Магията на изтока - тема 49

• 44 072
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • BG
Tuon, какво правиш на тази емотикона  Wink

# 646
Броя овце ... едно,ту,шнайм ...Ха Сук Джин .... Ха Сук Джин ... Ха Сук Джин ....
Освен това в главата ми не излиза рефрена "Искам да купя самолет на мама, на мама! Оо!Искам от мене по-голям да няма, да няма!" Blush
И се сетих,че не съм гледала последния сезон на Наркос.

Шош,ти знаеш ли,че Fear and Trembling е адаптация по-книга? Амели Нотомб - "Изумление и трепет".

# 647
  • MJF
Мда, гледахме с 2в1 Life is Beautiful.

Като гледах двата филма - Fear and Trembling (2003) и Tokyo Fiancée  видях, че са по романи на Amélie Nothomb но не са ми попадали до сега в ръцете. Ако ми се случи ще ми е много интересно. От това във филмите съм с мнение че добре ѝ се получава анализа сравнявайки 2 културо-порядки. Забавно е със сигурност  Laughing.
"Шнайм" на какъв език го брои?  Simple Smile

Наредила съм няколко "готови" японски заглавия и докато се чудя кое да почна, усещам как ще ги гледам паралелно  Laughing.

Иначе изгледах една лека необременяваща  черно-бяла класика Shinobugawa (1972). Скоро слушах добър  подкаст за понятието "гейша" и се хванах че съвсем понятно ми бе всичко откъм семейни порядки. Преходния период след втората световна. Силата на филма е че е без драми.

# 648

Като гледах двата филма - Fear and Trembling (2003) и Tokyo Fiancée  видях, че са по романи на Amélie Nothomb но не са ми попадали до сега в ръцете. Ако ми се случи ще ми е много интересно. От това във филмите съм с мнение че добре ѝ се получава анализа сравнявайки 2 културо-порядки. Забавно е със сигурност  Laughing.
Ще ти се случи - заповядай
Fear and Trembling и на мен ми хареса повече от Tokyo Fiancée. Те са си различни и различни ситуации сравняваха,както и герои.Годеницата сякаш беше по-младежки и флиртаджийски,докато другия искаха да представят нещо по-улегнало,работна среда.И двата филма са много готини.

# 649
  • MJF
 Hug мерси. Остава да ме споходи читателската ми муза.
От Fear and Trembling (2003) първосигнално се сещам за образа на Kaori Tsuji - Фубуки.  Mr. Green големи скици бяха с ГГ. Като гледам сега биографията ѝ ще взема да се разтършувам за още нещо налично френско.
В Tokyo Fiancée понеже се занимавахме и с "японския възлюбен" докато тук по-стегнато и по същество. Но и двете ГГ ми бяха еднакво симпатични и интересни  Laughing.

# 650
  • BG
Aйде и на Жасминов вече гаджето е ясно Laughing http://doramakun.ru/News/1497430036.html

# 651
  • София
Искам да попитам кой от текущите сериали е криминален, ама и  интересен? Че ми се гледа нещо такова.

# 652
freedoms, Lookout, Дуел, Кръгът,  който и от трите да избереш всичките са интересни за момента. Започна и Тайната гора, но него още не съм гледала и не мога да дам мнение. В Suspicious Partner също има криминална нишка, но тя е на по-заден план.

# 653
Daniel Choi  Heart Eyes
Бях го забравила  Blush

freedoms, Once Upon a Time in Saengchori не е текущ,но също има наченки на крими. Mr. Green

# 654
Daniel Choi  Heart Eyes
Бях го забравила  Blush
..........
В казармата е, Tuon. Май наближава да се уволни.

Bad Thief, Good Thief
Не върви зле като за съботно-неделна многосерийна  семейна сапунка. Минахме предисторията и детските години, които дадоха съществена информация за героите и техните последващи действия. Вече навлизаме в същността. Главният го играе малко Робин Худ под прикритието на адвокат. Сериалът е сериозен, но вкарват и лека комична нотка, та да не натежава прекалено много.

# 655
  • BG
Мики щял да се жени през септември.
Пуш в новия му лакорн, който следя Game maya.

# 656
2в1,ама аз наистина го бях забравила Blush Дори незнаех,че е в казарма. Blush Blush
Ако не се беше появил в Сенчори-то можеше и да не се сетя за него. Blush Blush Blush
Скрит текст:
По спомен  newsm78 го гледах последно в някакъв супер тъп сериал.

# 657
Жасминов и девойката са ми сладури заедно. Нея я харесах още, когато я гледах по състезанията.

# 658
  • София
2в1,  Tuon,  благодаря ви за предложенията Hug Hug Hug, от тези заглавия гледам само Suspicious Partner, Кръгът бях започнала първа серия, но ми се стори доста объркан и не го продължих нататък. Но  щом ви харесват, ще ги гледам.

# 659
Първи епизод на Кръгът наистина е объркващ, но с втори епизод нещата се нагаждат и идеята става ясна. Фантастичният елемент е само в идеята за градът на бъдещето и донякъде предположенията за извънземни, които до сега никакви ги няма.
Lookout дава усещането като от Две седмици. Втория мисля, че си го гледала, така че добиваш представа.
Дуел е напрегнат крими-трилър-съспенс плюс идея за клонинги.

Общи условия

Активация на акаунт