другите ми две любими песни от сериала - Stay With Me и Beautiful.
И двете са страхотни,но в първата съм влюбена.Аз направо си пуснах плейлиста с ОСТ-то.
Толкова ми бе противен филма, че не знам дори, защо го гледах  ooooh! За съжаление през цялото време се чудех какво толкова му харесват на този Фасбендър(съжалявам Tuon, тук изобщо нямаме съвпадение на вкусовете, също така харесвам и руси мъже  Mr. Green това обаче е хубаво иначе ще се избием  bowuu )
Aз помня,че Фaса остана без тяло накрая. Mr. Green Което си е грешка.Защото тялото си го бива.
Наистина ли? Не ти харесва ? Петя е права принципно не е рус,а по-скоро рижав.Ирландска и немска кръв тече във вените му. Във филма беше зализан и не толкова прекрасен.
Скрит текст:
Трябва да го видиш в някой друг филм.

# 678
  • MJF
Tuon , редактирах предишното ми писание  Naughty. Да не пропуснеш хубавия кор-филм.
Тайна, пробвай го. Да видим ще вадя ли стола скоро време.   newsm43 Whistling ooooh!

# 679
  • DE
Е, тялото няма как да не го забележа, но нещо не ме съблазнява в лице, а всички предпоставки са налице  newsm78 Grinning Не бях впечатлена и от играта му, та се чудех от къде тези суперлативи  Thinking

# 680
Шош,видях и отбелязах A Man and A Woman  Hug

Дане,ама той играе робот,какво да те впечатли.Виж го в нещо друго.Има разнообразна филмография и все ще ти хареса нещо.Последно с него + гадже гледах The Light Between Ocean.Ако издържиш
Hunger където прави страхотна роля,но е доста тежък филм.
Slow West или в Jane Eyre. Може и в X-Men.
Само не в Blood Creek,нищо,че има Фаса + Хенри Кавил. Филмът е потрес - зомби нацист ooooh! hahaha
Ти сигурно и Джеимс Франко не харесваш newsm78

# 681
  • DE
Франко ми е по-скоро безразличен, приятен с хубава усмивка. Много не гледам американци, след азиатците американските звезди хич не ми звездеят  Rolling Eyes Предпочитам европейци, канадци, австралийци....  Grinning

# 682
Tuon, понеже знам, че няма да стигнеш до тежките корейски драми, ти пускам един инструментал от Defendant - Till the End.

И аз като Дането да кажа....  Mr. Green добре е, че имаме различни вкусове newsm03. Ах, тези австралийци newsm08.

# 683
Tuon, понеже знам, че няма да стигнеш до тежките корейски драми, ти пускам един инструментал от Defendant - Till the End.
Aууууу  Heart Eyes

Тази също е много хубава от Гоблин

Направо съм в шах и мат относно австалийците.Само за Иън Торп и казуар се сещам.Сигурно австралийските изгледани филм от мен се броят на двете ми ръце.
Ааааа сетих се и за Jai Courtney,защото последно го гледах как гушка розов еднорог в Отряд самоубийци.Няма да мрънкам за ужасния Жокер.Няма.Макар,че като го гледам Лето сега  newsm78 като Жокерчето си беше съвсем приемлив.

# 684
  • DE
Австралийци на първо четене - Мел Гибсън, Ръсел Кроу(макар, че вече са поувехнали Grinning и на нищо не мязат) братя Хемсуърт, Хю Джакмън... но те  пък снимат в Холивуд та не знам....
Така като ги гледам все един типаж, руси, красиви с убийствени сини очи, повечето  Grinning  Heart Eyes

# 685
  • BG
Голяма тъпотия се оказа наистина филма, само дето си загубих два часа Twisted Evil

# 686

За  братята Хемсуърт ще си замълча. Mr. Green

гост, нали ти казах.Сикуъл или  прикуъл,пък май и двете. Като цяло много зле и е създаден само, за да вземат парите от билетите.
Дано братя/сестри Ушовски да не решат да прераждат Матрицата. Praynig

Петък е
Скрит текст:

Ако сега Сосчето не се появи ще се притеснявам

П.П. щях да пусна едно етно парче,ама ще си го оставя за друг спам Mr. Green

# 687
А аз от австралийците харесвам само Хю Джакман. Не ми харесва колко мускулатура натрупа напоследък - така загрубя, но лицето му винаги ми е изглеждало приятно Purple Heart
Странно, като го гледам на по-старите му снимки, ми прилича на други актьори, които харесвам на външен вид.
Скрит текст:

# 688
Петък е Wink,пък имам толкова работааа Cry
Нищичко не съм гледала напоследък ,само ви чета и слушам Blush

# 689
  • BG
Tuon, този Сладкиш ти взе акъла Grinning

Общи условия

Активация на акаунт