Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 165
  • 992
  •   1
Отговори
# 540
  • някъде ... тук ...
Страхотен късмет, Янтре Simple Smile
Фен съм на HH от както Златото ме беше снабдил с тяхно яке от Манията. После и още едно ми беше намерил, даже женско, не толкова спортно. Сега само им гледам цените в нормален магазин и цъкам с език... Дано пак му попадне нещо подобно. Той е по находките. Аз все нищо не си харесвам.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 14:07 от ЕлиТ

# 541
Янтра, да, точно. Това беше някаква спортна марка, която не ми беше позната. Но се оказа с много високо качество и съответната цена.

# 542
  • Пловдив
Примерно Патагония не са известни в Бг, а са страхотна марка. Меррел също, мисля, че даже вече нямат представител за Бг, май си заминаха от Бг. Да не изброявам Simple Smile

# 543
Не е честно, навсякъде е пълно със снимки на козунаци. Много ги обичам, а трябва да стоя далеч от тях  Rolling Eyes Ми не е честно, пък!

# 544
Ша, нищо не ми говори марката. На пръв поглед не ми вдъхват доверие. На лятна колекция 2017 излизат ботуши.

# 545
  • София
Можете ли само да ми кажете дали Некст идват по пощата, или с куриер? Че се чудя домашен или служебен адрес да давам.

Извинявайте, че се повтарям, ама съм на финала на поръчката и още се чудя  Laughing Laughing

# 546
  • Пловдив
Аз нямам никаква идея.

# 547
  • дядовата ръкавичка
Бърди, мисля че с  куриер /DHL/ пращат.

# 548
Бърди, мисля че са с куриер.
Да, с DHL идват.

# 549
  • София
Много ви благодаря!  Hug bouquet

# 550
  • София
Бърди, поръчвала съм от Некст якета, така че потвърждавам, че е с куриер. Много съм доволна, якетата им са супер и само от там ще поръчвам за Кати.

# 551
Преди малко така се изложих  Embarassed. Трябваше да запиша час на кучката за ваксини. Звъня в кабинета и ме питат за името, давам го. От там не могат да я намерят и питат за фамилия. Давам фамилия, намериха, но такъв пациент нямат. Питат адрес, същия е.

Накрая казах, че и от диетичната храна на Хил искам да поръчам и чух смях. Обадила съм се в нашата, човешка клиника.

За свое оправдание ще кажа, че телефоните им са записани с името на квартала ни, после едмата е медикал, а другата вет клиника. По погрешка съм набрала медикъл. Много ми се смяха от рецепцията. Решили, че съм родила без да им кажа и не съм записала бебето.

# 552
  • София
Ох, хорааа, няма такъв бльон като мен  ooooh! ooooh! След като питах два пъти и чаках и не пусках поръчката, накрая пак я пуснах по инерция с домашния адрес .... нЕма такъв глъм, ейййй! Надявам се куриерът да ми получи телефона от поръчката и да звънне да сменя адреса на доставка. Оф.

# 553
  • ту тук, ту там
За Некст - аз като поръчам, на следващия ден са ми доставени! Не знам как го правят, с DHL доставят последните пъти, предишни години и с друг куриер са ми иПращали.
Бърди, имай предвид, че веднъж като дадеш адрес за доставка, после не можеш да го променяш за следващи достаки, все тоя си остава!
Допълвам, че си писала докато публикувам:
Куриерът звъни преди да дойде на адреса, но не знам дали промяната на адрес е безплатна. Ако искаш да си промениш адреса за доставка в сайта, трябва да го направиш по телефона. Всяка следваща доставка ще ти бъде изпращана на същия адрес автоматично.

# 554
  • София
Ще им се обадя значи, Елени, благодаря ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт