Какво е мнението ви за връзка с по млад мъж ?

• 7 654
  • 36
  •   1
Отговори
# 30

Висок е 175 см, тежи 80 кг. Поне така се е представил, де.

На други места е 170 см/80 кг. Аз, ако съм добре поддържана жена на 40+, със стабилни финансови възможности, ще си избера някой висок, строен и атлетичен младеж до 25 г., а не някакъв позапуснат и минал 30-те, на който му личи дори само по физиономията, че през последните 15 години редовно е злоупотребявал с бира и с мамините пържените кюфтета с много хляб.

И аз. Но си признавам, че няма да го храня и поя дори и да съм с възможности. Абсурд!

# 31
То това ще е благотворителност, не хранене и поене. Много сте жестоки значи  Laughing

# 32
хаХА, много забавно. Точно, както вие описвате кюфтетата и злоупотребяващите с цигари и алкохол и не само, точно по-същия начин и аз визирам зауснатите 32 годишни, които са масови, и това да е мацка и да е ок, не е толкова често срещано и са малък процент от "мацките". И нещата не опират само до пари. И визирам поколението след 90-95-та. Не ги ли виждате какви бидони са още от училище - набиват банички и дюнери, макдоналдс и боклуци, пушат, пият, до 20 имат няколко липсващи зъба, не знаят какво е хигиена, за профилактика да не коментираме. За физически упражнения забравяме. Гримират се със сченичен вечерен грим, няма кой да ги научи, че пудрата не е все едно месиш баница, ама нали трябва да са конкурентноспособни за пред батковците с Х5-те;). Така че много добре знам какво говоря, а вече тълкуванията извън контекста на разсъжденията ми, е друг въпрос. Stop Crossing Arms Whistling Mr. Green

# 33
  • Бургас
Мдаааа..
Нищо чудно, че си сам.
Остави ги "бидоните", запуснатите 32 годишни и т.н. Т'ва днешните жени за нищо не стават. Ориентирай се към някой толкова съвършен като теб, от твоя пол. Ще си вземете Чихуахуа, ще го обличате в розАво и живота ще е прекрасен.

# 34
Мдаааа..
Нищо чудно, че си сам.
Остави ги "бидоните", запуснатите 32 годишни и т.н. Т'ва днешните жени за нищо не стават. Ориентирай се към някой толкова съвършен като теб, от твоя пол. Ще си вземете Чихуахуа, ще го обличате в розАво и живота ще е прекрасен.

Нещо си се объркала много сериозно Simple Smile и явно ме мислиш за някой друг. Хубав ден желая на всички;).

# 35
  • Варна
хаХА, много забавно. Точно, както вие описвате кюфтетата и злоупотребяващите с цигари и алкохол и не само, точно по-същия начин и аз визирам запуснатите 32 годишни, които са масови, и това да е мацка и да е ок, не е толкова често срещано и са малък процент от "мацките". И нещата не опират само до пари. И визирам поколението след 90-95-та. Не ги ли виждате какви бидони са още от училище - набиват банички и дюнери, макдоналдс и боклуци, пушат, пият, до 20 имат няколко липсващи зъба, не знаят какво е хигиена, за профилактика да не коментираме. За физически упражнения забравяме. Гримират се със сченичен вечерен грим през деня, на 30 кожата им ще се съсухри като на 50 годишна лачена, запазена Party, няма кой да ги научи, че пудрата не е все едно месиш баница, ама нали трябва да са конкурентноспособни за пред батковците с Х5-те;). Така че много добре знам какво говоря, а вече тълкуванията извън контекста на разсъжденията ми, е друг въпрос. Stop Crossing Arms Whistling  Mr. Green
Но не коря никой, всеки избира как да живее и изглежда.

Ти сериозно ли ....Толкова комплекси на едно място,човече какво ти се е случило Shocked

# 36
По молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт