Любители на Котки - Тема 113

• 46 257
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Като при вас е станало не означава, че при всички ще проработи този метод.

Не ще да яде и това е.

# 271
Violette_Field, ако си в София, може да се свържеш с Немски кастрационен център - Комитет за спасяване на безстопанствените животни (намира се във Факултета по ветеринарна медицина към Лесотехническия университет), д-р Панайот Панайотов - 0884 98 30 01 (имат сайт, може да погледнеш). Ние кастрирахме там уличната котка пред блока ни, която имаше и рана на едното краче. Много сме доволни от д-р Панайотов, много отзивчив и мил - задържа котката 10 дена при тях за наблюдение, защото освен кастрацията и зашиха и раната на крака. Не ни поиска никакви пари. Ние (3 съседки) накрая от благодарност към проявените към котката грижи, направихме съвсем скромно дарение, но то си беше по наша инициатива.

# 272
Всъщност действа с всички животни този метод, но не всеки е готов да го приложи.
Аз се дразня много на Сиси, че не яде 90% от нещата, но е факт, че е разглезена и не я подлагам на гладуване заради бебетата. Да пораснат малко, да проядат сами и минава на диета, ако иска и на гладолечение докато се научи да яде гранули и варено месо Crossing Arms

# 273
Не действа, повече от половин година се занимавам с него, един ден яде, три не иска.

# 274
И при нас не действа. Както си изяде един чувал Аплауз така отказа по средата на втория. Отслабна, козината и се промени. За една седмица ми беше изяла количество храна, което преди ядеше за 3 дни. Дали не ревах, че съм си мъчила животното гладно? Пък нека да я глезя. Сега яде, пак си ме кани да и сипвам, върна си формата и заглади косъма.

# 275
  • В един копнеж!
Пак съм с проблем. Прибирам се от работа и ми се казва, че котьо е повръщал, имало и глист, малък. Като прибит е. Нослето му е побеляло. Не мърка. Едни бавниии движения, никаква сила. Сутринта закуси с пастет. После му дадох малцова паста. Хапче, второ, за паразит е пил 8.02.Първото две седмици преди това. И ни казаха след три месеца пак, което е чак май. Ветеринарите не работят.

#Crazy Нечия котка проявила ли е непоносимост към малцова паста? Моя котьо вчера съм го била натровила с нея. Алергичен е. Точка! Два дни ще е на инжекции. Такава съм патка. Добре поне че му дадох само малко, за да видя дали ще я хареса.  ooooh!

# 276
Към малцовата паста ли? За пръв път чувам.
Да се оправя бързо котенцето.

# 277
  • София
Е, как така от малцовата паста...?
Да не е от пастета, който е ял?

# 278
  • В един копнеж!
Не мога да кажа. Мъжът ми го е водил на ветеринар. Заключението му е, че е от пастата. Днес на обяд пак е хапнал малко пастет. По-добре е. И нослето придобива розовеещ вид.

# 279
Дано бързо се оправи котенцето, Айви ...
Вили , този Захари голям сладур е ..Отива му захарното име 😍
Аз днес обикалях след работа по магазините за дом. любимци , търсех какво да купя вместо уискас...Като им кажа че не е достатъчно качествена и хранителна, ме гледат странно 😉и ми предлагат роял канин 😃На един магазин намерих Натуре протекшън , продавачката я хвалеше много, обаче в момента нямаха за толкова малко коте от нея. В края на седмицата ще ида да проверя дали са заредили. Иначе му купих от Пурина малко , услажда му се 😺

# 280
  • на брега на морето
Заключението му е, че е от пастата. 
Ей така, на око, без никакви изследвания?
Важното е, че котето се оправя. А как ще се справя с космените топки без малц?

Мимито, виж в ДМ има паучове за бебета до 4 месечна възраст. Не ми харесват, но ги давахме в началото докато се ориентираме към марката, която да решим, че ще ползваме. Роял Канин е кофти храна. И не слушай продавачките, те имат интерес да продадат.

# 281
  • София
Иначе му купих от Пурина малко , услажда му се 😺

Пурина за жалост е същата като Уискас.

От кой град си?

# 282
  • В един копнеж!
Ще му посея тревичка, друг вариант  нямам. Или лакомства с наличие на трева. Ще зачитам сега по тези въпроси.

# 283
Добре Котьо, ще разгледам

Ваня, от Бургас съм ☺

# 284
  • на брега на морето
Или лакомства с наличие на трева.
Върви реклама на емаг за такива, малко над 4 лв.

Любимият град на голямата ми дъщеря  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт