Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 004
  • 992
  •   1
Отговори
# 495
Замислила съм се за мигли аз, но нещо не смея. Светла съм, руса и бяла, мигли и вежди също светли. Страх ме е след поставянето да не седи кукленско-кифленско. Има ли различни дължини и цветове? Ако в един момент спра да ходя на ежемесечна поддръжка, какво се случва?

# 496
  • Sofia
Абитуриенти имаме ли, освен на Лиляна младежът? Някоя девойка?
Аз, аз! Blush
Иначе и моите рокли само се купуват и после си седят по чекмеджета и закачалки. Ама викам да се поправя.
Flutter  Whistling И аз ще бъда догодина - 20 годишнина  Shocked. Всъщност моят випуск се събира всяка година, ходила съм 3 пъти, много добре се получава  Crazy.
Обувки онлайн купувам от няколко марки, на които си знам категорично номера. В много от случаите съм ги и мерила в реалния магазин, а онлайн са с 20-30 % по-евтини,примерно  Party. А и връщането е по-лесно, от колкото в реален магазин, ако се налага  Peace.
Сбъдваща, пробвай,ако не се харесаш ще ти ги махнат  Peace! Не съм компетентна...мисля,че си опадват, ако не ги поддържаш. Не тябва да си търкаш много очите, абе има си изисквания...Марипоса да каже.

# 497
ДжеНа, благодаря. Simple Smile Нищо особено не са, класическа черна обувка на висок ток. Но пък са естествена кожа и при 5крачки ми бяха удобни. Simple Smile

Иначе за роклите и аз съм същата. Обожавам да си купувам, да премеря и да се фръцна пред огледалото...и до там.
В годината обличам не повече от 5-6пъти рокля и то по повод.
А имам разкошни, официални рокли, но няма къде да ги нося.

Янечек, аз обувки купувам на няколко марки, които с годините съм установила, че ми лепват точно. Рядко имам гафове и то когато реша да дам по-малко пари и взема неизвестна и неизпробвана за мен марка.
В случая рискувах, но те пък се оказаха точни.

# 498
Имах период, в който поли и рокли не носех, след това период, в който носех само поли и рокли, сега съм в период, в който купувам поли и рокли, но не нося. Но поне купувам по-класически модели, та, ако пак пронося, няма да има проблем.
За мигли си мисля от доста време, обаче времето, което трябва да изкарвам в салона за поддръжка, ме отказва.

# 499
  • София
Наскоро се запознах с едно момиче с допълнителни мигли - ужасно изглеждаше Sad Все едно си беше подстригала опашката на котката и си беше наплескала космите по очите ooooh! Не знам защо такава голяма разлика с нашата Марипоса, но наистина нищо общо, много беше грозно. Като добавиш към това и 5-см. остър маникюр и доволно кит по лицето, общото впечатление беше за вариететна актриса, гримирана за вечерното представление от рано, но попаднала на улицата по случайност Confused

И аз съм абитуриентка тази година. Планираме да ходим на събирането, ще притичвам да кърмя през 2-3 часа, ама няма как. Здрави да сме, ще го организираме!

# 500
Супер е да знаеш, че има неща, които винаги ти стават - сигурна съм, че се пести много време така. Преди много харесвах и ми бяха удобни обувките на Karyoka, a сега намерих едни lasocki, които ги наподобяват и като изглед, и като усещане при стъпване. Но понеже съм между два номера, винаги трябва да пробвам, веднъж ми стават по-малките, веднъж по-големите, зависи от модела. Най-много обичам по-големият номер да е леко умален, тогава са ми идеални.

# 501
Дрехи и обувки не си купувам онлайн. Трябва да меря, не мога иначе. Особено с обувките. Имам малък крак и в някой магазин като почна да меря и все или ми хлопа, или нещо ме стяга. А дрехата трябва да видя как ми стои. Дори да ми стане, ако не ми хареса как стои, няма да я нося. Много съм специална. Laughing
А не обичам да пробвам и меря, много е моткащо и изнервящо. Ама няма начин, трябват си нови дрехи.

