Магията на изтока - тема 49

• 44 078
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • BG
2в1, много забавен се оказа The best hit, изгледах първите два еп, изчаках си чакането докато се появи подобаващо в действието Юн Ши Юн, но си заслужаваше, посмях се доста с полето му по стълбите с онази дъска. Той сега онзи кандидат айдъл под прикритие каза на финала" ето така се появи баща ми", или нещо подобно беше. Наистина ли е негов баща? Мернах и за минута този известния айдъл, дето трябва да го играе единия от ASTRО, aз първо се чудих кой може да е героят му, защото тази група при мен е известна само с перфектното си представяне на айдълския шампионат в дисциплината aerobics,  какво артистично съчетание изпълниха само, даже отбора по худ. гимнастика би се впечатлил от синхрона им Joy

И се чудих дали не айдъла под прикритие, понеже визуално не са ми понятни, но проверих в темата на сериала- другия се оказа.
Юн Ши Юн Grinning
Скрит текст:

# 631
Кандидат-идолът под прикритие е Ким Мин Дже. Той е участвал в Show Me the Money. Рапърче е, но така като гледам, актьорството ще излезе на преден план. Справя се хлапето от това, което съм гледала с него. Ще участва и в новата драма на Суджито и Суки While You Were Sleeping като братът на Суки.

# 632
Приготвяне на риба в японски ресторант с 3 звезди Мишлен

# 633
Нали питахте онзи ден за FT Island Дже Джин, да кажа само, че участва и в My Only Love Song наред с Джонг Хюн от CN Blue. Целият сериал вече го има (20 епизода по половин час). Лековата пародия е, не очаквайте нещо дълбокомислено.

Тази риба, докато ти я приготвят ще ти се изчака чакалото ooooh!.

freedoms нещо се загуби Thinking.

# 634
  • BG
Нали питахте онзи ден за FT Island Дже Джин, да кажа само, че участва и в My Only Love Song наред с Джонг Хюн от CN Blue. Целият сериал вече го има (20 епизода по половин час).
Лелее, ще стана с две текущи корейски, нова ера ли започва, какво ли Joy

# 635
  • MJF
Хм, забелязах че един "замръзнал" онлайн ресурс се е "събудил" - http://asia-tv.su

# 636
  • София
Хм, забелязах че един "замръзнал" онлайн ресурс се е "събудил" - http://asia-tv.su

Бях го забравила и изведнъж започнаха да ми идват всеки ден по няколко мейла с новини от него.

# 637
  • MJF
Мда, помня че и ти го ползваше и за това и споделих. Колкото повече толкоз по-добре за ресурсите.

Покрай този факт забелязах един японски сериал който ще пробвам - Miracle Man 2016 от добре познатия ми с не едно добро заглавие Yoshikazu Okada. Той направо пише "на килограм" а не съм гледала от него нищо след Goodbye to Me май  Thinking

Nameless Poison
Както и последвалия го Funeral Procession of Peter получава похвално слово от мен. Жанра същия- крими-мистерия-психология. Някои от героите същите. Но иначе двете заглавия не бих казала че са продължения едно на друго. Авторите добре са написали и двата сериала и според мен заслужават да напишат и трети с героя на Kotaro Koizumi предвид как завърши Funeral Procession of Peter. Жалко че за сега не виждам такова продължение. Доволна като цяло.

# 638
Съвсем набързо   Mr. Green да кажа колко съм доволна и очарована Upon a Time in Saengchori. Поне до изгледаните епизоди се забавлявам много с героите и ситуациите в които попадат.

# 639
  • София
2в1, тук съм, чета ви редовно, но много не съм в час с новите текущи сериали. Отдала съм се на многосерийните семейни сериали, които все още  не съм могла да изгледам. Сега съм на   Life is Beautiful - 63 сериен, където се засяга  еднополовата любов и как различните семейства възприемат по различен начин това. Едното семейство напълно отхвърли своя син и го категоризира като "чудовище", докато другото се отнесе с разбиране и прие своя син такъв, какъвто е. Аз все още съм до половината на сериала, но мога да кажа, че ми харесва много, още повече, че действието се развива на остров Чеджу, където едното семейство има хотел там.Семейството е многобройно - бабата, дядото-който адски ме дразни с наглото си държание, тримата им сина, от които най-големия женен, с 4 деца - двама сина, единият от които-гей, и две дъщери, голямо семейство със сложни взаимоотношения.Най малкият син на бабата и дядото е също много дразнещо същество - адски мрънка, бърка си в носа и пръцка постоянно, а е и много мързелив.

http://www.img-share.eu/f/images/369/41fbd2d2e2be376286d32f8e6305b22cy2WkLXu.jpg  - тези двама сладури са скандалната  любовна двойка в сериала.

В ролята на един от чичовците е Kim Sang-Joong, когото много харесвам и съм гледала в доста сериали, а един от синовете на едното семейство е е този бонбон.

Сега насвалих сумати серии от текущите сериали и сядам да наваксвам.

Спомени, спомени...от преди толкова години, но винаги ще го харесвам Van Ness  Two Hearts

Tuon, и аз като теб много харесвам ароматни пръчици и всякакви аромати, сама си правя кремове с кокосово масло и  разни ароматни масла в тях.Харесвам китайския, а тайския не мога все още да го възприема. Но всичко това е въпрос на вкус, разни хора-различни вкусове.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 15:32 от freedoms

# 640
Life is Beautiful сме го гледали с Шоши. Със същите впечатления останахме. Като се замисля, доста неща помня от този сериал. И несъмнено от тук обърнахме внимание на И Санг У. Това май беше първият ми коейски сериал, в който толкова очевидно бше засегната гей тематиката.

# 641
Tuon, и аз като теб много харесвам ароматни пръчици и всякакви аромати, сама си правя кремове с кокосово масло и  разни ароматни масла в тях.Харесвам китайския, а тайския не мога все още да го възприема. Но всичко това е въпрос на вкус, разни хора-различни вкусове.
Искам рецепта,искам,искам,искам и тропам с крак Laughing

Да попитан корейците направиха ли втори сезон на Spy ?

# 642
Не се е споменавало за втори сезон на Шпионин. Но пък Дже обмислял нова роля Praynig. Да видим дали ще приеме.

Аз така си чакам трети сезон на Прокурорът- Вампир, че мина вече бая време, а втори свърши не с отворена вратичка, ами направо порта, но..... no никакви позиви за следваща част няма за момента.

# 643
  • София

Tuon, за основа ползвам кокосово масло /в Кауфланд има бурканчета по 300 мл/ и в около100 мл. слагам по 6-7 капки от 5 етерични масла - тамян, лавандула, мащерка, чаено дърво и гераниум. Но те трябва да са на 100% чисти етерични масла.Купивам си ги от Билковата аптека. Направила съм си и за болките в ставите, само че там имам други масла. Кокосовото масло е много полезно, а колко е вкусно само върху печена филийка.

Аз изгледах 5 серии от  The Best Hit, много се смях с Юн Ши Юн, забавен е сериала, така че ще го гледам.

# 644
2в1,просто питам.От чисто любопитство. Аз така и не гледах корейската версия Blush

freedoms,обожавам кокосово масло Heart EyesВсъщност обичам кокос под всякаква форма.
Мерси за рецептата.  Hug Аз е теричните масла ги ползвам като съставка за маски на лице/коса/тяло.Иначе използвам Био-ойл,защото никога не ми беше хрумвало да си забъркам сама.Сигурно ще сложа и масло от авокадо,което ми едно от любимите Heart Eyes

И да си се оплюмча за лека нощ  Mr. Green
Скрит текст:

1countingsheep

Общи условия

Активация на акаунт