Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 101
  • 992
  •   1
Отговори
# 975
  • София
И тогава си беше абсурдно за мен Simple Smile Но всъщност не мисля, че е било толкова отдавна, вероятно става въпрос за друга тема. Както и да е, не е важно Simple Smile

Уф, по тв1000 започва Слипърс, така да го обичам този филм, а е толкова тежък...на кантар съм дали да си го причинявам. Много съм бременна за тежки филми Sad Но пък е толкова хубав Heart Eyes

# 976
Тези теми не са общо мерило за харчелък. Едни ядат сирене от 5 лв., други от 15, едни си мелат кайма в пропорции, други ползват готова, едни пушат и пият алкохол, други ядат шоколад. Храната е скъпа и аз от подобни теми се научих да я ценя не само като разход, а и като ресурс. Хладилника го оставям по-често празен само с основни-яйца, кисело мляко, сирене, масло, парче луканка и кашкавал, а не като преди да се подмятат храни, които биват изхвърлени. Едрото пазаруване вече не ми харесва, а преди и аз съм го практикувала. Готвенето на големи количества храна също. Преди цяла неделя готвя по няколко неща, сега не правя така - приготвям нещо, което ни се е дояло за вечеря. Ако нямам продукти си ги купувам и тогава готвя.

# 977
  • Варна
Много тъжни филми съм изгледала, но ако ме питат за най-тъжен-"Осем герои".

# 978

Съгласна, даже си поплаквам докато го гледам. Но и на "Хачико" дръпнах голям рев Sad

# 979
  • Варна
"Хачико" не съм го гледала.
Аз обикновено си казвам "Абе като на филм", ама с осемте герои не ми се получава и изживявам всичко.

# 980
Аз, па на Овчарчето Калитко, си поплаках, хихи ooooh! Сега сме на вълна Пърси Джаксън

# 981
  • Euskal Herria
И ние го гледахме. А един специален зрител - ето така:
Скрит текст:

# 982
С робот съм от няколко години. Всъщност със с два - з чистене и моене. Поддържат цялата къща. Препоръчвам ги с две ръце. Сега е наред такъв за стъкла.
Пазарувам общо взето по списък, трудно е да ме изкуши нещо. Плюс е че имаме градина и зелениите си ги произвеждаме сами. Храната не е голямо перо, др неща са.

# 983
  • Варна
Ха, Яна, душичката и тя наредена!

# 984
Нашата кучка не отчита монитори, все едно ги няма. Нито ТВ, нито комп, таблет, дори гласовете от тях  newsm78, да не е дефектна нещо newsm78

# 985
  • Варна
Не обича тв, не ѝ прави впечатление.
У нас едната котка, Женя, се залепя за тв-то да дебне животните по наш.дж.уайлд.

# 986
Отчита светофара, уж са далтонисти newsm78 На червено чака, на зелено, с 200 newsm78

# 987
  • Варна
Много пъти съм била свидетел, как улично куче чака да светне зелено на светофар, за да пресече.
Вчера минахме през парцела и заварихме там куче.Улична превъзходна. Завъртя опашка. Ще трябва да почака, за да стане нашето.

# 988
Кръстоската на пума и ягуар - пумияр, трябва да ги разкара общината. Глутниците по кварталите, са страшни, особено зимата Mr. Green

# 989
  • Варна
Мен не ме интересува породата на бъдещото ми куче!
А че скитат улични, понякога на глутници и ме е страх-друг въпрос. Към мен се е втурвала глутница кучета като бях малка, на село. Изпищях, оставиха ме. От тогава имам страх.
Вчера моя мъж се наложи да изгони кучето, защото приятелката на детето има див ужас изобщо от кучета и се залепи за гърба ми, пък и мен малко ме е страх от едри такива.

Общи условия

Активация на акаунт