Любители на Котки - Тема 113

• 45 360
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Кротичка, няма да има проблем със залепване. Просто вече не знам какво друго да правим. И хапчета пие, но се оправя и след известно време пак се алергизира.

# 676
Ох, милата котчица. Щом е такова положението, пробвайте!

# 677
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Високи количества креатинин и урея в кръвта? Thinking
Често пиене на вода и много пишкане, като урината е доста бледа?
Намаляване на теглото?

Ако отговорите на тези въпроси са "Да", не става въпрос за алергия. Чесането до кръв е само симптом. Peace

# 678
Има fiv и това един от "бонусите".

# 679
От лепките за нокти, знам че се хващат гъбички.

# 680
  • София
Ох ,какви сериозни неща коментирате в последно време. Дано се оправи котичка, или поне да се подобри!

Аз пък влязох с намерение да ви постна един котешки анекдот:

-Животните, изгонени от естествения си ареал на обитание, постепенно започват да боелдуват или умират. НЕ ГОНЕТЕ КОТКИТЕ ОТ КУХНЯТА !

# 681
  • София

Мила, само НЕ се плаши! Hug Полека-лека ще се оправите. Praynig
Питай твоите вет. за катозал и интерферон/имунофан/. Могат ли да слагат и да определят кое, как, какво. Аз с тези препарати + вит + др.имуностимуланти удължих живота на моята Маци-Златина с почти 5 г. Peace

котешки анекдот:

-Животните, изгонени от естествения си ареал на обитание, постепенно започват да боелдуват или умират. НЕ ГОНЕТЕ КОТКИТЕ ОТ КУХНЯТА !

hahaha hahaha Най-вече от кухненската маса. Wink

# 682
Питай твоите вет. за катозал и интерферон/имунофан/.
Пробвахме ги, но за съжаление не и понесоха. Сега сме на витамини + омега 3 и за сега котана се е стабилизирала, само алергиите я мъчат.

# 683
Пробвахме ги, но за съжаление не и понесоха. Сега сме на витамини + омега 3 и за сега котана се е стабилизирала, само алергиите я мъчат.
Смела битка за котка с такова заболяване. Адмирации и гуш от нас имаш.🤗 Дай Боже повече такива хора.

# 684
Стискам палци на котаранка да се оправи и сили на вас. Hug
Милата котчица.

# 685
  • София

Heart Eyes
Само не губи кураж. Hug
Много се радвам, че котето се е стабилизирало. Heart Eyes
Може би сте предозирали имунната система, защото ако човек има алергия към нещо си, обикновено говори за прекалена не възприемчива имунна система, т. е. прекомерна. Не знам как да го обясня иначе.
Нямам никаква идея какво би помогнало омега 3/рибено масло/. То обикновено се дава с антиоксиданти като Вит Ц, А, Е и микроелементи като селен и др, които в момента не си спомням. А, винаги с ко-ензим 10. /:ooooh:/
http://www.yulisgym.com/ribenoto-maslo-poveche-ot-dobavka/
Статията не съм я чела. Embarassed Peace
Съжалявам, че само това мога да напиша. Praynig Peace Hug
Може би утре повече. Ако ми останат сили и време. Peace

За алергиите си има противоалергични препарати от нов клас.

# 686
Благодаря ви! Hug Ние сме във филма от миналото лято, но най-тежкото мина. Почти я бяхме загубили, но с мноооого нерви, 3 безсънни месеца и какво ли още не сега сме по-добре.
Омега 3 се пие за подсилване на имунитета https://revita.bg/10553/zdrave-i-krasota/%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%B … 1%82%D0%B5%D1%82/
Смела битка за котка с такова заболяване. Адмирации и гуш от нас имаш. Дай Боже повече такива хора.
Благодарна съм, че имаме възможност да я лекуваме. Много хора биха се отказали и поради тази причина. Само една снимка струва 50лв, а то бяха снимки, системи, лекарства, инхалатори (разви и много тежка астма), имуностимулатори.

Да я покажа как хърка с отворена уста. Simple Smile
[spolier][/spoiler]

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 21:57 от bubbata

# 687
# 688
bubbata Hug Адмирации за постоянството, усилията и любовта, които давате на кот bouquet

За да разведря малко темата, ето три снимки в стил "Хванати в крачка" Heart Eyes
От няколко дни сме с аквариум вкъщи, а Сиси явно мисли, че това е една от онези игрички, които й пускам на телефона. За щастие не се нахвърля върху него така, както върху телефона, че горко им на рибоците Mr. Green
Скрит текст:

И Шарко - виновникът за смазаните ми китки ... А си мислех, че просто си вехнат и щях да ги изхвърлям Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 08:43 от _Зизy_

# 689
Хахйахайа, тази Сиси  hahaha И Бела така ползваше саксиите на мама 😁

Общи условия

Активация на акаунт