Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 112
  • 992
  •   1
Отговори
# 645
Белинда, ако са развалени, няма начин да не разбереш, според мен. Те ще са като плесенясали. Не мисля обаче, че ще им има нещо. Отвори ги, подуши ги, разгледай дали има плесен по тях, ако има или ти миришат лошо, ги изхвърли, ако не, не мисля, че има риск.

# 646
Днес е почивен ден и по традиция над главите ни разбиват, блъскат и суркат тежки предмети от ранни зори, т.е. от 7 часа. Това са наемодателите ни. Хората, на които даваме по една камара пари всеки месец, от шест месеца насам правят не просто ремонт, а ни пробиха дупки в мозъците направо. Не знам как ще изтърпя още месец и нещо без да се кача да направя някой неделен скандал. Затова пък всеки ден питат дали ще подпишем договор за още една година. Еми няма да им кажа до края.  Sick

# 647
  • София
Бележка от лекарката винаги взимам същия ден и то не заради изискването, а защото не мога да си представя детето ми да е болно и да не реагирам светкавично. Да чукна на дърво само веднъж ми се наложи досега за две години.

В новия ни апартамент голяма драма. Не мога да проведя един нормален разговор, губи се обхвата. Вися на терасата за да говоря, а не е като да провеждам къси разговори.  Mr. Green Вчера пак излязох на терасата и гледам съседите зад блока пият бира на пейките. Провикнах се да питам дали имат като моя проблем и се оказа, че абонатите на Мтел са в същото положение като моето. Предложиха да седна при тях и да си приказвам по телефона, те нямало да ме подслушват. Викам си - аре няма нужда, че ще се изприщят на клюките с приятелките ми.  Laughing

# 648
белинда, изхвърли ги. Гъби готвя максимум на другия ден ако ме е домързяло когато съм ги купила.

# 649
  • София
Ще падна, хора, получих си поръчката от Некст току-що. А поръчах вчера следобяд, сещате се.  Shocked
хАпсолютно не мога да повярвам  Crazy

# 650
  • Някъде там
Ще падна, хора, получих си поръчката от Некст току-що. А поръчах вчера следобяд, сещате се.  Shocked
хАпсолютно не мога да повярвам  Crazy
Те май са ти чели мислите  Rolling Eyes Grinning
Белинда не рискувай,мисля че много време е минало.Печурки съм ползвала след седмица но тези май не са толкова трайни. Rolling Eyes
Сложих да варя яйца,забравих ги...печени са вече. ooooh! добре че ги сложих отвън под навеса,иначе как щях да проветрявам идея нямам. Laughing

# 651
Ще падна, хора, получих си поръчката от Некст току-що. А поръчах вчера следобяд, сещате се.  Shocked
хАпсолютно не мога да повярвам  Crazy

С DHL така става.  Laughing

Доволна ли си от покупките?

# 652
  • София
Те са за дъщеря ми, ще ги гледа довечера качествения контрол  Laughing На външен вид, да, доволна съм, изглеждат дори по-добре от сайта.

# 653
  • София
Аз ги отворих, подуших, не миришеха на развалено и ги сготвих. Ще опитам супата преди да я дам на децата естествено, но пак не съм съвсем сигурна дали ще разбера, ако им е имало нещо newsm78 Не знам, мисля го още...

Влязох в сайта на некст, да видя за какво е целия шум и хич не се впечатлих. Анцуг като за големия ми син, само долнище, е 50 лева Rolling Eyes Късо долнище трикотажно за игра - 30 лв. Може би за момиченца си струва, ако пазят, или на разпродажби, но на мен ми идва скъпо Confused

# 654
Покрай вчерашния разговор за онлайн пазаруването, направих една поръчка от H&M, за първи път ми е. Те не се славят с кой знае какво качество, ама като за ежедневни парцалки биват.

На часовника му се чудя най-вече по финансови причини. Толкоз много ми харесва, че съм сигурна, че един ден ще е мой, но много разходи ми се събраха напоследък и още много предстоят. Само като си помисля, че имам да купувам самолетни билети за четири пътувания и ми призлява. От друга страна реално дали сега или след някой друг месец, няма никакво значение.

Снощи правихме бутер банички с яйце и сирене с детето, нали ме хваща музата от време на време да му измислям нещо за обяд, различно от сандвичи. Оказа се, че съм объркала тестото, но всъщност резултата ни хареса повече, детето беше във възторг. Много обичам като се замотаем заедно из кухнята.

Скрит текст:
Вчера стана една случа в офиса, дето ме извади извън равновесие. Опитвам се да организирам нещо по повод командировката май месец, така че на всички да им е по-удобно и най-вече – да не се излагаме пред клиентите, а се оказах аз лошата накрая (при все, че ако не бях поела инициатива, щеше да стане голяма бъркотия). Никак не беше честно от страна на колегите, но… Супер криво ми стана, почувствах се адски неразбрана. Абсолютен интроверт съм по принцип и ми си прииска да се скрия някъде, да се свия и да не говоря с никой.

# 655
Аз лично съм готвила гъби, седели седмица вкъщи, както и съм хвърляла такива, които съм купила, а вкъщи забелязвам, че са хванали мухъл.
Некст много ги харесвам, но за детето избирам по-евтини варианти, защото и без това се търкаля още из пясъчници, пързалки, пада, става и т.н.

# 656
  • София
Бърди, направо ти завидях. И двата пъти поръчките ми от Некст пристигнаха след около 20-ина дни.

# 657
  • София
Така е, Белинда, аз също реагирах така. Всъщност, това, което поръчах, преди купувах от М§С, пакетирани памучни работи: 7 чифта гащи за 23лв; 5 чифта тениски за 41лв; 2 чифта клинчета за 23. Ей такива.

# 658
  • Някъде там
Флорче Hug наистина е много кофти когато не само не те оценят ами и те обвинят неоснователно.Нормално е да се почувстваш така,понеже знаеш че си положила усилия които никой друг не е.Горе главата,ти знаеш че си направила правилното Hug
Заради такива проблеми в работата,много се радвам че си работя в къщи.Да не съм сред хора през повечето време но и така ми е добре.
Аз от чуждестранни сайтове не съм поръчвала до сега.Влязох в сайта, че искам да купя хубава рокличка на едно детенце на 2 годинки но как да разчета номерацията,някой знае ли?За 2 години какъв е техният размер>

# 659
  • София
Да, за такива пакетирани памучни си заслужава. И бебешките им са на сметка, особено ако са на разпродажба. Имам предвид по 5 бодита примерно в пакет или по 3 бр. ританки...Останалото си е цифра.

Флорче, аз затова никога не се нагърбвам с такива само инициативи. Накрая все някой не е доволен, а едно "благодаря" няма кой да каже. Ми, да се оправят Peace

Общи условия

Активация на акаунт