Магията на изтока - тема 49

• 44 065
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • MJF
Охо Tuon с познат и харесван от мен аватар виждам.

Mamagoto изгледан. Като цяло симпатично заглавие. Кратки 8 серии сьс затрогващи истории на героите. Жанрово human drama. Тета Сугимото тук в коронното си амплоа на нееднозначен герой. Главния герой Даиджи и главната героиня Мейко са много симпатични скици. Забележки към авторите нямам грам. Доволна.

# 661
 Mr. Green
Имам няколко въпроса Praynig

Goblin много ли е зле?

My Secret Romance познато звучи (чела съм подобен чиклит).След прекараната нощ имали бебе или то се появява в последния епизод?

Ruler: Master of the Mask
си е типична историческа драма? Политически интриги,любовен триъгълник,неоправдан и сладък главен герой? Когато го гледам няма да плача?Не искам безнадежден финал.Искам си доброто да победи и лошите да са наказани.

# 662
Аз плаках много на Гоблин. Финалът малко не ми допадна (въпреки че не е лош в обикновения смисъл на думата). Като структура сериалът за русалката ми хареса повече - някак по-подреден (напомня за приказка).
От известно време се каня да попитам, актьорът, който играе жътваря в Гоблин, участва ли в други фантастики?

# 663
Гоблин изобщо не е зле. Романтика и очеизвадно мъжко присъствие, което не е за подминаване Wink.

Тайният романс е за заклети романтици без кой знае какви изисквания към сюжета. Няма бебе.

Маската не е типична историческа драма. По-скоро приказка. Ти не знам дали ще ревеш, но малкото Джи доста сълзи проля в началото Mr. Green. За финалът не се знае. Без труп няма да се разминем, но предполагам няма да е и в старите корейски традиции "и всички умрели щастливо" hahaha.

Петя, в Blade Man има лек фантастичен елемент, че на главния му израстват остриета от тялото, когато е гневен.
Ако искаш обаче да видиш И Донг Ук в действие пробвай Scent of a Woman (не се подвеждай по заглавието, няма нищо общо с американската класика с Пачино), Bittersweet Life, The Partner, Bubblegum и разбира се My Girl, който си е една от старите корейски класики.

# 664
Благодаря Simple Smile Като си поизгледам текущите сериали, ще сваля някой от тези.

# 665
  • DE
Гоблина е разкошен  Heart Eyes с убийствен ост и броманс на Гонг Ю и И Дон Ук

# 666
  • MJF
freedoms пита за крими. Аз почнах едно сега и след 2 епизода съм вече  #Shocked #Silly Mr. Green мистерия и половина.
Your Story  / Добро пожаловать в мой дом . Видях го на новия ни стар ресурс с Тайна - http://asia-tv.su/publ/doramy_po_godu/doramy_2015/dobro_pozhalov … ya_e/643-1-0-6982  . В целия калабалък има и малко коте  Laughing.
Erika Sawajiri я гледам в текущия My Son в главна роля. Добър хамелеон е тя.
Naoto Takenaka пак в коронното си амплоа за мене. Герой пълно диване  Mr. Green. Спец е в такива, все ми иде да му хвана героя и да го  newsm66 .  Thinking ама като не е преводач се въздържам Thinking пазя си силите  Wink Mr. Green

Като говорите за Goblin се сетих нещо Tuon, със сигурност го гледах въпросното докато те нямаше а не е за изпускане  Naughty. A Man and A Woman 2016- чудесен филм. Препоръчвам ти го  bowuu

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 21:33 от Шошулчо

# 667
  • BG
С голям мерак сядам сега да гледам Alien Covenant, изгледала съм всички Пришълци, Пришълецът срещу Хищникът 1 и 2 и затова ще питам Петя дали може да ми препоръча друго подобно заглавие, please, ако знаеш, де. Може и на лични, мерси.

# 668
  • DE
Като каза Пришълеца, наскоро гледах "Прометей" и въпреки любовта ми към сай-фай фантастиката бях отвратена. Ужасен филм.

# 669
 Hug Hug Hug

В Гоблин първо фокусирах ИКЕ-тата Blush Blush.Май ще е той след Сенчорито.
Пък и песента,която Дането пусна ми хареса Hug Обичам добрите ОСТ.
Толкова ми хареса,че си я намерих цялата Two Hearts

2в1,старите корейски традиции "и всички умрели щастливо"  са ми най-голямата болка,мъка и опустошител на сърчицето ми. Само като чуя Хон Гил Донг и сълзите ми потичат. Как можаха да ми го причинят. no cry no
Милото малко Джи.

дане,в Прометей има само едно хубаво нещо и това е Фасбендър Heart Eyes В Alien Covenant има цели две хубави неща - Фасбендър и Франко Heart Eyes Всичко останало ме остави безмълвна от ужас.Сикуъл на прикуъл и си го причиних защото вероятно няма да видя в друг продук двамата ми любимци.

# 670
Дане, да покажем и другия вариант на това поразително дефилиране Wink Joy

И специално за Tuon, че останалите дами вече са ги слушали, другите ми две любими песни от сериала - Stay With Me и Beautiful.

Сосчето се загуби нещо Thinking.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 21:51 от 2в1

# 671
Дане, да покажем и другия вариант на това поразително дефилиране Wink Joy

hahaha
Не сте хора,не сте Joy
В началото толкова сериозни,така секси и ооооо  Laughing

Май ми се гледа корейско.Определено.

# 672
  • DE
Толкова ми бе противен филма, че не знам дори, защо го гледах  ooooh! За съжаление през цялото време се чудех какво толкова му харесват на този Фасбендър(съжалявам Tuon, тук изобщо нямаме съвпадение на вкусовете, също така харесвам и руси мъже  Mr. Green това обаче е хубаво иначе ще се избием  bowuu )

Дефилирането е върха, сетих се след като публикувах за него  hahaha

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 21:56 от дането

# 673
Tuon, целият сериал е изпъстрен с такива "идилични" моменти между двамата Joy.

# 674
Да, последните филми от тази поредица отнасят много критики; аз не мога да определя дали са на ниво, но стават за едно гледане. Всъщност, реших да ги гледам най-вече защото харесвам Фасбендър. Simple Smile Харесвам и хуманоидни роботи - особено когато са разумни и отстояват свободата си Wink

Какъв филм да препоръчам - такъв, в който чудовищни извънземни ядат хора? Предпочитам по-малко кървавите фантастики, но все пак Видове май беше нещо подобно (гледах преди доста години и си спомням ужасните твари, но не и сюжета).))
А понеже споменах роботите и Дейвид, в Екс Махина (http://www.imdb.com/title/tt0470752/) имаше една роботка-психопатка, която малко ми напомня за него. Само че филмът е по-скоро философски трилър, отколкото ужаси.

П.п. И аз не харесвам руси мъже, но МФ само в този филм е рус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт