Парламентарни избори 2017 - Какво следва?

• 154 377
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 2 385
Как да мисли човек за тола...то стана опасно да си женен в България! А каже премиера да напуснеш работа заради мъжът си/жена си, а си напуснал, де ще ходиш...

# 2 386
Как да мисли човек за тола...то стана опасно да си женен в България! А каже премиера да напуснеш работа заради мъжът си/жена си, а си напуснал, де ще ходиш...
Въпросът е ,че родата е назначавана без конкурс на особено сладки места на държавна службица
Изведнъж се оказа ,че герберската рода най-умна,най-кадърна,най-можеща,за това без конкурс😁 ги назначават да н изпуснат специалистите😁

# 2 387
  • Разпиляна във въображението
Днес си причиних Антон Тодоров, а съм болна . Crossing Arms  Този направо заплаши Виктор Николаев в ефир поне два пъти. Трябва да се признае на ГЕРБ, че са си избрали подходяща латерна.

# 2 388
Днес си причиних Антон Тодоров, а съм болна . Crossing Arms  Този направо заплаши Виктор Николаев в ефир поне два пъти. Трябва да се признае на ГЕРБ, че са си избрали подходяща латерна.
Аз съм в потрес от телевизионното му участие. Това е Стела Банкова но в Герберски вариант. Мнооого ниска топка са ни политиците за голямо съжаление. Ама вчера и Георги Марков не падна по-долу. ББ пуска машите за мръсната работа да омаскаряват политическите му врагове.

# 2 389
Сега прочетох разказ за сутрешния блок с В. Николаев.

Вече не знам какво да кажа. Не мога да разбера няма ли някой нормален в ГЕРБ да настоява да си го приберат тоя клоун и да не го показват повече.

Четох, че Симеонов и той заплашвал и показвал на Виктор празния стол на Ани Цолова...

# 2 390
И Валери с варненския си акцент не падна по долу😁 и той “уволни”Виктор
А Тодоров беше блестящ,по -често трябва да ги пускат в атака,така рязко спада рейтинга на Герп
А Тома Биков какви ги е писал преди няколко години,просто се чудя как са се добрали до парламента и то в ПГ на тези с/у които така яростно са писали😁
Ми това му е мат’ряла на Баце😁

# 2 391
Прав е Радев, когато казва, че Борисов му подава ръка, а другите долу продължават да приказват.

Проблемът на журналистите, според мен, е че не се подготвят за интервюто. Оставят се на гостите, вместо да ги заковават.

# 2 392
ББ пуска машите за мръсната работа да омаскаряват политическите му врагове.
smile3521

Тома Биков ми беше в листата на уважаваните хора и изведнъж.....бам - абразурчик на Герб. Stop.
Е, не може да достигне висините на Георги Марков, Антон Тодоров и патриота, ма знае ли човек, може и да израстне още.
В потрес съм.

# 2 393
Този направо заплаши Виктор Николаев в ефир поне два пъти.
Този не беше ли БТВ? Дето задавал само удобни на ББ и компания въпроси? Joy

# 2 394
Да, той  Laughing

# 2 395
В цялата ситуация Виктор изглеждаше много изплашен - личеше му.
Това всъщност ме стресна повече отколкото изцепките на А.Тодоров и патриотара.
Защото, ако така си позволяват да се държат в живо предаване, не ми се мисли какво е извън ефир.

Между другото Валери Симеонов вчера по БНТ си позволи да се държи по същия безобразен начин с Поли Златева. Нямаше директно отправена заплаха, но я предизвикваше и се караше за въпросите, които му задавали. Тя също го остави да се вихри и да лее простотии от екран.

# 2 396
Според мен лицето на Виктор се изпъна когато чу заплахата,но от изненада , не от уплаха
 Цолова  обслужваше точно тези и съм учудена ,че нея я отстраниха

# 2 397
  • София
а в цялата случка с Нова ТВ ми е интересно как сега когато цензурата идва от вън , всички са възмутени и са на амбразурата, но когато преди няколко месеца Васил Иванов стана жертва на вътрешно-ведомствената цензура на Нова ТВ нещата си минаха почти незабелязано. Явно не сме против цензурата , а против точно определена цензура. И само да напомня , че в случая с В.Иванов и Ани Цолова и В.Николаев твърдо подкрепиха, вътрешно-ведомствената цензура . 

# 2 398
И само да напомня , че в случая с В.Иванов и Ани Цолова и В.Николаев твърдо подкрепиха, вътрешно-ведомствената цензура . 
На теб приятно ли ще ти е колегата ти  нарочно да се предизвика да говориш срещу шефа ти и да те запише тайно, и да пусне записа в ефир из всички медии? Щото на мен не. А,  или никога не говориш срещу шефа си може би и за теб е ок във всеки един момент да бъдеш записан и изтъпанен на всеослушание?

# 2 399
Васил Иванов (доколкото помня) беше записвал колегите си без тяхно разрешение или знание. При това положение аз бих се изненадала да се втурнат да го подкрепят.

При това аз не разбрах точно кое разследване е било спряно. Излъчи ли го някой? Имаше ли някакви последствия - в смисъл - да се разследва някой за корупция или нещо такова?

Изобщо, грандиозността на разкритията май беше предимно в главата на Васил Иванов. Поне това помня аз, може и да бъркам.

Мисля, че това е много по-различно от политици от управляващата коалиция, заплашващи и унижаващи журналисти в ефир заради зададен въпрос.

Но реакциите дотук са почти незабележими. Някоя и друга декларация, пост във ФБ, абсурдни обяснения, че било "шега"...

За съжаление, ще минат десетилятие преди достатъчно хора да схванат, че качеството на медиите,  правораздаването, независимостта на властите и прочие западни екзотики, са в огромна връзка с качеството на живот на всеки от нас. Може и да не стане, докато ние с вас сме живи.

Общи условия

Активация на акаунт