Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 105
  • 992
  •   1
Отговори
# 660
Белинда, кажи после за супата дали се е одобрила. Аз я правя с пресни печурки, защото веднъж купих кладница и повече няма да повторя. Не ни хареса.
Флорче, съжалявам за постъпката на колегите. Ние българите винаги приемаме нещата "по- вътрешно". И аз изживявам така неправилните постъпки.
Давиз, за една рокличка има и по- евтини сайтове, но все пак ти си знаеш повода и детето. Скъпите дрехи за деца ме дразнят вече. Добре, че бързо се осъзнах. В магазинчето под нас долнищата за момченца са 5 лв. С етикети на скъпи марки, защото в нашия край се шият на ишлеме. Вчера видях и потници на Зара за 2,50 лв. Долнище пижама на Виктория Сикрет за 5 лв., рокли Вила за 6 лв.... за да не ви развалям деня ще се спра с изброяването.

# 661
  • София
Много, ама много! Лапат, та им пращят ушите. Големият си натроши и сиренце вътре. Браво, доволна съм. С печурки съм правила в безкрай варианти, но това си е обикновена гъбена супа. А това било "фалшиво шкембе", защото кладницата приличала на шкембе. Така пише в сайта с рецептата. Не мога да кажа дали е вярно, понеже истинско шкембе не съм яла.
Кладница досега и аз бях готвила веднъж - панирана. Беше пълен провал, защото не бях махнала пънчетата, не знаех, че се махат и бяха ужасно жилави и неядливи. Аз ще обядвам по-късно и ще пиша моите впечатления какви са Simple Smile

# 662
  • Някъде там
Мария,близко ми е детето,на братовчедка.Бебенце е още но искам нещо за 1-2 годинки.Ще правят кръщене и искам някоя красива рокля.Купих и златна монета и играчка но искам и рокличка,за това съм склонна да дам повече,но ако харесам другаде нещо по евтино ще взема. И аз съм против скъпи дрехи за малки деца,особено ако са две като моите,заплатата не стига само за техните дрехи.

# 663
  • София
Йес, летя в облаците.  Grinning Току-що се договорих за една жена, която да чисти всяка седмица вкъщи. Сега, като за първо посещение, ще ми вземе по-скъпо, защото се води основно почистване (с прозорците). После ще се уговорим за ден в седмицата (клоня към четвъртък или петък), когато да идва. Ей, камък ми падна от сърцето.  С мъжа ми не знам какво ще правя, дано не се разведем заради поредната ми приумица.  Mr. Green Аз горе-долу съм измислила как да го прилъжа, ама да видим...

# 664
  • ту тук, ту там
Бърди, нали ти писах вчера, че в София доставят на следващия ден след поръчката!  Wink

# 665
daviz, за 1-2г дете от английските марки 18-24м гледаш.

mariat, еее, къде са тези цени. Simple Smile Да вземеш да напазаруваш и за моите деца малко и да ми ги пратиш. Simple Smile

# 666
Скрит текст:
Благодаря, девойки. Тъпото е, че няма как да махна с ръка и да кажа „да се оправят“, защото ако не се стиковаме, е възможно освен те (колегите), аз самата също да се изложа пред клиенти. Имам чувството, че всичко друго мога да приема и да реагирам неемоционално, но усетя ли някаква несправедливост, полудявам. Дорева ми се вчера, а не съм ревла по принцип. Здраве да е, хубавото е, че е петък, но го мислих цяла вечер снощи, а не обичам така. Искам като затворя вратата на офиса в 6, да спра да мисля за работа.

Тая вечер съм сама, чудя се каква програма да си спретна.

Тонка, успех с жената. Голямо облекчение е. Дано се спогодите и да си доволна как чисти.

Мари, не съм сигурна, че е легално това нещо, което описваш, всъщност съм почти сигурна, че не е, доколкото има значение.

# 667
  • София
Бърди, нали ти писах вчера, че в София доставят на следващия ден след поръчката!  Wink

Да бе, ама аз тихичко се изхилих на ум и си казах 'да бе, да'  Laughing Ей на, сега, официално ти се извинявам, дойде и още как! Хем и адреса в движение смених в DHL, защото от Некст казаха по телефона, че не може.

# 668
Браво, Тонка, добра работа си свършила  Laughing  Mr. Green

Добре, че ви прочетох за Некста. Бях забравила какви красоти бебешки има там. Пък чакаме племенница да се роди по Великден  Peace

# 669
  • ту тук, ту там
Еее, наистина ли не ти смениха адреса! Може би защото пратката е била изпратена вече! Може би сега трябва да си го смениш за бъдещи поръчки, защото ти като го смениш и новият адрес ти остава в профила.
На мен лично този постоянен адрес за доставка ми е много неудобен, защото нали съм все на различно място, добре е да знам, че и чрез куриера може да се променя!  Peace

# 670
  • София
Да, регретъбли ме адвайзнаха, че не може  Laughing От куриера снощи получих смс с линк, в който можех да вляза и да си сменя деня за доставка или адреса.  Peace

# 671
С гащеризона отидох, защото с полата много гръндж-тийн изглеждах, а имах и служебна среща. Одобриха ме (който трябваше) Simple Smile.

Лина и Жаки, да се оправят дечицата бързо.

Тони, браво! Най-накрая се реши. Дано да си паснете с жената.

Днес, както бях кахърна, че както обикновено нямам планове за почивните дни (това е редовния въпрос в петъците и ме питат поне 20 човека, а аз все трябва да смотолевя нещо), получих покана да ходя на яхта Simple Smile.  Сега трябва да спретна банските и някакви дрехи, защото може и да е ветровито.

Онази тема с бабата и аз я прегледах, а дамата, която я обяви за бабичка и е набор, но има лош спомен от детските си години, което не оправдава неуместните и постове.

# 672
  • Някъде там
Sesil много благодаря. Hug
Тони успех и с жената и с мъжа ти.
От сутринта се ровя по сайтовете за дрехи,на половинката ще му стане лошо като се прибере. ooooh!

# 673
  • Пловдив
От къде да си намеря шоколадови капки,някой виждал ли е в някоя верига?Проверих в Лидъл но не намерих а искам да сложа в козунака.
В Билла, Кауфланд и Метро. И от трите съм купувала скоро. Скоро-скоро, след нова година.

# 674
https://www.decathlon.de/fahrradhelm-bmx-320-neongelb-id_8353334.html
Преди малко пристигна тази каска за номер 2, че старата я пося някъде.  Янтра, сетих се за теб веднага. Приляга чудесно, добре уплътнена, здрава, цветът е убиец, в упътването я дават универсална - за колоездене, скейтове и  ролери. Другите двама също я харесаха и поискаха и те нови каски, усещам как ще сменим постепенно всички налични с каски от този вид.

Общи условия

Активация на акаунт