Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 184
  • 992
  •   1
Отговори
# 525
От ремикс и аз купувам нови неща с етикети, но е скъпо там. От морефешън доставката и връщането е безплатно и също много пазарувам, но си знам, че съм твърдо 38 размер, обърквам се, ако номерацията е С или М, защото и от двата размера се е случвало да ми стават.

# 526
Мари, направо ги отказвай, големи ще са ти, няма смисъл да се набутваш. А и за ВУ, са си скъпи. По толкова си ги купувам от аутлет сайтове, не съм имала проблеми.

# 527
Ремикс е с безумни надценки, оливат се просто.
От там не пазарувам, освен ако не са на 75%, но всъщност никога нищо не съм си купувала. Simple Smile
Предпочитам да го огледам, пипна, преценя каква е материята и т.н.

Миналата седмица така се засилих към едни дънки с етикет. Ярко цикламено. Simple Smile Влизам да меря, ами те толкова плитки, че всичко навън. И като тийн не съм ходила с такива чак, а и не харесвам.
Мислех че вече не ги шият.

# 528
Светалчо  Joy Joy

И на мен Ремикс са ми скъпи за ВУ, а и аз искам да видя и да пипна.

Иначе последната ми гига находка (от Мания) е едно манто с висока талия, плисирано, разкошно за 30 лв. с етикетите. Само дето не мога да го огладя заради тия плисета  Joy

Основно купувам якета, спортни дрехи, рокли и ризи, домашни дрехи, като гледам или да е ново или да е запазено. Зимни дрехи рядко купувам, защото са си захабени. В панталоните и дънките трудно се намествам, а ми е досадно да меря много чифтове. Нямам проблем с носени дрехи, защото ние по принцип си менкаме с познати и приятели умалели или омръзнали торби с дрехи.

Успях да запазя час за фризьор, а една приятелка мина и ми остави 3 рокли да пробвам и да избера за утре  hahaha

И съм гладна и не ми се работи...

# 529
Обичам да пазарувам онлайн, нямам проблем нито с дрехи, нито с обувки.
Само дънки и панталони не. Трябва да ги меря.
ВУ не влизам. Един път съм ходила, когато ги откриха, мисля че 10 клас бях. Лудост някаква, но не мога да се пречупя  Crazy
Много обичам рокли. Нямам чак толкова много, та искам още.
Преди години открих ганг. Поръчах две рокли оттам. Първата ми седеше добре, но идваше твърде къса за (да речем) годините ми, та децата намазаха. Но втората беше нещо уникално. Толкова много ми пасна, толкова си я харесвам, все още я нося, лятна, ленена, невероятна. От тогава дебна този сайт, пък и всички други, само да открия нещо подобно 10 ще си купя, ама няма  Crazy

Светалчо  Joy

# 530
Рокли и поли обичам. Предимно лятото нося, но и останалите сезони слагам чат-пат. Имам всякакви дължини-дълги, къси, средни. Късите вече не ги нося както преди. Мога да си ги позволя, но някак не се чувствам особено комфортно..

# 531
Мерих едни "хлопащи" дънки у дома- и те 80 см. в талията. Обадих се да заявя връщане, но се оказа, че вече са пратени, но опцията връщане ще е безплатна. Сагата да си намеря дънки я продължавам.....
Светалчо, случката с полата мен лично би ме набутала в лисича дупка от срам..... От страни е много смешно и комично. Дано сега и теб те избива на смях.

# 532
Аз много нося дълги поли, настъпиха ми я веднъж  по едни стълби, полата на ластик...сещате се кое ми светна в целия си блясък, смешно беше, аз не съм особено срамвжлива, та не се сдухах:))
От ВУ нищо нямам, там иска ровене и дебнене за нова стока, а аз не обичам шопинга особено много.
След като миналата седмица пропадна ходенето до стара Загора, тази ще идем,
Дано си намеря ортопедични обувки, много ме болят краката:( Толкова хубави сандали има по магазините, а аз само мога да ги гледам, не е честно:(

П.с. Откачам с тоя телефон да пиша!

# 533
  • София
Благодаря за сайтовете  Hug

# 534
Кой живее в Испания да ми каже тaза марка  стават ли?
www.bunker.es

# 535
Свърших си ангажиментите 2 часа по-рано от предвиденото и реших да убия времето в блеене. Мда.Купих си 3 рокли и 4 ризки, за да не съм много нагла взех и тениска и очила за щерката. Разбира се, сега закъснявам.

# 536
  • Пловдив
Аз оня ден минавам покрай Зиг-заг в Пловдив,  бях в Лидъла на автогара Филипово, за който познава Пловдив. И установявам, че е ден за един лев, т.е. всичко е по един лев или по-малко. Зарязах аз кола, замразени продукти и покупки на паркинга на Лидъла и се набутах в зиг-зага. Купих три леки детски якета, 5 полара за когато караме ски, и един суитчър за средния, и платих.... 8,90. Осем лева и деветдесет стотинки. Ми... доволна съм. Едното яке е страхотна находка, в перфектно състояние  НН (хели хансен), размер 140 см, идеално за средния. Само за него бих дала и повече, та всичко останало ми идва бонус.

Днес беше ден на отворените врати в училището на децата. Беше пълно с родители. В някои класове имаше представяне на професиите. Имаше пожарна кола на двора, пуснаха децата да се качат, снимаха се, говориха пожарникарите, напръскаха ги с маркуча Laughing Laughing В единия клас имаше полицай, от.... не разбрах кои точно, защото закъснях, нещо от спецчастите, момчетата бяха във възторг. В другия клас имаше лекар. Аз ходих да чета "Мечо Пух" в единия клас, в другия да правим великденска украса.
Това е моят син на пожарникарската кола, ама снимката е лоша - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17626653_110538349 … a&oe=595A6AD5 Други снимки не мога да покажа, защото има много други деца.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 13:59 от Янтра

# 537
Янтра, аз така имам купено яке за 2лв., чисто ново. Като чукнах да видя марката...те започват от 100Е нагоре.

# 538
  • София
Можете ли само да ми кажете дали Некст идват по пощата, или с куриер? Че се чудя домашен или служебен адрес да давам.

# 539
  • Пловдив
Янтра, аз така имам купено яке за 2лв., чисто ново. Като чукнах да видя марката...те започват от 100Е нагоре.
Да, именно. Понеже цените са ми известни на доста марки. Знам кога си заслужава. А на Ремикса цените съм виждала да са като на нови. Неоправдано е. Аз ако искам да си купя панталон за 100лв ще си го купя нов.

Общи условия

Активация на акаунт