Парламентарни избори 2017 - Какво следва?

• 154 352
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз не виждам нищо изненадващо в тези резултати. Напълно очаквана преднина за ГЕРБ. Заиграването с думичката "демокрация" допълнително предопредели този развой на нещата.
Резултатът на Румен Радев подхлъзна Нинова. Тя така и не разбра какво и защо стана на президентските избори. Тази вечер вероятно го проумя, но по трудния начин.

# 91
То па една загуба... от селския бек.

Селския бек победи напористата селянка Курнела.

# 92
  • София
Не случайно КН е силно объркана и не позволи въпроси. Някой я беше излъгал, че ще спечели и тя наистина си повярва жената. Лошо се пада, ще я боли малко и ще се научи, че преди да скочиш, не се вика "хоп".

Сега ще стане интересно с коалирането.

# 93
Курнела забрави, че и Бареков беше готов за Премиер.  Grinning

# 94
ГЕРП спечелиха с малко, и за малко!

Да, избори ще има до 1-2 години. Гответе се да ви бие с повече. Grinning
Нещо  си се объркала
Това беше максимума за ГЕРП
БСП бележи увеличение,тя е с комфортен резултат
По удобно е да си в опозиция с 80 депутати,отколкото с 45
При бягане на дълги разстояния е удобно да си втори-атакуваш на финала,с тази конфигурация на парламента,ще имаме големи драми и ето ни отново на финал😁

# 95
И кво ся - рИфурматорите вън, а дос ше влянат , правилно ли съм разбрала? newsm78

# 96
Бойко си е чист бай Ганьо, ама е хитряга. Пробута леля Цеци, за да има повод за оставка и да разчисти неудобните.
Обаче не мога да повярвам БСП какъв голям процент извадиха.  ooooh!
И не мога да повярвам как 50% от имащите право на глас хич не им дреме какво става в тая държава.
Виждам Бойко да управлява с патриотите и Марешки.
Нищо не очаквам. Надявам се да вдигнат заплатите на учителите, защото ме вълнува лично. И много други неща искам да оправят, но не виждам как ще стане с избори след избори.
Дано съм жива да видя ДПС вън от парламента.

# 97
  • София - Рим и обратно
Как ще влизат дост, бе ти добре ли си?!

# 98
Май всички ще останат недоволни от тези избори.
Май ще се трепери за всеки мандат до последно.

# 99
На косъм са дос да влянат.На-ко-съм.

Не знам кое е по-притеснително дос вътре или инат.

# 100
Аз не виждам нищо изненадващо в тези резултати. Напълно очаквана преднина за ГЕРБ. Заиграването с думичката "демокрация" допълнително предопредели този развой на нещата.
Резултатът на Румен Радев подхлъзна Нинова. Тя така и не разбра какво и защо стана на президентските избори. Тази вечер вероятно го проумя, но по трудния начин.
искаш да кажеш че не знае че добрия резултат на Радев е на база малко омразка към Бойко + доста нелеп опонент и си е мислила че е резултат на БСП?
чак толкова да е тъпа?  Rolling Eyes

# 101
  • Sofia
И аз не искам етнически партии в парламента - всочки видяха "стадата" - тотално неграмотни, не са живяли в БГ 6 месеца, нооо гласуват и са хиляди. Опасни са за националната ни сигурнст.

# 102
Не случайно КН е силно объркана и не позволи въпроси. Някой я беше излъгал, че ще спечели и тя наистина си повярва жената. Лошо се пада, ще я боли малко и ще се научи, че преди да скочиш, не се вика "хоп".

Сега ще стане интересно с коалирането.
Никой не я е излъгал,ти кво очакваш,да се явява на избори и да разправя ,ние ще сме втори,ама вие гласувайте.
Бойко също отказа въпроси,честно казано на тези пресконференции се задават непрекъснато едни и същи въпроси,защото липсват независими и мислещи журналисти.По добре ,че нямаше такива

# 103
  • София
Скрит текст:
ГЕРП спечелиха с малко, и за малко!

Да, избори ще има до 1-2 години. Гответе се да ви бие с повече. Grinning
Нещо  си се объркала
Това беше максимума за ГЕРП
БСП бележи увеличение,тя е с комфортен резултат
По удобно е да си в опозиция с 80 депутати,отколкото с 45
При бягане на дълги разстояния е удобно да си втори-атакуваш на финала,с тази конфигурация на парламента,ще имаме големи драми и ето ни отново на финал😁
Ти не твърдеше ли, че БСП са победители на тези избори и ГЕРБ в никакъв случай няма да спечелят. Аз взех, че ти повярвах, ама нА. Да не стане и за максимума така.
Не ми се рови в стари постове.
Увеличение ли е, какво е, не знам, но е факт, че не са победители. Това се опитвах да обясня в предната тема. Летенето и падането от високо са свързани.

# 104
  • ... рееща се.
Явно мазохизмът ни е вроден и ни харесва да ни е гадно, нямам друго обяснение. Гласуваме "наказателен" вот преди няколко месеца и сега си избираме същия сценарий. И не ми казвайте, че няма алтернатива на ГЕРБ и БСП.

Общи условия

Активация на акаунт