Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 136
  • 992
  •   2
Отговори
# 585
  Темата стана петъчна. Wink

А аз още коментирам козунаци.  Blush

# 586
  Темата стана петъчна. Wink

А аз още коментирам козунаци.  Blush
А на мен  как ми се яде козунак! Mr. Green

# 587
Аз съм се открехнала на понички. Никога не съм обичала и не съм ги поглеждала даже, но напоследък всеки ден ям по една голяма с дебела шоколадова глазура и пълна с много нютела.
Тук по Великден ядат много едни сладкиши от бадемово тесто. Нещо много твърдо, което или е залято с шоколадова глазура, или е пълно със сушени плодове и поръсено с пудра захар. Не звучи много зле, но е отвратително на вкус. Като казвам, че ги ядат по Великден, почнали са ги от февруари някъде, малко след прекратяване на голямото ядене на коледното панетоне. А, и панетоне за Великден много ядат, с форма на зайци, овце и друг добитък. Яйцата са шоколадови и огромни и се консумират също ежедневно. Абе през цялото време ядат като за празник.

# 588
  • ту тук, ту там
На Некст мога да коментирам само детските дрехи, за себе си съм вземала само две обикновни тениски с дълъг ръкав и не съм доволна наистина, но детските, по-скоро бебешките де, са страхотни! Поне за обикновено момиче със семпли изисквания като мен! 

# 589
  • Sofia
Хм, секс по обувки-не е лошо, ама ако обувките са секси,де...и мъжът да не е по чорапи, ако може  hahaha
Ей до сега се натъпквах в едни кюнци ,не си е работа  Crossing Arms.Прецаках си маникюра  Close. Пояснявам-дънки мерих, демек  hahaha.По-доволна съм,че нищо не купих, както никога.Голямо бързане, а само в един магазин преседях 30 минути. В МОЛ-а нямаше жив човек  Shocked. Сега ще се наградя за спестовността с напитки и почерпки  Mr. Green.

# 590
Джена, значи не съм аз каприз, просто нищо интересно няма, успокои. С маникюрите съм същата, след всеки шопинг- жертва

# 591
Лято,кви са тия работи сега? ОСЕМ чифта обувки, ненаситнице  Crossing Arms? Хайде да са ти тамам и да са ти честити, ама не си честна  Naughty. Подстрекавана от теб, изскромничих аз и си поръчах ЕДИНият чифт  Blush.
Аааа, някои от ноември ме чакат Whistling.
Скрит текст:
Шест са за мен, два - за децата и два за съпруга ми (имам да взимам още от девер ми). В бялата кутия също са обувки Еко.

# 592
Ся си представих довечера да се изясня пред моя по силиконови чорапи и...ортопедични обувки hahaha
Ще избяга с писъци и последото, за което ще му дойде на ум е секс:))) По- добре съм си по без нищо:)))

# 593
По- добре съм си по без нищо:)))
Залагаш на класиката, а?  Mr. Green

# 594
Само по парфюм. Мръстници  Mr. Green

# 595
Добре , че я няма шефката да се чуди какво се подхилквам Laughing Laughing :lol
Утре имам два часа за пазар преди работа Laughing Laughing мисля да си търся рокля за РД

# 596
  • Някъде там
Днешните теми са ми забавни и интересни, но ми причиняват душевен дискомфорт в момента.На диета съм и в двете направления,и в кухнята с козунаците и в леглото.Мм ще си дойде за Великден.До тогава на сухо.Дрехи ще купувам след окончателно приключване на диетата.Сега само зяпам Simple Smile.Егати и времето днес.До четири беше слънчево и много топло сега вали,студено е и духа силно.Писва вече.

# 597
  • Sofia
Аааа, някои от ноември ме чакат Whistling.
Хич не се оправдавай .Ей сегинка ще СЕ дам за пример пред ММ, к'ва съм скромна и спестовна  bowuu
Рая,кюнци нося аз, ама тия освен,че бяха възтесни, бяха и възкъси...егасимус и модите, значи  Crossing Arms. Кой,
Скрит текст:
по дяволите
, иска да му се скъсяват краката  Shocked. Хеле обувам ги и нямат събуване, изчекнах се  hahaha.Ми,ще нося рокли,т.е.  bowuu.
Утре и моите обувки ще дойдат,малко изгъзени са, да видим дали ще стават за секс  hahaha
Dadka,какво/къде работиш по нощите?

# 598
Сесили, аз сега започнах да търся рецепти за козунак, предното търсене е било преди година, а за година назад спомени нямам Crazy
davizти събирай материал и за двете, после да си готова за мъж ти.
Дълга пола с кецки много обичам, ама с моя нюню ръст трудно си намирам поли по мярка.
Жаки, ние май сме един калибър, ти от къде си взимаш?

# 599
Кате, понякога скъсявам готови, имам и добра шивачка и ми шие. Миналото лято със сандалите с платформи бех висока, сега с равните ще ремонтирам всичко...

Общи условия

Активация на акаунт