Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 112
  • 992
  •   1
Отговори
# 630
Аз също предпочитам да ходя на равни обувки, в реала обичам да ми е удобно. На ток се качвам в особени случаи, когато поводът го изисква. Открих, че удобният висок ток не е мираж, но обувката просто трябва да е качествена, висок клас.

Варицела момчетата караха един след друг като много малки, леко беше. Помня, че големия го мажехме с нещо тъмно червено, за да не се чеше, имаше някъде поредица смешни снимки - голо момченце цялото на точки. Дребосъчка е ваксинирана срещу варицела по немския ваксинационен календар, тук всички шарки са в една комбинирана ваксина.

Марипоса, благодаря за информацията. Май ще ида на място да разпитам и да видя.

# 631
Снощи Жаки ми вдигна висока Т почти 39, каза че всичко я боли, цялото тяло и главичката. До 3.30 гореше, сега се събуди в добра кондиция и без Т. Какво е това не знам. Към 5 и Миа пламна, пак същото плюс повръщане, не е на училище. Твърди че фелдшерката била дала на дете от класа и бележка, в понеделник за петък. При личната е ад, трябва да дреме с часове. Много тъпо тва с бележките в същия ден, как да я пратя, едва се влачи. Съученичка ще иде при училищната лекарка да пита ще и даде ли.
Аз пак имам срещи точно днес с бояджиите и с дизайнерката, да си имам късмета! Ще пътуваме и по най- бързия начин обратно. Жаки вика- мамо, не се тревожи, аз ще гледам кака, ще и сваря супа и ще и сложа свещичка Joy Кака и каза, че не приема офертата, хеле за второто:)
Карали са Варицела, тя нали не повтаря? Да не ги хване друга шарка, последната висока Т на Жаки беше от това.

Лина, бързо и леко да минава при вас!

# 632
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mалкото Жаке ми е фаворитче!!!! Няма такъв безкраен извор на смях!!! Искам да я видя някой ден и да я нацелувааааам!!!  Heart Eyes

# 633
Теми други почти не чета тук, нямам време.

Ето, аз съм уникален...
Отново забравих нещо, този път в хотела. Сега ще звъня да ми го изпратят. Ако не са си го прибрали вече.
Главата си ще забравя някъде.

# 634
Захир, вече започна да се срамува пред всички извън семейството, крие се зад мен, като я заговорят.
Снощи беше най- големия смях: Казва ми- мамо, дай ми бързо моето портмоне, питам защо и е.
- Ще го сложа под възглавницата, болят ме всички зъби, сигурно през нощта ще ми паднат, феята ще донесе много левчета и ако няма портмоне ще се разпилеят под леглото Joy Пукнахме се:) И верно спа с протмонето. Сутринта се събуди с всичките си зъби и силно разочарована:)))

# 635
  • Някъде там
Голяма сладуранка Жаки.Варицелата не повтаря.Поне така знам аз.
Да минава бързо на дечицата.Моите имаха много обрив.Мажех с едно бяло  спирт и давах имуностимулант.Вдигаха само докато избиха всички пъпки лека т.

# 636
  • Пловдив
Леле, надникнах в една друга, предполагаемо забавна тема...Очевидно голяма част от хората смятат, че само младите и красивите имат право на любов и семейство. Що помия изписана за мъжа на една девойка - той грозен, стар, пък го взела заради парите му...Уау Shocked Значииии минеш ли 40-те и имаш ли шкембе, по-добре да лягаш да мреш, нищо хубаво не ти се полага. Може да си умен, забавен, готин и свеж - не, гилотината и това е Tired
Да, направи ми впечатление и на мен Confused Вчера пък в друга тема, една потребителка наричаше 40 годишните жени- дърти бабички ooooh!
Това не е съвсем лъжа Simple Smile Като родиш на 19-20, обичайно за не много отдавна и дъщеря ти като роди на 18-20, хоп - 36-40 си баба Simple Smile

Янтра, кажи нещо за тези палежи на коли в Пловдив. Тази вечер пак е имало. Как ги коментирате? Страх ли ви е?
Нашата кола е пред блока, гараж нямаме. Над нещата съм, и да я запалят НИЩО не мога да направя.

# 637
Леле, надникнах в една друга, предполагаемо забавна тема...Очевидно голяма част от хората смятат, че само младите и красивите имат право на любов и семейство. Що помия изписана за мъжа на една девойка - той грозен, стар, пък го взела заради парите му...Уау Shocked Значииии минеш ли 40-те и имаш ли шкембе, по-добре да лягаш да мреш, нищо хубаво не ти се полага. Може да си умен, забавен, готин и свеж - не, гилотината и това е Tired
Да, направи ми впечатление и на мен Confused Вчера пък в друга тема, една потребителка наричаше 40 годишните жени- дърти бабички ooooh!
Това не е съвсем лъжа Simple Smile Като родиш на 19-20, обичайно за не много отдавна и дъщеря ти като роди на 18-20, хоп - 36-40 си баба Simple Smile
Янтре, за мен има разлика между баба( жена имаща внуче) и бабичка (зле изглеждаща 40 годишна дъртофелница) Joy Потребителката визираше второто Mr. Green

# 638
  • Пловдив
Е, това е друго. То има жени на 25 изглеждат като бабички Simple Smile Не е от ЕГН-то винаги Simple Smile

Варицелата повтаря!!!!! Не е обичайно и не е типично, но се случва, да знаете.

# 639
Жаки, бързо оправяне на Жаки и Миа. Да кажа за бележките. Миналата ЛЛ на децата (лека й пръст) ми беше казала, че това с бележките от същия ден съвсем не е така, защото те- лекарите могат да пипат в системата. Това го правят, когато им трябва за издаване на болничен, значи може и за пред училищните власти. И ми го демонстрира на момента, като ми даде бележка от предния ден. Преди една седмица отидох до новата ЛЛ. Беше си тръгнала 10 минути по- рано(имали някаква презентация). Като отидох на другия ден веднага ми даде бележка от предния.

# 640
Е, това е друго. То има жени на 25 изглеждат като бабички Simple Smile Не е от ЕГН-то винаги Simple Smile

Е, на тази ЕГН-то ѝ беше достатъчно да нарече 40 годишна жена- дърта бабичка Laughing

# 641
  • Sofia
Малкото Жаки-уникално  Hug.
Да оздравяват всички- и Жаки,и Миа, и на Лина девойката с шишарките  Joy!
Не съм я чела тая тема с "бабата".Мислех,че визирате Вики Терзийска,към която неприязън има  повече заради това,че "изкуши"човекът.
Съненка съм още, как успях да заспя след като заведох ученика, и аз не знам  Crazy.
Каква е тая драма с бележките  Shocked? При нас-няма такова нещо. Днес ще ходя да взема бележка за миналия петък  Whistling.

# 642
  • Някъде там
Като малка и на мен като ми кажеха жени на 40-50 и аз си мислех че са пенсионерки,но бях дете. Обаче ми е интересно как ще реагират такива ако на 40 им кажат че са бабички.
За бележките е така,и на нас ни дадоха за петък в понеделник.
От къде да си намеря шоколадови капки,някой виждал ли е в някоя верига?Проверих в Лидъл но не намерих а искам да сложа в козунака.

# 643
Лина, забравих за твоята варицела(нали не е на училище и не й трябва извинителна бележка).
Бързо и леко да минава! С по- малко пришки и белези! Mr. Green

# 644
  • София
И аз знам, че повтаря варицелата, но след първия път не се обриваш, ами избива херпес зостер Tired Гаден е тоя вирус. Аз продължавам да му треперя...С батковците не я изкарах, може с дребосъчко да ме цапне ooooh!
Днес съм малко цапната с мокър парцал. Много късно заспах и се събудих подпухнала в лицето като алкохолик Tired А домашните любимци си гледаха детско, вместо да учат, възползвайки се от намалението...

Я нещо да питам. Купих миналия уикенд гъби кладница, да пробвам една супа, казва се "фалшива шкембе чорба". Да, ама съм ги скрила зад едни марули и зеле, и съм ги забравила Embarassed В тарелка с фолио са. Изглеждат "изпотени" - т.е. имат конденз вътре в тарелката. Ако са развалени, не знам дали ще разбера, т.к. нямам опит с тези гъби. Как мислите, след 4-5 дни престой в хладлника, да ги готвя ли или да ги хвърлям?

Общи условия

Активация на акаунт