И аз така. + че, заради кръста съм много внимателна към обувките, защото може и да ми станат и да изглеждат удобни, обаче да не ми е ок на краката и кръста. Ама се радвам де, че не смея онлайн, защото щях да съм като луд с картечница  hahaha

И от ВУ много пазарувам, хоби ми е. За това и все съм зарита с дрехи. Тоз парцал за без пари, оня парцал  за без пари и накрая камари от дрехи. Имам колекция от спортни клинове вече, много са ми удобни. На мъжът ми също спортни дрехи и за мен много, много летни рокли. Тениски също от там купувам за домашни, долнища и сутчъри за вкъщи, абе пазарувам си.

# 502
  • София
Тонка, ако майка ти се задържи по- дълго в бара  Mr. Green, може да харесаш да си в кухнята. Ето, чийзкейкът го доказва, че на там си тръгнала.
Ах, тииии, майтапчийке!  Joy Не възнамерявам на стари години да се развалям.  Mr. Green

Сесили, самите грижи като такива не са 24 часа, просто присъствието на майка ми е задължително. Бабата е изкарала половината си живот в Германия, дори говори с лек акцент български. Интересна е - наконтена и със светски маниери. Живот си е живяла преди инсулта, но за съжаление след това не са я раздвижили както трябва и въпреки че има някаква подвижност на краката, седи в инвалидна количка. Иначе от Германия са донесени разни приспособления и уреди за инвалиди и на майка ми не се налага да я вдига и т.н. Аз обаче сега натискам да се договори, макар и постфактум, за почивен ден или поне 8 свободни часа през събота или неделя. Да се прибере вкъщи, да си полафим, да се поскараме...  Laughing Казано ни е, че няма никакъв проблем Кати да седи колкото иска време при тях в апартамента, това дори е уточнено в самото начало. Бабата обича гости и компания, хубава храна и качествен алкохол.  Mr. Green

# 503
Тонка, звучи като баба-мечта. Simple Smile
Няма ли някой роднина който да поеме наблюдението за 1ден примерно? За да може майка ти да има свободен такъв. Или пък тя да остава няколко часа сама, половин ден примерно. Не знам какво да и се случи толкова за тези часове.

Алечка, и аз съм така с дрехите ВУ. Имам невероятни попадения на нови дрехи с етикетите. Но аз други и рядко купувам. Само ако преценя, че не е обличано изобщо.

# 504
Сесил, дай линк към обувките. Обичам естествена кожа! Oт нета само изпробвани марки обувки съм вземала- до сега без забележка.
От ВУ само с етикет взимам. Сега чакам едни дънки. Дали да се моля да не са ми големи, или да се радвам, че ще ми хлопат....
Ето ги
https://remix.bg/womens-clothes-jeans-blue-motion-pr5234639.html

# 505
mariat, на Next  са обувките. Трябва да ги има в сайта, сега ще погледна.
Много са хубави дънките.

# 506
Ако размерите са точни, ще ти хлопат.  Mr. Green Вчера получих панталон със същите размери и ми е голям, обаче кройката е такава, че ще мога да си го нося, защото е в любим мой цвят за лятото.
С ВУ нямам много успехи, освен едно палто, което добре си поносих. Но то беше избрано от сестрите ми, аз нямам нерви с избирането, не само във ВУ, а и в други магазини. Много мразя да обикалям и да пробвам.

# 507
Сесил, ще ги погледна!
Съни, Съни, защо го написа? Ся тръпна в очакване на крайния резултат. После ще го споделя и тук!

# 508
Нещо не ги откривам в сайта, ето ги обувките.

Скрит текст:

# 509
Сесил, ще ги погледна!
Съни, Съни, защо го написа? Ся тръпна в очакване на крайния резултат. После ще го споделя и тук!
Защото знам, че си доста по-слаба от мен, а на мен тез мерки ми хлопат, освен, ако талията не е съвсем ниско, но на снимката поне не изглежда така Simple Smile Но пък то е хубаво де, значи, че не си М, а S.

Общи условия

Активация на акаунт