Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 004
  • 992
  •   1
Отговори
# 255
Яна, снимката ме разсмя, ама си е точно така.

# 256
  • До морето
Дженка, две нормални раждания без никакви упойки за по 20 минути всяко. Като циганките - влизам, раждам и излизам  hahaha И двата пъти нищо не разбрах. Ма като трябва да драматизирам - все се изтъквам, какъв съм герой  bowuu Но наистина много ме е страх от упойки и ме е страх дали ще си ги харесам после  hahaha

# 257
Даунче, ама те повечето споделиха, че качвайки килограми, качват и в бюста, така че няма как от тази тема да не минем на рецепти Wink

# 258
  • Sofia
Хаха, Янаbouquet!
Марипоса, аз пък първо за упойката се спазарих  Crazy Whistling

# 259
  • Euskal Herria
А когато аз раждах, нямаше такива упойки. Или нормално раждане, или секцио по медицински причини. Иначе всичките ми раждания минаха леко, сравнително бързо,  по естествен път, въпреки че винаги имаха готовност за секцио заради очите ми.

Единият път в клиниката заедно с мен постъпи и една циганка. Крещя, търча из коридорите. Лекарят й казва, че трябва да я подготвят за раждане, а тя му отговаря "Не ща сега! Аз ще ходя на кино."  Както крещеше и обикаляше, така и не разбрахме кога роди, толкова бързо стана всичко. Но доволно опищя болницата, а на другия ден обясняваше "Аааа, като викам, мъжът отдолу слуша. Да не иска много деца"  Laughing.

# 260
Куфар, колкото по-евтин, толкова по-добре. И по-лек....
Сега с новите банове на САЩ и ЮК проблем стават и апарати, таблети, лаптопи...всичко в чекиран багаж
Най-добрият куфар който имам е около $600, но с доживотна гаранция ( счупи му се едното колелце, изпратих им го, смениха ми го с нов)
Днес на фийлд трип, в зоологическата градина, с група подопечни първокласници....стискайте палци да оцелея,

# 261
Яна, разсмя ме!
Моя приятелка, която на два пъти ражда в Америка й се чудиха на акъла в болницата. Не беше пожелала никакво обезболяване.
 newsm78 Казвате, че е време да измислим вечерята, а? Моите ги подредих още от обяд, че за вечеря ще ядат принцеси. Да не съм чула гък, че ми писна от мислене какво да е. Егати претенциите и чудесиите.

# 262
 Titina, успех с тях. Simple Smile

Какво ви е страх от упойките, че няма да се събудите ли?
Била съм 5пъти под обща упойка, единият близо 3часа.

# 263
  • Варна
Че какво й е на пълната упойка? Боцват те, заспиваш и като се събудиш всичко е минало. Е, събуждането малко скапано, все едно от махмурлук излизаш ама се преживява. Аз раждах секцио, заради диоптрите, та бях с пълна. Ама много добре ми понесе.

# 264
Вечерята е ясла - пълнен патладжан. Повредих се нещо, напоследък ми се ядат храни, които преди не съм и мислела да ям Simple Smile Десерт - ягодова торта или поне опит за такава, че малкият иска от доста време. Най-вероятно няма да я остави много да престоява, а и без това я обича още докато блатовете хрупкат.

# 265
Патладжан много обичам, но цялата разправия по приготвянето му - не.

Sunny29, с какво ще го пълниш?
На мен любим ми е с кайма, домати на кубчета и отгоре кашкавал. Simple Smile

# 266
Sesylle,
Скрит текст:
Издълбах патладжана и оставих вътрешността с малко сол за около половин час, през това време нарязах гъби, настъргах два големи моркова и глава лук, задуших ги, почти накрая прибавих и изцедената вътрешност на патладжана, добавих и каймата да се позапържи и тя, добавих подправки  черен пипер, сол, кимион, залях с прясно смлени домати, оставих да поври малко, напълних патладжаните и сложих да се пекат. Като сметнах, че са готови, ги поръсих със съвсем малко кашкавал.

# 267
Sunny29, в общи линии и аз така ги правя, без лука и моркова. Simple Smile

# 268
Аз държах да има повече зеленчуци и по-малко кайма. Честно казано детето каза, че мирише на спагети и яде от патладжаните Simple Smile Определено ми е по-добре да ядем всички патладжан, отколкото - те спагети, аз - патладжан.

# 269
  • някъде ... тук ...
Нямам идея за вечерята. Докато се прибера, нищо чудно мъжете вече да са я измислили, че и наготвили.

По стечение на обстоятелствата не съм ползвала упойки при ражданията. Само някаква местна като спрей при шевовете с големия синковец. Никой не ме е и питал, де. Изтърпяват се болките Peace

Общи условия

Активация на акаунт