Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 159
  • 992
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Downhahaha,голяма си скица. Записвай се в муните  Hug!
Лято,кви са тия работи сега? ОСЕМ чифта обувки, ненаситнице  Crossing Arms? Хайде да са ти тамам и да са ти честити, ама не си честна  Naughty. Подстрекавана от теб, изскромничих аз и си поръчах ЕДИНият чифт  Blush.
Във ВУ съм влизала веднъж-дваж. Много тъпо се чувствах, стърчах,стърчах и си тръгнах.  newsm78 Ама как ХХ за 2-3 лв?  Crossing Arms.
Обядвах с една приятелка, работеща в центъра. Припомних си защо спрях да работя там  Whistling и си плюх в пазвата  Praynig.40 минути натам, 40 мин.-обяд и 40 мин.-наобратно  Shocked. Друго си е на спокойствието и по Околовръстното, по МОЛ-овете  Mr. Green. Синковецът ме прозвъня 100 пъти що не го вземам навреме  Crazy. Възмутително!  hahaha
Дълги поли и рокли уважавам и поимвам.

# 556
Преди около месец си карах колата на "преглед" и т.к. майстпра беше излязъл влязох в един бутик втора употреба. По принцип имат и нови и стари дрехи....Тръгнах си с уникална дизайнерска блуза, с етикет за скромния $1...... Гледайки кожените палта там отмених нареждането дадено на маман да ми подари кожусите с косъм. Ще си ги пазя  Mr. Green
Аз скоро пазарих обувки, скромните 6 чифра, за мое оправдане едното е гумени ботуши за дъжд ( не го броя към обувките въобще, щото е с типично предназначение).

В Бг много харесвам немските магазини. Особенно за спортно облекло - невероятни цени за екипи за колоездене, клинове за езда и комплекти за ски

# 557
  • Пловдив
Джена : Далече си от Пловдив да те взема на един тур с мен да се научиш Simple Smile И не беше за 2-3лв, а под лев Simple Smile  9лв платих за всичко.

# 558
За утре се чудя какво да си облека. По принцип ни е "свободен" от дрес код ден. Имам много дълга черна пола, която искам да сложа с бели кецове и тениска, другата опция е нещо като гащеризон, черен с летни боти и дънково яке, а третия е шарени дънки в едни размити морски цветове.

Не, че много ми дреме какво ще сложа, но въпросът "какво да обека по дяволите" винаги е на линия.

# 559
Даун,  hahaha

Проснах прането, но щяло да вали. Засега е още слънчево, дано дъжда ни подмине.
Обувки и дрехи не съм купувала скоро. Само бельо. Grinning

И аз трябваше да се видя с една приятелка, но тя отложи. Сега си пия кафето (трето на брой) в компанията на форума и фейсбук.

# 560
Янтра, миналата година водих няколко пъти една приятелка с мен.
Тя обясняваше как нищо не намира там и било зле.
За броени минути и извадих няколко неща, кои с етикети, кои без - но категорично необличани. Ами купи си ги всичките и после питаше кога пак ще ходим. Simple Smile
Ааа...и размер не можела да си нацелва, била нестандартна и т.н.
Нищо подобно. Simple Smile
Явно доста хора нямат реална преценка за размера си това също се явява проблем дори в редовен магазин.

# 561
Даун, дънките ми звучат като добър вариант.

# 562
Даун, на мен ми звучи добре гащеризона  Peace
И такова си търся, ама все не намирам нещо, което да ми хареса  Laughing

# 563
Имам една дълга дънкова пола, престоява повече от година в гардероба, ама нещо не мога да се пречупя. Ще взема пак да я извадя, да видим дали и семейния съвет ще каже нещо.
Дано не вали, че сутринта сложих светли дрехи на простора.

# 564
  • Sofia
Джена : Далече си от Пловдив да те взема на един тур с мен да се научиш Simple Smile И не беше за 2-3лв, а под лев Simple Smile  9лв платих за всичко.
Ей това е приказка  Flutter,като нищо ще се приближа  Mr. Green.Моят син пък не облича чужди дрехи  Naughty. Като му купя нещо, винаги пита дали е ново  Rolling Eyes,режем етикетите и така.

# 565
  • ту тук, ту там
Точно вчера ходих на пазар за дънки. Ами нищо не ми хареса - прокъсани слим дънки навсякъде (не в София това), с моите жабешки бутчета съм само за такива. Още не ми стават панталоните от преди раждането, бременните са ми големи, в чудо се виждам какво да облека!
Е, и аз опрях до секънд хенда. Два чифта класически дънки си взех, 40 лв дадох, което е много за втора употреба, но в малкия град е така. Обаче са ми като по калъп, само трябва да ги скъся, че съм късокракичка!  hahaha

# 566
  • Пловдив
Ей това е приказка  Flutter,като нищо ще се приближа  Mr. Green
Преди да тръгнеш - питай, защото не всеки път цената е толкова ниска Simple Smile

# 567
С гащеризона ще се замъкна. А тази пола с такъв мерак си я взех, а само веднъж съм я носила. Тя е тип "принцеска" с огромен колан, който се връзва.

Дънките са много ярки Simple Smile май, макар, че съм се лакирала в зелено, а този цвят го има в цялата мацаница.

Скапа ми се ръчния часовник и съм като болна Sad. въпреки, че не ми слиза от ръката телефона си обичам часовниците. В момента всички окапаха.

# 568
  • Sofia
След малко, като метна младежа на английски, ще померя малко дънки и аз. Ама искам бойфрендки.

# 569
Пък аз тъкмо щях да гласувам за дългата пола.

Влюбена съм в ей тоя часовник и му се чудя. 

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт